Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz trialboj #10618 üzenetére

    Szia!

    Nálunk személyautóval csak autópálya, autóút ami fizetős szerintem. (Nem mondom 100%-ra, mert nem vagyok szakértője, de szerintem 99% hogy csak ezek, tehát a 42, 47 stb. nem.)
    A Waze élő térképen is tudsz így próbálkozni, itt is kiírja ha fizetős.

    A fizetős szakaszok listáját itt megtalálod: https://www.utdij.hu/e-matrica/terkepek/, ami neked kell az pedig itt van: HBM. (Csak az M3 és az M35 szakaszai fizetősek.)

    Elnavigálni épp el tud, csak se valós idejű forgalmi adatokra, se útinfóra ne számíts. Illetve ha letérsz akkor offline fog tervezni neked a kliens ami nem bír azokkal a kapacitásokkal mint a szerver, amit használ amúgy az ember. Lezárások nyilván nem fognak látszani ugyanúgy.
    Technikailag lehet, de én amúgy nem javasolnám. Esetleg próbáld ki milyen otthon, menet közben mobilnet ki és mászkálj kicsit a városban, ha neked az kielégítő.

    Egyébként nálunk hálistennek használható az adatkeret (vagy annak egy része, ha valakinek 10+ GB havi kerete van) az EU-n belül sok országban, meg 1-2 másik országban is, a te szolgáltatódnál nincs ilyen?

    Szerk.: Macs, nincs mit. Igen, vannak amiknek lehetne több, amit mondasz az pont egy jó példa, vagy az útmunkálatok is ilyesmi. De ez a helyzet egyelőre tudomásom szerint.

    [ Szerkesztve ]

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák