Új hozzászólás Aktív témák
-
handrix
csendes tag
Van valami szoftver hozzá amivel lehet egyèbkènt frissíteni, vagy újrarakni az androidot?
-
krisz74
tag
Screen mirror-t (remélem jól írtam )tud?
Tehát vezeték nélkül tudja a TV-re küldeni a képet? -
atlasz52
tag
Android 4.2.2
8"-es érintőkijelző, 768 x 1024
5 MP hátlapi kamera
8 GB belső memória (32 GB-ig bővíthető)
Ajándék A220 DECT hordozható telefonkészülék
0 Ft kezdőrészlet
+ 24 × 990 Ft kamatmentes részlet
Teljes ár: 23 760 FtMeghatározott új vagy meglévő hűségidejű Telekom otthoni előfizetők részére, a szolgáltatásokra vállalt 2 év hűségidővel online vásárlás esetén
LÁSZLÓ
-
atlasz52
tag
Mi a tapasztalat,érdemes megvenni,?
LÁSZLÓ
-
SkiDev
senior tag
válasz atlasz52 #154 üzenetére
December óta vagyok tulajdonosa a készüléknek. Alap használatra teljesen megfelel, IPS kijelzős, a hardver kicsit döcög nálam (Eredmények appban akad is a vertikális görgetés), de a részletfizetés miatt megéri. Igaz, itt a többségnek még a 790 Ft-os konstrukcióval van... Egyedül a kijelző felbontása olyan amilyen (nem szőrösek a betűk, hanem meg tudod számolni a pixeleket, ha alaposan nézed), valamint a színek kissé másabbak, de utóbbi azért tényleg nem érheti hátrány... Ennyi pénzért nem bántam meg a vételt. Bár őszintén nem tudom, hogy akad-e most ennyiért inkább jobb ajánlat... GPS-nek tökéletes, csak útközben mér nagyon lassan be (konkrétan nekem 17 perc volt), így inkább indulás előtt érdemes már helyben, mert úgy gyorsabb.
Aksi idő mindent ver!
Van erős meg gyenge oldala is árához mérten, viszont felhasználásfüggőRemélem tudtam valamennyit segíteni!
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
kismokesz
tag
hello nekem gyári rom kellene hozzá.
amit flashelni lehet meg a flash file.
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Tud valaki BÁRMILYEN rom-ot, amit fel lehet erre a gépre flashelni? Én nem találok sehol a bolygón...
Előre is köszönöm!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
toto0569
addikt
-
Játékos
addikt
válasz toto0569 #160 üzenetére
Szia!
A Google keresővel már találkoztam ezt megelőzően is, és ezt a nyomorult romot is kerestem jó ideig, de nincs letölthető, flash-elhető a világon sehol. Ezért kértem segítséget, de sajnos ezzel nem sokat tudtál segíteni.
Azért köszi!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Nem lenne valamelyik felhasználó olyan kedves, hogy készít egy rendszermentést a működő gépéről?
Nem nagy munka, segítek benne, ha szükséges.
Előre is köszönöm a segítséget!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Treck
aktív tag
Itt elvileg minden megvan, ami kellhet:
http://google.treck.hu
-
Játékos
addikt
Szia!
Köszönöm a segítséget! Sajnos ezzel a mentéssel nem, de egy általam készített (ugyanolyan gép) rom-mal életre kelt.
Annyi a hiba, hogy a wifi nem kapcsolható be a gépen. Ez hardveres probléma inkább, vagy a rom hibája? (mindkettő lehet, de melyik szokott inkább előfordulni?)
Köszönöm még egyszer!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz include777 #166 üzenetére
Szia!
Most láttam a választ (lehet, hogy jobb lett volna egy privát üzi...), de persze, feltöltöm a driveba, és megosztom, csak érjen fel...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Parancsolj.
Mellette van a falashtool is.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
SkiDev
senior tag
Sziasztok!
Nem nagyon pörög a fórum.
Mai napig használom a tabletet, bár kissé belassult.
Főzött ROM jött már azóta rá vagy valami megoldás?Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Khor
csendes tag
Egy kis segítséget, vagy ötletet kérnék tőletek. Vettem egy használt Gigaset QV830 tabletet.
Bekapcsolás után bejön a Gigaset felirat, majd utána ilyen megy végtelen ideig: https://hardverapro.hu/dl/uad/2017-02/3460685/14878642573553_big.jpg
Előfordulhat, hogy pont ugyanazt vettem meg, amit a prohardveren ezzel a képpel árultak.
A Hard Reset egyáltalán nem működik rajta. A reset lyuk használatba vétele után újraindul bár, de ugyanott lyukadok ki.
Arra tippeltem, hogy talán az eredeti tulaj gyári beállításokra akarta visszarakni, de valamiért elakadt.
Van valami ötletetek, hogy hogyan tovább?
Elsősorban szoftveres megoldásra gondoltam. Minden komolyabb fizikai behatást csak az előző kimerítése után szeretnék alkalmazni.
Nagyon megköszönném a segítséget. -
[PATRIK]
csendes tag
Üdv mindenkinek. Nemrég a tablet elkezdett furcsán viselkedni, néha magától újra indult csak úgy, lefagyott és hasonlók. És ezt csinálta párszor, de nem tudtam mi lehet a baj, mikor kikapcsoltam és vissza akartam kapcsolni, hogy hátha megjavul ez az írás fogadott.
És alul kihoz egy gomb amire az van írva reset tablet, de arra akárhányszor rányomok nem történik semmi. Ezért gondoltam majd recovery módban újra rakom, akkor még ez fogadott.
Aztán elkezdtem keresgélni és gondoltam ez az SP flash tool tud segíteni, de nem tudom hogyan kell használni. Vagy hogy egyáltalán ez megoldás e a problémára.
Ha valaki tud nagyon örülnék, ha segítene. Bármilyen megoldás érdekel. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Android játékok topikja
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest