Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #12516608

    törölt tag

    válasz hcl #23059 üzenetére

    "@u299975 : De persze semmit nem kaptál azért, mert spóroltál egy csomót a cégnek + az sem, aki kiszórta a működő alkatrészeket :D"

    Lófurulyát kaphattam volna, ha befizetem az árát a pénztárba. :K Akik kiszórták a cuccot, azok az "Informatikai Igazgatóság szagemberei" voltak, Jenővel az élükön.
    Elégtételt szoktam venni magamnak, bejöttek az új gépek én meg a saját területemen leselejteztem a régebbieket, hogy "tisztább és áttekinthetőbb legyen az informatikai eszközleltár". :DDD Már Moldova György is megírta: "Lopni tudni kell." :DDD Nomeg fű alatt rendeltem ramokat, GeForce3 Ti200 VGA-at, Tualatin Celeronokat gépkorszerűsításre.

    Én értettem egyedül a hardverhez az egész kurva Nemzeti Könyvtárban. Nem csoda, hogy munkaidő után a "Szürkületi Zónában" kisebb fajta hardver dílerként működtem. :DDD Így lett a kisöcsémnek Celeron 500 helyett P4 Northwood gépe. (Az új, sürgősen rendelt gép alaplapján már nem volt ISA slot. Megoldottam... A gépházba meg nem lát bele senki. :N Csak múkoggyon! :DDD )

    ----
    Vallás: Saját vallású keresztény vagyok, aki ebbe bele akar kötni, az meg menjen az anyja málnásába pókhálózni. :K ;) :DDD

    -----
    Ja, a Jenő. (Jenők és a hü-LYeNŐk) Két jenőm volt IT-ben, először a Meine Hitler Bankban, aki kinyírta a frissen telepített bankszámla vezető rendszer. Elküldtem ebédelni 1,5 órára. "Mire megjöszz vagy életre keltem, vagy már áll a bál és botrány van".
    A másik jenő a vírusterjesztő! Ő az OSZK-ban volt a konkurrenciám.
    A hü-LYeNŐ: "Kérek egy puszikát", "Makkharapó", "Sörösló", " Anomália drága" az informatikai segéderő, "Kis Ajándék és Nagy Ajándék" a város tripperes kurvái. ;) :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák