Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hadeska22

    aktív tag

    Szép estét fórumtársak!

    Több dologgal kapcsolatban szeretném a segítségetek/véleményetek kérni.

    A helyzet röviden. Jelenleg M9-cel garázdálkodom, ellenben hamarosan érik a váltás. Sikerült az általam kiválasztott 8 indulóból szelektálni a kettő esetleges befutót, viszont nehéz a döntés. Nokia 8 vs Htc 10.
    a HTC mostanság 40-70.000 forinttal olcsóbb itt Lengyelországban (bár ez esetben nem a pénz az elsődleges szempont)

    Kérdéseim tehát:
    - megfogja kapni az android O-t ? (tudom, hogy a HTC USA közzétett egy twitter posztot, de azért erre nem alapoznék). Ha igen, akkor kb mikor ?
    -Jelenlegi 7.x-szel mennyire gördülékeny a (rendszer)sebesség, avagy mennyire hozza a HTC-s fluid érzést ?
    -akkumulátor időről, - talán a legjobb lenne, ha lenne olyan köztetek, akinek volt M9-e is - mennyit bír általánosságban ? (ha leírnátok a felhasználást is az üzemidő mellé, azt megköszönném). Ugye több kérdés van : az S820, magasabb felbontású kijelző és az alig nagyobb akkumulátor kapacitás vajon képes többet nyújtani mint az M9 ?
    -Ujjlenyomatolvasó mennyire pontos/megbízható ? illetve hány ujjat lehet benne elmenteni ?
    - Zenei képességek terén milyen teljesítményt nyújt ? Tudom, hogy M8/9-cel szemben ez már nem "az" a boomsound, ellenben meghallgatni élőben még nem volt szerencsém. - Itt ugyancsak azokat, akiknek az előd is megvolt - szívesen fogadnám a véleményét.
    -a belső tároló ugye "csak" eMMc (nem UFS, mint a Nokiában), ellenben pl. egy RAW fénykép készítésénél mennyi időt kell várni ? Egyáltalán képes a beépített kamera app RAW képek készítésére ? egy 500mb-os file másolási sebessége kb. hol helyezkedik el ?
    -Kameráról hogy nyilatkoznátok ? esetleg, ha valaki tudna mutatni teljesen default beállításokkal készült képeket, azt megköszönném :).

    Hirtelen ennyi lenne. Vagyis ami eszembe is jut. Ellenben szívesen fogadnám a véleményetek, vagy tapasztalatotok a készülékkel kapcsolatban.

    Illetve ezt a kis szösszenetet azért leírom.Tudom, hogy a Nokia 8 sok szempontból jobb (dual kamera, ufs tárhely, s835 SoC, Always On kijelző, hosszú támogatottság (ha hihetünk a HMD-nek akkor még a P-t is megfogja kapni (bár ezt azért még szeretném a saját szememmel is látni :DDD )). Ellenben a zenei képességei nem annyira jók mint az M8, M9 párosnak (mondjuk ezen nincs mit csodálkozni), illetve az M9-em normál és Raw képei a mai napig megállják a helyüket (jobb mint G6 és Nokia 8-cal készített képek).
    Az érem másik oldala, hogy hiányzik a touch sensor és most már szeretnék magasabb felbontásra váltani (mint FullHd).

    ps. Majd elfelejtettem. HTC U 11 szóba sem jöhet. Jack elhagyása és az a bazári hátlap miatt.

    [ Szerkesztve ]

    B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)

Új hozzászólás Aktív témák