Hirdetés
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
"A hordható tartozékok közül az egyik legfuturiszikusabb minden kétséget kizáróan a Google Glass lehet, ám az ezerdolláros listaára és a mindössze néhány órányi üzemideje miatt nem igazán lesz slágertermék. "
Ezerdolláros listaár? Honnan az info? Az elemzők tippelgetnek mindenfélét, van, aki 300 USD-s nyitó árat jósol (az szerintem túl alacsony) , van, aki 6-700 USD-t (azt meg kissé soknak tartom), de 1000 dolláros pletykáról, jóslatról még nem hallottam,. Szerintem 500 USD körül legvalószinűsíthető leginkább. Persze lehet, hogy
"lefölözős" árstratégiát alkalmaz majd a Google (Magas nyitóár, aztán gyors árvágások, amíg el nem éri a végső árszintet egy-két hónapon belül), de az elég rossz üzenet lenne az early adopterek számára.És szerintem inkább valami látványos piacra dobást akar a Google, látványos eladási adatokkal, hogy a jelenleg meglehetősen szkeptikus fejlesztőket meggyőzze, ezért inkább az Apple árstratégiát alkalmazza szerintem : rögtön belövik a cuccot a végleges árszintre, aztán nem is nyúlnak hozzá a következő generáció piacra dobásáig. Megtehetik, mert konkurencia nincs, és egy jó darabig nem is lesz.
Aztán, ha majd beindul az okos-szemüveg piac, és kezdődik a tolongás, akkor úgyis kénytelenek lesznek belemenni az árvágós játékba, ami a droidos okostelefonok és tabletek piacán megy régóta. Bár addigra szerintem otthagyják a piacot és átengedik a terepet az OEM-eknek, ha már úgy érzik, kellően bebetonozták a platformjukat ezen az új piacon is.
A néhány órányi üzemidőre sem vennék mérget, ne a fejlesztői változatból akarjunk következtetéseket levonni.
-
kispecek
aktív tag
-
peestee83
aktív tag
Szemüvegesként mondhatom eléggé elvetemült az ötlet...
Ha hívás jön zöld, ha fb üzenet kék, hangouts sárga jelzéssel tölt meg a szemüveget? A végén még epilepsziás rohamot kapnék a sok villódzó fénytől... -
kovgab
tag
Ezmiez?
Agyrém ez a sok rádiózás és pont a fej környékén ... -
azbest
félisten
Na, ha egyik oldalt zöld a másikon piros, akkor sötétben látják mások is, hogy jössz vagy mégy. Úgy ahogy a hajókon és repülőkön jelzik ezt
-
antim
tag
Revolutionary! :-) Mától neki állok elrontani a szemem, hogy ezt hordhassam! (A CRonaldo tetoválás helyett inkább erre költök!) Minden szemrontó ötletet köszönök. :-)
-
WinPho
senior tag
Nem vagyok szemüveges, viszont szerintem elég perverz, ha azt mondom, ez tetszik...
-
hallerlaller
addikt
hát ennek nem sok értelme van.
-
halkow
őstag
nekem akkor se kéne ha szemüveges lennék ... micsoda karabolt okozhatna egy ilyen kegyere vezetés közben..... már látom
-
ghiottone
nagyúr
Szemüvegesként minden álmom, hogy hazafelé egy sötét utcán piros-kék jelzőfényekkel villódzón a szemüvegem - végre valaki valóra váltja ezt az álmot
-
sz.balazs.95
veterán
biztosan rettentő diszkrét, amikor minidiszkóvá változik a szemüveglencse egy bejövő híváskor.
-
Findzs
addikt
bizonyos munkahelyeken hasznos lehet, mindig kéznél/orrnál van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Konzol Screenshot
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Sorozatok
- Jogász topic
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Samsung S22+ telefon tokok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest