Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz Oppenheimer #1317 üzenetére

    Tudod jól, hogy azért rendeltem, mert cserélni szeretnék. :DDD Majd írok Neked egy üzenetet facebook-on, ha megjött.. figyeld a wp-s értesítéseket! ;] ;)

    Üveg hátlap téma: nekem sem tetszik ez az ötlet, hogy üveg lett a hátlap. Persze vigyázok a cuccokra, de ez még több figyelmet igényel, nem értem mire volt ez jó. Már az iphone-nál sem értettem a dolgot, persze jól néz ki, de nagyon kell rá vigyázni. :( Gondolkodtam már azon egyébként, hogy túlzás-e ez a para, mert például egy műanyag hátlapú telefonnál a kijelző is simán betörhet, ha az ember úgy ejti le, ott mégsem aggódtam. Persze itt dupla akkora az esély.

    Ha lenne valami ésszerű alternatíva, nem ezt a telefont venném, de nem nagyon van. Galaxy Nexus vagy S3 esetleg, Note 2 klassz, de tegnap megnéztem és talán mégis kicsit nagy lenne (ez is szóba jött). Szóval nem nagyon tudok alternatívát, a N4 legnagyobb baja ez az üveg hátlap, de arra gondolok, hogy ha annyi iphone-t eladtak és nem volt vele extrém sok probléma, akkor talán itt sem lesz akkora gáz ez a hátlap. Eddig egy ismerősömnek pattant le egy kis rész az iphone-jából, de már két éve nyúzza. Szóval remélem, hogy csak mi lihegjük túl ezt a dolgot a hátlappal, bár én továbbra is örültem volna valami jó minőségű műanyagnak esetleg fémnek.

Új hozzászólás Aktív témák