Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KraX

    őstag

    válasz ßrainiac #5591 üzenetére

    Koszonom a valaszod! Arra lehet esetleg szamitani, hogy ha kap egy 4.4-es frissitest valamikor q1-ben a G2, akkor kevesbe fog mikroakadni?
    Elnezest kerek minden forumlakotol, hogy itt teszek fel ilyen kerdeseket, de egyreszt G2 topikban haromszor probaltam kerdezni, de mintha lathatatlan tintaval irtam volna, szora sem meltattak a tisztelt egybegyultek, masreszt 7ev iOS hasznalat utan tertem at a sotet oldalra (vicc akar lenni) es G2 tenyleg akadozik picit iPhone utan, viszont eleg jo az akku ideje a keszuleknek, szoval nem feltetlenul valnek meg tole, ha nem muszaj, meg asszony is megnyuzna erte ha a harmadik telefont vennem meg ket honap alatt (volt egy blackberry z10-em par hetig).

    Egyebkent gondolkodas nelkul N5-ot vettem volna ha kicsit nagyobb lett volna az akku kapacitasa. Maga a telefon kialakitasa is nagyon szep, de nagyon fontos szamomra a gordulekeny rendszer is es ahogy olvasom, android oldalon ez csak a nexus keszulekeken garantalt. Nem szeretnek mokolni a telefonnal, csak hasznalni azt, mint az iPhonet. Ott out of the box hasznalom megelegedesemre, csupan egy problema van vele, az ara. Ennyit nem szanok ra.

    [ Szerkesztve ]

    For the God Emperor!

Új hozzászólás Aktív témák