Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • viktorhu

    veterán

    válasz Szili17 #13203 üzenetére

    Egyetértek, nagyon jól áll a Waze Magyarországon. És az, hogy a kevésbé lefedett településeken még mindig használhatom a házszámhoz a Google keresőjét a Waze-en belül, tökéletes kombinált lefedettséget ad.

    A statikus navigációk visszafordulási mániájáról meg...

    Először is, ahogy Te is írod, megfordulni magamtól is tudok, jobb a waze, amelyik tudomásul veszi, hogy másfelé mentem, és kiszámolja újra, hogy így mi a legjobb.

    Másodszor meg lehet, hogy nem viccből nem arra mentem. Egyszer késő este Szlovákiából hazafelé télen elég kellemetlen sztori volt a statikus navi önfejűsége. Nagy havazás miatt lezárták a hegyeken keresztüli utat, amerre odafelé mentem. Persze visszafelé is arra vitt a navi, mert ugye annak nincs útlezárás-jelentési lehetősége.

    Na akkor most merre? Próbáltam a navin a térképet tekergetni, de nem volt egyszerű kitérő, szóval kellett volna a navi segítsége. De a navi minden áron vissza akart vinni. Elindultam valamerre, amerre gondoltam, és még 10 km-ről is vissza akart fordítani a lezárt útra, nem segített a kis településeken keresztüli kanyargásomban. Ráadásul az, hogy eleve feleslegesen odavitt, elég nagy kerülőt is jelentett. Közben esett a hó, sötét volt, vártak otthon stb. Nyilván hazataláltam, de ehhez képest óriási élmény, amikor a Waze-nek simán megmondhatom, hogy ez az út zárva, és azonnal kapok másikat.

Új hozzászólás Aktív témák