Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
A stúdióban mesterszalagra felvett anyagnál lényegesen gyengébb minőségű, viszont a felhasználókhoz eljuttatott forma közül a legjobb minőségű és igazán ezzel kár is foglalkozni, mert senki sem hallgat otthon isten tudja hánysávos mesterszalagot egy 200 kilós géppel. Arról nem is beszélve, hogy manapság már nagyon ritka az olyan stúdió aki ilyesmivel foglalkozik, inkább csak a real time, ban digitalizálják, majd mehet a boltok polcaira a "zene".
Hát még a borz.....
-
Speeedfire
félisten
Egyebkent meg a legolcsobb CD futomunel is olcsobb egy USB port, azt meg aztan vegkepp nem zavarjak az uthibak.
Na jó de az audiofilek szerint úgysem mindegy miből van a kábel.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
1. normál embernek semennyire.
2. kommersz cuccon nagyon kicsiEllenben ez már csak információelméletileg is tény; nem azt mondtam, hogy jelentős mértékben rontja, vagy akár hogy a legtöbbeket érdekli a dolog, hacsak nem masszív audiofil az ember, akkor nem hallja (vagy akkor sem hallja, ha az, csak azt mondja, mert őőőő a ééért hozzááááá).
@agressiv (#187) : Annak, amit mostanában zenének eladnak, tulajdonképp mindegy is.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Azért más jellegű a minőségromlás Nagyzenekarnál érdekes a dolog.
De az tény, hogy tartósságban is a CD a jobb.
Egyszerűen csak azt állítottam, hogy a nagyonhájend cuccok esetében is, ennyi kompromisszum belefér, hogy digitalizált legyen a zene.@ agressiv : Na ja, mivel a Sony+Philips találták ki a CD-t, nyilván értenek hozzá
A sok.1 cuccok hangja meg nem lep meg, hogy ilyen - elég botfülem van, de ont ezért nem veszek, nekem elég a sztereo is.
Írható CD-t meg meg az első CD-ROM-ok sem mind olvastak, de a 2000 körül 2 évesen vett Philips CD-ROM-om (8-12x sebességű ) meg még az újraírhatót nem olvasta
Viszont még megvan, és már párszor utánaállítottam a lézer munkapontjának, és amit új korában tudott, azt most is[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Lompos48
nagyúr
Én is mondanám - halkan - : egyik sem, vagy mindkettő. Attól függ a rajzon balról jobbra, vagy jobbról balra nézed . Általában "vegyesnek" nevezhetnénk. Anglogermán körökben: mixed signal circuits.
Amikor a DAC meg ADC megszületett senkinek eszébe nem jutott volna az audió alkalmazás. Ez csak az egyik szelete az alkalmazásoknak és nem is tartozik az igényesebbek közé. Aztán ahogy a technológia egyre olcsobbá tette a gyártást jött a "jééé, erre is jó" és "ezt venni fogják!" felismerés. Veszik is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest