Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokzor
aktív tag
Úgy tűnik, a Honor nem veszi át a Nano memóriakártyát, a Huaweitől. Mondjuk lehet, hogy a Huaweinél se lesz hosszú életű.
[ Szerkesztve ]
-
Smiro
senior tag
Na, ez lenyom egy rakás felső közép kategóriát... Mi 8 és társait. Ha hamarabb jön, ezt veszem én is, bár ez a méret lehet, elrettent. A MI 8 sem kicsi, de ez egy korrekt biztonsági tokkal már-már nem telefon.
-
borand
aktív tag
Ez a hátsó kamera kiosztás sokkal idiótábban néz ki, mint a függőleges megoldás a P20nál. Pedig az sem szép.
-
bteebi
veterán
Szerintem meg nem gáz egyik se. Sőt, akkor már talán inkább a Huawei rosszabb, a hátlapból kilógó lencsék miatt.
Ez meg ha nem lenne ennyire tepsi, még érdekelhetne is. Az akksi eléggé rendben van, a felbontás so-so, az IPS meg... azért azt nem mondom, hogy kár érte, de OLED-del jobban érdekelne.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
mackoman
tag
Rémronda.
-
Szilágyi84
senior tag
Nem tudom akinek semelyik új mobil nem tetszik vajon mit használ? Valószínűleg leragadt min 2-3 évvel ezelőttieknél de nem is érdekel kinek mi tetszik mások vagyunk. Viszont kíváncsi leszek erre vajon gyorsabban terjed el mint a notch és melyik lesz a kedveltebb?
-
Fred23
nagyúr
Lesz LG és BOE változat, már ami a paneleket illeti. Az IPS-t csak az extra hecc kedvéért írták oda.
[ Szerkesztve ]
-
Samott
addikt
válasz
Szilágyi84 #6 üzenetére
Nem minden uj telefon ronda, ott a Meizu 16th, vagy ha mindenkeppen notch-os kell akkor a OnePlus 6T (szoftveresen el lehet sotetiteni a felso statuszsort is - mindjart nem olyan ocsmany mint egy Iphone X).
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Swinegod
őstag
válasz
Szilágyi84 #6 üzenetére
Régebbit, mint mondjuk egy Pro 7. Nem is veszek mást amíg minden új telefon ilyen notchos, 18:9-es, Jacktelen, kiálló vertikális kamerás ocsmány szar
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
batai15
félisten
Tetszetős, mennyi lesz az itthoni ár vajon? Lehet érdeme lenne kivárni
-
Borzalmasan nez ki 😓
12 éve vagyok Ph-n! 13 éve szerelek Apple készülékeket...
-
JoeCockBill
senior tag
mikor az alma10 után bejöttek a noccsfónok, kicsit megijedtem hogy nem tudok majd olyan telefont venni amin nincs. szerintem ritka ocsmány. aztán elkezdtek megjelenni a oneplus 6t féle tanga noccsos megoldások. akkor kicsit megnyugodtam, az mégiscsak sokkal esztétikusabb.
viszont ez a lyuk megintcsak borzasztó. legalábbis szerintem.
ezt leszámítva tetszik. főleg az akku.új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
Quqesz
nagyúr
Nem rossz ez, tetszik. OIS-ről van infó? Nekem a kép alapján inkább 21:9-nek tűnik, mint 18:9-nek a képarány.....
[ Szerkesztve ]
-
Sokáig én is ezt gondoltam, de most már inkább ez hat furának
Jobban mondva ha szépen el van osztva az egész a feliratokkal együtt akkor igen az ízléses mint mondjuk az én Honor Playemnél, de ha csak oda van hányva a szenzor egymaga mint mondjuk az iPhone X-nél, akkor az még mindig rusnya.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
skyrush7
aktív tag
Én azt nem értem miért cserélték le a logót. Ezzel a "capslockos" honor felirattal nagyon kínai gagyi benyomást kelt. A régi logó szerintem fantasztikusan nézett ki, talán a legjobb dizájn volt az összes közül.
Amúgy beruháznék rá, ha annyiba kerülne mint a P9/Honor 8 anno. Nagyon elszálltak az árak, legutóbb nagyon elborzadtam a Honor 10 árától. -
tökállat
csendes újonc
Xiaomi Mi Note 2-t idén ősszel szereztem be. Nem kellett sem a notch, sem a kamera sokasodás. Maradt fő szempontként az Oled kijelző, a kiváló üzemidő és a viszonylag erős hardver. Van jack dugó, ívelt oled panel, 6gb lpddr4 ram és négy erős processzor mag. A fizikai home gomb ujjlenyomatot olvas, amire rég vágytam. Szóval a fenti kérdésre válaszolva, igen egy 2016 os telefont használok és semmivel nem kevesebb az idei modelleknél.
-
Sasskent
kezdő
Szerintem tökéletes ez a Honor V20. Mondjuk az OLED is fontos. Hihetetlen, hogy ilyen paraméterekkel vettél kétéves telefont. Nekem most lett Samsung Galaxy S7. Nagyon elégedett vagyok, de a Note 2-det nem ismertem.
Itt írják páran: nem vennék új telefont, mert nincs bennük jelentős újítás, de az árak nagyon el vannak szállva.Ha egy törhetetlen mobil egy törhetetlen, nagyképernyős mobil már csak 80000Ft újonnan, és ingyen hívjuk egymást néhány kilométeren belül, akkor ez a telefon ETALON, és eszem ágában sincs megvenni drágábbat, bármilyen csilivili. Legyen inkább hasznos.
-
Ezt már sok helyen olvastam és hallottam, de mindig meglepődők. Nekem nincs azzal semmi bajom, hogy te egy régebbi telefonnal jól el vagy, muterom is szereti a xiaomi redmi 6A-t. Viszont azt, hogy az a telefon: "semmivel nem kevesebb az idei modelleknél." remélem csak viccből írtad és nem gondolod komolyan. Mondom még egyszer engem soha sem zavart, ha valaki egy régi telefonnal elégedett, de azért ne írunk fa**ságokat.
A cikkhez is hozzá szólva valahogy azt érzem mindig mikor honor vagy huawei tesztet olvasok, hogy jó jó ez a telefon, de nem ennyiért...
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
tomboy0013
veterán
Az nem felső közép hanem felső kategóriás telefon.
Miben nyomja le pl a MI8-cat? Akkuban esetleg. Bár az sem biztos.
Proci kb egy szint mert a Huawei később adja ki jóval a snapi szintjén lévő kirin-t.
Kamera meg majd elválik, bár a Google Camera használhatósága elég nagy fegyver a MI8 oldaláról. -
Smiro
senior tag
válasz
tomboy0013 #22 üzenetére
Jaja, az akkura gondoltam, és a procira. Kamera front még a stabilon nem oké a MI 8-on, legalábbis az éjszakai fotókat illetően. (de nappal a legtöbb telefoné jó) A GPS viszont ennél is jónak tűnik...Nálam a méret végülis kizárta volna, a MI 8 is határeset...
-
zeg
senior tag
A mi note 2 a Xiaomi zászlóshajója volt 2016-ban, 6/128 as kombinációban, hajlított oled, ufs tárolóval, nfc, infra, jack, barométer, nem szoftveres navigombok, hardveres ujjolvasós home gomb. 4000-es akksival, aptx és tsai, a szoftverfrissítéseknek hála a zenfone 3'luxuskondenzátor' delux kameráján bőven túlnőtt, valamit a kijelzővel kapcsolatban is trükköztek, mert a full fényerő közvetlen napsütésben is bőven elegendő. A mai modellek tudnak pluszban qi töltést, széleken mosott széleskamerát, szoftveres gombokat, meg csodás bencsmárk eredményeket..ja, meg arcazonosítást hogy véletlenül se kelljen a gombok és lenyomatolvasó ergonómiájával foglalkozni, meg ocsmány gugli-közeli koppincs noccsot… ha nagyon a vérbe kéne alázni a mi note2-őt, inkább a még meg sem jelent 2019-es telókra építenék. A mi note 2-hez képest 'kétpálcás' gagyi-redmi 6 egy nagyon másik liga, kár volt példának hozni.
[ Szerkesztve ]
3dfx cuccokat keresek megvételre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kameralyuk az előlapon, különleges, 48 megapixel kameraszenzor a hátlapon, 3D testszkennelés és a Huawei-féle asztali mód teszi igazán érdekessé az új Honor csúcsmodellt.
- KERESEK ! - Videókártyát meg tápot
- Apple iPad Mini 6 WiFi 64GB Space Gray
- Apple Mac mini M2 Pro 2022 10C/16G 16GB RAM 512GB SSD - 2 év garancia
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Szinte ÚJ, 3 órát repült DJI mini 4 Pro drón, távirányítóval, dobozos, garis + 1 akksi, 512 microSD
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest