- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
Tudtommal nincs, talán az Ornithophobia áll hozzá legközelebb. Szóval ideje nyelvújítani...
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_phobias[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
-
HR manager, aki nem tudja a saját azonosítóját (ami az ő nyilvántartásuk).
HR-es, aki simán beírta a chatbe a kollegának a saját jelszavát, hogy "ja, nem leszek gépnél, addig tudsz nekem telepíteni". Bár végülis ők kezelik a GDPR incidenseket...És ez csak ma
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
KROK640
nagyúr
válasz koby11h #23659 üzenetére
Egy időben utáltam, hogy nem tudtam melyik oldal zenél, de ma már eleve némítva minden kivéve amit épp nézek, na meg kis ikon is megjelenik a taskon.
(8-9 ablak általában nekem is nyitva, de egy sincs befagyva )Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
koby11h
őstag
válasz KROK640 #23662 üzenetére
Itt nem is a böngésző a poén, hanem a csaj mindenben ilyen
Kérdezel tőle valamit, de nem arra válaszol, aztán x idő elteltével kapsz egy előzmények nélküli emailt, amiben ott a válasz a múlt havi kérdésedre. Ha megkérdezed Tőle, hogy lesz-e szabin a hónapban, akkor elmondja, hogy mit olvas éppen. Lehet egyszer eljutna belőle a szabitervig, de vagy nem várjuk ki vagy elkanyarodik ismét más irányba közben...
Na az Ő agya tényleg ilyen lehetAmúgy kedves, aranyos és a munkáját is majdnem normálisan elvégzi, ami kész csoda...
[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
totron
addikt
válasz KROK640 #23667 üzenetére
Finneknél lappfül.
(#23663) koby11h, mi az ő munkaköre?
Az előzőhöz még annyit, hogy ahogy én tapasztaltam, a szégyenbe kerülés és megszégyenítés lehetőségének elkerülgetése zajlik sokszor a földön túlinak ható, ismétlődő anomáliák esetén, az emberi tényező elég erős. Mondani kell, hogy nem falhoz állítani vagy vizsgáztatni akarod, de ugyan, kattintson már egy duplát. Nem mindenkiben van ott az ehhez szükséges fürge svung/ritmusérzék. Van másik 2 tipikus háttere is az ilyennek:
1] egyszerűen hazudik, ő nem fog szeme előtt lefutó, gonosz kódot nézegetni, hát mi ő? Majd megcsinálja a kockaszolga, valami nem túl fantáziadús, bejáratott alapklisével idecsaljuk, azért van, hogy ugráltassuk.
2] hazudik, de nincs tudatában, elodázza a valóságot magán belül is, az egója szinten alulinak érzi a feladatot ésvagy nem kíván szembesülni a technikával szemben sanszosan elkövetkező kudarccal. Mindkettőnek ugyanaz a vége, a tudatos verzió rosszabb jellem szempontból. Ami nem egy elhanyagolható tényező.
+1] néha tényleg a gépben cirkuláló szellem rosszalkod. De az csak a néha.[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
válasz totron #23668 üzenetére
"kereskedelmi kapcsolattartó", hogy ez mit takar azt ne kérdezd meg
Abból kell kiindulni, hogy a legtöbbször a usernek nem áll érdekében, hogy kiderüljön mi/ki okozta a hibát, csak az, hogy a hiba eltűnjön, mielőtt Neki baja lesz belőle.
Dögöljön meg az a ló a szomszéd utcában..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
BTW most fogtunk egy ilyet.
https://redcanary.com/blog/raspberry-robin/
Simán shortcutokat használ, szóval ha valakitől van egy fertőzött telepítőd, aminek az indítója shortcut, simán be lehet szívni.Mutogatni való hater díszpinty
-
koby11h
őstag
2028-ra minden lakosának internet hozzáférést biztosítana az USA
Hát nem volt eddig is elég laposföld-hívő, covid és Holdra szállás tagadó, összeesküvés-elmélet terjesztő idióta amerikai a hálón???
Szerk: tudom, mi sem vagyunk néha jobbak...
[ Szerkesztve ]
-
Aljasvip
senior tag
válasz koby11h #23677 üzenetére
Én mostanság elég borúsan látom a világot, így OFF-ban válaszolva:
Ez szükséges a gazdasági növekedéshez, azaz hogy a nagy cégek mindenkihez is elérjenek, és elhitessék veled hogy többre van szükséged.
Majd utána jön a meta, ahol már valódi terméket sem kell adni a pénzedért cserébe.Remélem ez még nem számít alumínium sapkás véleménynek.
-
koby11h
őstag
válasz Aljasvip #23678 üzenetére
Értem én is mihez kell: digitalizáció, globalizáció, profilozás, reklám... rosszabb helyeken nyomkövetés. Csak nem mindig tetszik.
Nem számít annak, én sem vagyok a híve a full online életnek de az alufóliát még a sülő csirke lábára tekerem.
Pénzért elektronikus semmit viszont már most is lehet kapni, elég sok játékon belüli vásárlást (pl. skinek ) vagy magára hagyott coint, NFT-s csalót megnézni."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
koby11h
őstag
válasz Aljasvip #23678 üzenetére
Megszorításokra készül a Meta a pénzt égető metaverzum miatt
Lehet a metaverzum is lassabban jön majd.
[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
válasz #25954560 #23680 üzenetére
Elég ha arra gondolsz, hogy beiratkozás elektronikus, ellenőrző már itt nálunk is az.
Orvoshoz is lehet csak elektronikus bejelentkezést használnának, leletek elektronikusan.Ez olyan mint, a 75 éves édesanyám, aki a csekket nem tud elmenni befizetni, azt sem akarja, hogy én mászkáljak érte. Hát tessék kérni elektronikus számlát és kártyán fizetni. De két lépcsős azonosítás, mobilja nincs, így most nekem kell bevinnem Őt az OTP-be, hogy nyilatkozzon, hogy az én mobilomat társítsák hozzá az Ő kártyájához, hogy jóvá tudjam hagyni a számlafizetéseit, amit egyébként én intézek... nesze neked elektronikus mindenség.
-
-
fatpingvin
addikt
válasz E.Kaufmann #23685 üzenetére
ez is messzire vezető kérdés...
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
válasz koby11h #23683 üzenetére
De ez nem annak a hibája, hogy elektronikus-e.
@koby11h : "Akik eddig nem akartak világhálót, azok most is puskával fogják elkergetni a kiépítést végző vállalkozót a földjükről "
Biztos van ilyen is, de ott rengeteg olyan hely van, ahova senki nem vitt, mert nem érte meg.Mutogatni való hater díszpinty
-
törölt tag
válasz koby11h #23683 üzenetére
oooo nem
az orvosok a leleteket altalaban nem neked kuldik meg, hanem egymas kozott, bejelentkezni online altalaban csak hosszu idore elore lehet, gyerekorvost igy is fel kell inkabb hivni, ha mennel masnap vagy ket nap mulva. a beiratkozast nem lehet full online intezni, mindenkeppen marad szemelyes lepes is benne, de a teljesen papiralapu is mukodik. az ertesitesek, hirek, keresek az igen, online egyszerubb, de hetente kuldenek haza a gyerekkel boritekot a legfontosabb infokkal, gondolom szivesen kivaltanak ezt is.
szerk: altalanos iskolanal magasabb szinten mar tuti meg korulmenyesebb net nelkul, ezt nem is vitatom
szerk2: kiveve, ha a neptun akkor inkabb papiralapu legyen[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
/me felkészül itt az armageddonra...
ajtó beszegez, három napi hideg élelem feltornyozva...holnap és holnap után Mihálynapi vásár lesz... ég szakad, föld indul.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
bambano
titán
válasz E.Kaufmann #23691 üzenetére
olyankor eltűnik az összes szabad parkoló, orbitális tömeg lesz, hogy nem érdemes kimozdulni, stb.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
totron
addikt
Kikoptathatatlan tanulság, hogy embertársnak ne régi platformon írd, hogy ezután az új platformon fogjuk elérni egymást érdemben, mindkettőnk érdeke is ez, a következő közlést is a régin fogja megejteni, ahol ugye tájékoztattad erről. Wáh.
-
KROK640
nagyúr
válasz koby11h #23679 üzenetére
Az a durva, hogy a coinokat nem csak sokan megvásárolják, de bányásszák is, mert elhiszik, hogy a drága áramon és VGA-n megtermelt semmivel értéket állítanak elő.
Ehhez képest azért a skin mégiscsak valami ...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz E.Kaufmann #23685 üzenetére
A sulinetet nem szidom, mert rengeteg pénzt kerestem akkoriban vele, pont azzal, hogy a rengeteg hozzá nem értőnek is lett gépe, ami nekem rengeteg megrendelést/ügyfelet hozott; de van abban is valami amit te mondasz.
Pontosabban nem is annyira a sulinet, hanem az, hogy akkoriban kezdtek elterjedni a szélessávú időkorlát nélküli internetek. A nagyvárosokban 2002-2003-tól már voltak ilyenek, sőt talán még régebben is.
Hirtelen nagy mennyiségű hülye előkerülését a neten én 2006-2009-es időszakban tapasztaltam.Ma meg már tuti nem, mert a kis Lakatos Rikárdónak aki a tőle 100× okosabb 3 éves, belépő kategóriás, törött kijelzőjű telefonról osztja ork nyelven az észt, már aligha van számítógépe. Amikor meg sulinet volt, akkor vagy nagyon kicsi volt, vagy meg sem volt.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest