Hirdetés
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Karácsonyi telefonajánló 2023
- A OnePlus már meg sem próbál titkot tartani
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
addikt
Ó, milyen ismerős hátlap... Már majdnem ezt írtam be a "cuccok"-ba, mint jelenlegi telefonom...
-
Depression
veterán
Kezdtem örülni, mikor olvastam a 6,7"-t, és el is ment a kedvem, mikor eljutottam a mediatek-hez.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
twollah1976
őstag
8,65 mmes vastagsag melle, hogy a viharba nem fer(t) bele a jack csatlakozo?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Acélfarkas
senior tag
válasz
Depression #3 üzenetére
+1. És az a notch is nagyon belerondít a képbe.
twollah1976: A cikk nem írja konkrétan hogy van e vagy nincs jack csatlakozó. Azt írja, hogy a specifikáció és a képek alapján még nem derült ki. Habár a 8,65 mm-es vastagságba bőven belefér.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
ablack
senior tag
válasz
Acélfarkas #5 üzenetére
Biztos hogy nincs jack. A tartozékok között ott van hogy: "USB Type C to 3.5mm Headphone Jack Cable". Ha lenne rajta akkor nem adnának mellé adaptert.
[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
Veszi ezt Magyarországon valaki? Vagy úgy ennek a markának bármelyik telefonját...Ha igen,kíváncsi lennék rá mi győzi meg .
-----------
-
Depression
veterán
Vettem elephone s8-at, x25-ös soc-pel, azt hiszem. Az győzött meg, hogy ennek 6" 16:9-es qhd kijelzője van. Igen, innentől kezdve soha többet mtk, mert bár a kijelző etalon, az akksija viszont csak 1 évet bírt, viszont olyan tűz forró lesz a telefon játék vagy netezés közben, hogy kedvem volna elhajintani.
Sajnos alig van ilyen nagy méretben telefon, és ezekkel az újonnan nyújtott kijelzőkkel hiába írnak rá 6,5"-t, az is kisebb ennél. A 6,7" 19:9-es aránnyal akkora, mint az enyém, csak kicsit szélesebb (fektetett helyzetben).
Csak, hogy lásd, mit látok ebből a hsz-ből, kicsinyített bill-lel:Ez nekem kevés. Hiába lenne szélesebb, a lényegből úgysem mutatna többet.
Innentől kezdve még nem létezik az az alma, vagy samu, ami ekkora betümérettel, ennyit mutatna akár a ph!-ből.[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
joey04
titán
Mtk
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
ablack
senior tag
válasz
Depression #8 üzenetére
Én pont Elephone S8-ról tervezek erre váltani. (A megjelenés óta megvan.)
Az S8 valóban eléggé melegszik és merül (játszani mondjuk nem szoktam rajta, akkor tényleg éget), ami szerintem részben szoftveres gond, és egyéb szoftveres bugok is vannak benne.
Talán ez a Helio P70 CPU jobb valamivel, mert 12nm az X25 20nm-vel szemben.
Az akku nálam 3-4 óra kijelzőidőt bír, ez tényleg nem valami sok, bár pl. egy Xiaomi A2 az kevesebbet bír (saját tapasztalat).Nekem a kijelző mérete a döntő szempont. (6,3" 19:9 mellett túl keskeny, mert kb, a 5,5" 16:9 képernyő szélességének felel meg, egy 7"+ kijelző pedig már túl nagy nekem)
Ha valakinek elég a kisebb kijelző, akkor valóban sokkal jobban megéri pl. egy Pocophone ezen az áron.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Nekem az akksit max. 70%-ig lehet már csak tölteni, és a 15%-os figyelmeztetés azt jelenti, hogy 2 percem sem marad kikapcsolásig.
Samsung note 5-ről váltottam, és hiába azonos antutu pontszám, a samu köröket vert erre. Inkább pl. egy használt note 8-ra váltok, hiába kisebb, egyszerűen megutáltam az mtk-t. Előtte is voltak mtk-s telefonjaim, mindig ugyanez volt. Ha a gyártó a soc-en spórol, akkor a többi része is low budget lesz.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
samu74
addikt
válasz
Depression #8 üzenetére
Megértelek ha nálad a kijelző döntött. Volt nekem is Mtk procis telom (Lenovo Vibe X2 -MT6595M) de annak is elég tré volt az üzemideje... Mondjuk nekem akkor ment el a kedvem mikor a support konkrétan nem volt hozzá, és pár program nagyon nem csipázta a procit. Ezért is kérdem ha a lenovo ennyire belekakált, akkor ettől a márkától lehet várni valamit? Vagy mondjuk minőségre felveszi a versenyt az ismertebb kínai gyártókkal? Vagy az ára kompenzál?
-----------
-
forgonati
őstag
Bírom ezeket a hulladék gyártókat. Lemásolják a nagyok baromságait, holott semmi indokuk rá. Jack el, notch a kijelzőn, holott a jack is tuti beférne meg a notch sem kellene mert úgyis böszme a káva. De hát utánozni kell kényszeresen... Emellé jön a garantáltan szar kamera, a gyenge MTK, meg a nulla support. Ki a halál költ 300$-t erre? Meg úgy altalában az effajta dugi, umi, elefon, meg hasonlókra.
Keelah Se'lai!
-
Norbi.
őstag
válasz
Depression #16 üzenetére
Nem pont erre a tipusra gondoltam, de az olcsobbakat azert veszik. Arulunk mi is, ajanlani nem szoktam oket, de aki nem tud tobbet fizetni..
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Elmegy szódával.
Légy jó mind halálig.
-
logitech1
tag
Drága és.....@r
Posta nem érdekel Átvétel: személyesen helyszíni próba garanciával (3 nap) - utána egyéb garancia, visszavétel nincs! Alku nincs! Nem fér bele az időmbe
-
Stabi83
senior tag
válasz
forgonati #14 üzenetére
A trendkövetés ezen fajtája engem is elszomorít. Akkora a notch mint egy Mate 20 Pro-n. A különbség hogy ott indokolt és védhető a méret a 3D arcfelismerő miatt itt viszont nem. Az az egy nyamvadt kamera és hangszóró minimum 3X elfér azon a szigeten.
Az MTK önmagában még nem lenne baj de az optimalizáció a kanyarban sincsen, így akár SD855+ is lehetne benne azzal is kínlódna.
Sajnos aki spórol az SOC-n az az optimalizációba sem fog pénzt és időt ölni.[ Szerkesztve ]
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A gyártó időpontot és árat egyelőre nem közölt a felső középkategóriás készülékkel kapcsolatban, de a termékoldal már minden más információt tartalmaz.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest