Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz MaCS_70 #10824 üzenetére

    Értem, köszi! Lényegében hasonló a két dolog.

    "Rossz irányban indít el" és emiatt egy alkalmas ponton visszafordít. :(
    Ez nagyvárosban ugye kevésbé gond, ahol nincs sok keresztutca ott ez problémásabb.
    Az a baj, hogy valamilyen irányban kerülsz fel az útra és arra akar vinni, ha ugye ez a rossz irány akkor az van amit te is leírtál. Ha nincs még GPS jel (mondjuk lakáson belül), akkor azt hiszem a rövidebb út felé tervez, majd amikor látja a műholdakat a telefon akkor kóvályog kicsit a jel és megint "valamerre" fog állni. Én is láttam már többször ezt, hogy tervez, majd csipp és tervez egy hosszabbat, pont emiatt.

    Tuti ellenszer: Indulásnál egyedül kell irányt választani a kertkapuból, tudod hogy balra vagy jobbra kell-e menni és miután elindulsz majd újratervez ha kell. Illetve az áttekintőn rápillantani hogy hurkol-e így és ha igen akkor alapból a másik irányba menni.

    Megj.: Nem tudom ez-e a nagyobb szívás, vagy az hogy mindig a rövidebb irányba indít és akkor ha nem tudsz megfordulni akkor így jártál majd mész amerre tudsz. (Mondjuk utóbbi most is megvan esetenként. :( )

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák