Hirdetés

  • Két hét múlva Samsung Galaxy Unpacked

    ma A dátum július 10. A nagyszabású bemutatón hét terméket várunk, köztük az új hajlítható modelleket és a Galaxy Ring okosgyűrűt.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • koby11h

    aktív tag

    válasz opr #29791 üzenetére

    1, odakint azért nem olyanok a fényviszonyok, ha nézek valamit annak megadom a módját, IPS ide vagy oda, a fényerő egy laptopnál nem olyan azért, 250nit-el inkább nem
    2, telefon
    3, ezért írtam 1-1et, de egy olyan átlag asztalinál is csak a csak a monitor kábel a több, bill+egér vezeték bélküli, tápkábele van mindkettőnek, cserébe a monitor +10"
    4, amikor megveszi, akkor nem is, de utána 2 évvel már igen - hozzám ezért hordják a laptopokat! - első körben +1 memória és esetleg ssd ha még nincs benne, de itt megint vége a dalnak. Azt meg ne tudd meg, amikor a 200k-s laptopnál kiderül, hogy az nem játékra van... asztalinál meg beraksz egy videokártyát és "valamire" máris elég :)
    Utána sokszor jön a külső monitor, bill... és ott tartunk mint asztalinál.

    Igen annyiféle külön igény, hogy ezt így nem lehet meghatározni, felhasználásfüggő, de amiből kiindultunk és szinte mindenki a környékemen: a laptop jobb, mert... na ez, ahogy te is írod alapvetően nem igaz. Igen, terjednek, de ahogy írtam, és te is írtad, nem mindenre jók. Inkább úgy mondanám, legtöbbször elég. De tovább is léphetünk, minek laptop, a legtöbbször egy telefon is elég.
    Csak ezt az átlagember nem érti meg! Attól, hogy csak 1 darab valami, amit hazavisz, bedug és működik, attól még ugyan az a szar fut rajta, ugyan azokkal a bajokkal, idővel több korláttal. De erre csak az első latop után jön rá a nagy részük...

    "C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

Új hozzászólás Aktív témák