Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus95

    senior tag

    Én a Huawei P8 óta szenvedek ezzel. Mivel azonos frekvencián zajlik mind a kettő, így ütik egymást. Emellett egy kicsit felel mindkettőért, ha jól tudom. 5 GHz wifi segít, bár ott is megfigyelhető kicsit a lassulás egy speedtest méréssel.
    Honor View 10-em van most.. ugyanaz.
    Viszont néhány napja lekapcsoltam az 5 Ghzes wifi sávot a routeren más okok miatti tesztelés miatt. (Google home elég lassúcska volt..és mióta 2.4 Ghz-re csatlakozik, úgy tűnik hogy elég jó lett)
    A döntés meghozatala során kicsit aggódtam hogy na most megint előjön erősen a Bluetooth probléma és nem. Valamiért most nem áll meg az élet, ha zenét szeretnék hallgatni Spotifyn vagy YouTubeoznék. Eddig akadozott vagy percekig töltött. Nem tudom hogy most mitől jó.
    Viszont egy másik probléma keletkezett. Időnként minden eszközt eldob a router mióta ki lett kapcsolva az 5 gigahertzes sáv. Azért a routert írtam, mert két telefon, Google home is egyidőben veszít jelet. Gondolom a többi okoseszköz is elveszti, csak az nem látszik. és a telefonom magától nem is akar vissza kapcsolódni csak ha belépek a wifi beállításaiba.
    Szóval kezd egy kicsit tele lenni a bakancsom, mert már nem tudom hogy mit csináljak. Mi az ami okozza.
    A Huawei P8-ra visszatérve, az elején az sem produkált ilyet, csak úgy egyszer elkezdett érzékeny lenni a Bluetooth bekapcsolására.

Új hozzászólás Aktív témák