Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz hcl #17369 üzenetére

    Ez szivatott veresre minket is. A megoldas, hogy nem a soros porton mesz egyedi ID-ra, hanem az alaplapi usb-n. Fogalmazzunk finoman, nem egyszeru a dolog. Viszont ha az megvan, akkor mar be tudod loni az usb-ket, aztan meg tudod mondani, hogy neked az abba beledugott cucc kell, megkapod a "file"-t (virtualis soros portot), amire mutatnia kell a kornyezeti valtozonak, es mar kesz is vagy. A budos eletben nem fog soha tobbe elmaszni a kod szempontjabol, amugy meg maszkalhat, ahova akar.
    A win egyszerre roszabb es jobb is volt. Jobb volt, mert az esetek 99%-ban nem maszott el, viszont roszabb volt, mert nem annyira atjarhato, mint a linux, tehat ha megis elmaszik, baszhatod, ujra kell konfiguralni. Szerencsere win-en csak a fejlesztes egy resze, meg a teszteles ment, ugyhogy ez nem volt problema. De ha win alapon kellett volna ugy megoldani, hogy az kimehessen elesbe, es azt lehessen mondani, hogy ezt most itt hagyhatod 20 evre, lehet elsirom magam. Az nagyon nem erre valo, legalabbis a sima, nem valami specialis build biztosan nem.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák