Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Nálatok egyenletesen merül az akksi?
Tegnap este 35%os töltötséggel tettem le, ma reggelre 33%on állt. Örültem is neki, hogy 2% /éjszaka, milyen királyság! Aztán elolvastam 2 hozzászólást a fórumon és 25%ra esett. Nem hinném, hogy ez normális. 4.2 alatt is volt olyan, hogy Ingressel 130 m séta alatt 13%ot merült. Battery statban nincs semi gyanus, nincs beragadt app. Nap közben is ha nem piszkálom, sokáig áll egy x%on, ha elkezdem használni, akkor meg 2%onként kezd esni. Mivel 4.2 alatt és custom ROM alatt is jelen volt a probléma, akksi hibára gyanakszom. 8 hónapos a telefon. Érdemes lenne garanciális cserével próbálkozni?Mire bepötyögtem a hozzászólást, már csak 19%on vagyok. Pedig nem pötyögök lassan.
Kijelző időm 4,5 óra wifis böngészéssel, 20 óra egy töltéssel, szóval az akksi bírja, csak ezek a nagy esések zavarnak.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest