Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Azt írják, hogy egy giga RAM kell....
-
Énis furcsállom, hogy a tesztre az első volt 630, most meg sehol. 512 rammal egyre szenvedősebb sajnos. A töltőképernyő öl meg.
-
kpal
nagyúr
Mind ugyanazt kapja vagy lesz eltérés ? L1020 igazán kaphatna pár kamerás extrát.
-
Šolaire
veterán
Nagyobb frissítés telepítése után nem árt alaphelyzetbe visszaálítani a telefont előtte mindent menteni kell,mert előfordulhat hogy beragad valami és fagy lassú lesz a telefon. Ha ez sem segít akkor pc meg recovery tools segédprogram segítségével le kell gyalulni szűzre a telót mentés itt is evidens. Ha ez sem segít akkor szervíz.
-
musuka
újonc
Azt elhiszem, hogy a te telod jol mukodik,viszont a környezetemben tobb 620 is van hasonló problémával,igaz nem ennyire durva mint az enyém.
De a lassulás meg nagyobb gond Nekem; attól h egyszer egyszer újraindul azzal együtt tudnék elni viszont a lassulás idegesítő. Egy sima viber / skype belépéskor is perceket tölt be. De lehet megnezetem valahol, hátha neked van igazad..... -
icp1970
senior tag
Remek hír.Köszi.
-
enginev3.0
félisten
A kis 520-as nokiára még a mostani rendszert sem lehet le frissíteni, mert nincs elég hely, lol
-
Fryskitt
addikt
Azt írja, hogy a Denim rendszerű telefonok mind megkapják.. Na de az 520-asomon is az van.
-
munnergep
senior tag
válasz
Vassili_Zait #33 üzenetére
Nem ezzel indítok, 620,930, HTC8S az eddigi készülékek. 620-at apámnak adtam (ezen kívül nem tud más érintőst kezelni
), 930 túl nagy volt nekem, htc8s már túl kevés, a 820 most max. egy évre ideális lesz (ha bírja napi 1 feltöltéssel az akksi). A rendszert pedig szeretem, nem lesz vele gond
(Az ideális win telefon nekem egy htc 8s külső, de picit vékonyabb kivitelben, kisebb kávákkal, 4.3 col, 4 mag, min. 1 gb ram, jó fényképező, jó hangminőség. De ilyen most nincs a piacon
)
-
lampada
csendes tag
Feleségemnek 520, nekem 1520, nehéz az élet.
(Nem mintha nem várnék amúgy is pár hetet a visszajelzésekre telepítés előtt.)
-
Šolaire
veterán
Én türelmes vagyok csak legyen bugmentes😊
-
Decske
senior tag
A 620-am 8-al és 8.1-el igen gyors volt, csak akkor volt egy kis döcc, ha az értesítési függönyt húztam le. 10-el, jelen pillanatban középkategóriás androidot hoz. A 735 viszont simán felveszi a felsőkategóriás androidos telefonokkal a versenyt.
mdraco:
Miután kinn lesz a végleges W10M utána jövő frissítések esetében lesz az. Addig sajnos az operátorok csücsülni fognak a W10M-en. -
mdraco
őstag
Nem arról volt szó, hogy megkerülik az operátorokat? Remélem majd insiderrel fel lehet rakni a véglegest, mint azstali win esetén.
-
BenHans
addikt
Wp alá sem elég az 512MB, kíváncsi vagyok a W10 mennyiben lesz más egy 512MB-os és egy 1GB-os 635-ön. De annyi baj legyen, csak fejlődjön... Egyben biztos voltam eddig is, hogy aki most vásárol az 1GB-os modellt válasszon mert kelleni fog.
Itthon 735 van, az még szépen elketyeg egy darabig.
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Cingáriusz #26 üzenetére
eladogeppc kolléga megtette anno. Visszajött aztán g2-re,de ha jól emlékszem igazából csal az aksiidő miatt.....
-
janeszgol
félisten
válasz
Cingáriusz #26 üzenetére
Minek?
(Peace!)
-
Nagyon agyalok, hogy az LG G2-esem lecserélem egy 930-asra.
-
Kasya
nagyúr
L1020 is varhatja ezek szerint? Bizakodok...
-
BobTail
őstag
-
DJosef
őstag
735 első hullám, 730 miért nem?
-
munnergep
senior tag
Apám 620-a 2 éve megy megállás nélkül, csak a frissítéseknél volt reboot. Amíg volt 930-am, addig számomra ismeretlen volt a lagzás/lassulás/reboot egy telefonon. HTC 8s-el előfordult a lassulás, de reboot ott sem volt. Szerintem ott nem a rendszerrel lesz gond, hanem valami hardver gyigyi van.
-
janeszgol
félisten
Elképzelhető, hogy a fél gigás készülékekre késni fog. A 4 giga flash-sel rendelkező L530 sanszos, hogy teljesen kimarad. (Tudom, ígéret ígéret hátán.)
-
.LnB
titán
válasz
tothmaxy182 #16 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik. Rég volt olyan frissen megjelent win a gépemen amit ne töröltem volna 1-2óra után le rögtön.
-
Matada2.3
veterán
Ez a szalagcím nagyon meglepet..
Az 520 és a többi meg tuti hogy megkapja csak tőkétlenítve picit, mint eddig
-
.LnB
titán
válasz
tothmaxy182 #11 üzenetére
Win10-ről is ezt mondták az Insider-es felhasználók.
Felőlem csúszhat, én tudok várni.
-
mg1992mg
őstag
Amennyit késett az Insider Preview 930-ra, csodálkozom is hogy egyből megkapja majd a véglegest.
Erre nem tudtam volna fogadni. Nem baj, majd szólok a kedves kollegának, akinél a volt 930-am csücsül. -
Paul119
addikt
-
tothmaxy182
őstag
Nagyon tartok attól, hogy az 512 Mb RAM-os telefonok lassulni fognak tőle.
(#9) .LnB: Olvasgatva néhány Win10 Mobile-os tesztelő beszámolóit azért látszik, hogy nagyon nincs minden rendben. Ezen még nagyon sokat kéne dolgozni...
-
Viper26
nagyúr
Nagyon jó platform lehetne ez, ha a fejlesztők nem sz@rnák telibe ahogy van.
Régebben volt egy 735 nálam, mostanában egyre többet eszembe jut, függetlenül attól, hogy alkalmazások nem nagyon vannak, a telefonnal elégedett voltam.
-
.LnB
titán
Nekem azért gyanús ez a "nyár vége előtt". Szerintem ha minden oké lenne akkor már rég lenne fix dátum. Várjuk. Így is tetszik a WP-m és a Win10-em szinkronizációja, remélem WP10-zel még jobban egybeolvad a két rendszer.
-
Nojbee
tag
635-el másnak is akadnak olyan problémái, hogy napi 5-10 alkalommal fagy? reprodukálni nem tudom, így szervízbe gondolom felesleges bevinni. Vagy ez a természetes működése?
-
Micsurin
nagyúr
az 1gb-s 630-nak van esélye ? (családban van 2 is , csak azért
)
-
kbyte1024
veterán
Jöjjön csak. Kivi vagyok milyen lesz.
-
dinnje
aktív tag
Lumia 635 tipikusan elsők között szerepelt a preview programban, érdekes
-
joysefke
veterán
Dicséretes a MS ígérete, L820 tulajként remélem is, hogy sokáig fogják a régebbi telefonokat támogatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest