- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Öt Redmi Note 14 érkezett a nemzetközi piacra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz Felesbandi #29 üzenetére
A hagyományos, vezetékes fülhallgatókkal én is anyáztam elég sokat.
Bluetooth fülest használok és hasonló szempontok alapján választottam mint amiket Te is írtál. Próbáltam megtalálni a "középutat", a Skullcandy INK'D -re azt mondom, hogy minden helyzetben kényelmes és jól is néz ki, 10-12 óra akksiidővel, 30 perc a feltöltés. 12e Ft volt
-
-
Felesbandi
senior tag
válasz Rodi 4.80 #25 üzenetére
A töltő tok csak akkor kényelmetlen, ha nem hordasz magaddal táskát.
Vezetekessel nyilván elvan az ember, de 720p-s LCD-s telefonnal is. Viszont ahogy a FHD+ OLED job felhasználói élményt nyújt, úgy a TWS fules is (legalabbis sok ember számára). Ráadásul en azota nem ejtem le a mobiljaimat, miota bt fulesre valtottam. Vezetekes fules kabelebe mindig beakadt a kezem, esetleg a kilincset kaptam el es repult ki a kezembol a telefonom. Nyilván ez az én benazasom is volt, viszont mióta bt-s fulest hasznalok, (lekopogom) nem ejtem le.
Nyilván mindenkinek masok az igényei, es a TWS fulesek tényleg nem valók mindenkinek. Vezetekessel olcsobban kapsz jo minőséget és akku miatt se kell aggodnod. Olyan kompromisszumokkal jar, amik nem mindenkinek érik meg.
Nekem speciel pont az a lényeg, hogy minél kisebb legyen, hogy télen a sapka ne nyomja fel a fulest az agyamig, ha rahuzom a fulemre. 2-2,5 óra üzemidő egyhuzamban nekem bőven elég. Gyaníthatóan én vagyok a kisebbség.
-
Itt éppen akkut cserélnek az airpods fülesben. sec perc alatt. [link]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz moleculez #26 üzenetére
Értem, értem ... de!
... amit nem értek, hogy miért kell (na jó igazából tudom a választ ... ) - ilyen agyatlanul másolni az almát? Ez a "nyeles" design szvsz. halott ügy. Ebbe tényleg nem fér bele normális akksi (és hangkeltő se nagyon). Ha mondjuk ilyen lenne, akkor egyfelől mehetne bele nagyobb akkumulátor, másfelől, jobban benn tudna maradni a fülben (és mondjuk nem akadna bele mindenbe az a kis "nyél"). De bizonyos, hogy venni fogják, mert messziről olyan, mint ..., és fele annyiba se kerül.
A hülye notch elterjedését is az almának köszönhetjük[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz Rodi 4.80 #25 üzenetére
Ez most masszívan olyan kérdés, hogy el tudsz-e vonatkoztatni a saját igényeidtől/felhasználói szokásaidtól.
Az egész TWS műfaj azért népszerű, mert az ilyen relatív rövid használatokhoz kényelmes. Nincs ki-be kapcsolás, kábelbogozás. Kényelmes. Ebédszünetben megnézed a kedvenc YouTubered legújabb blogját/néhány macskás videót, hazatelefonálsz, ugyanezt két meeting közt, tömegközlekedésen, míg a konyhában főzöl/takarítasz, rengeteg élethelyzet van amikor elég annyi, és kész pont.
Nekem nincs ilyen cucc, mert általában vezetek, munkában pedig emberekkel foglalkozom, nem használhatok ilyet, amennyire fülest használok, annyira jó a BT fejhallgatóm. De teljesen átlátom a célcsoportot.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz moleculez #16 üzenetére
Szvsz aki napi 20-40 percet használna ilyet pl. munkába menet a buszon, az vezetékessel is elvan. De egy vezeték nélküli cucc ami 2-3 órát bír, ráadásul a töltőjét is tölteni kell és célszerű mindig magadnál hordani hogy ne hagyd el a fülest, az már nem éri meg, bármennyibe is kerül. Több vele a baj mint a haszon.
Ha már ebben gondolkozik valaki, a Bose soundsport 45e körül elég gyakran elérhető és 5 óra és más a minőség is. -
Felesbandi
senior tag
Nekem tökéletes a 3 óra. Másfél órát ingázok munkába, annyit bőven kibír. Munka közben inkább fejhallgatót használok, így bőven fel tudnám tölteni. Haza szintén másfél óra utat megint simán kibír. Futásra/kardióra is jobb az ilyen. Ha a Galaxy Buds+ tudna ANC-t lehet hogy vennék egyet.
-
BabMester
senior tag
válasz <Adamsky> #22 üzenetére
Amúgy vicces h még ezt is védik emberek, mintha külön jó lenne, hogy sz@r az akku benne. A Redmi buds tud 4óra üzemidőt még a piacon az újak közül, de az 7ezer ft. Minden márkásabb gyártó legalább 2x ekkora működési idővel dolgozik 2019 második felétől, még ANC-vel is és az is látható, hogy amit itt megspóroltak azt nem design-ra vagy egyedi megjelenésre költötték. Sima Airpods másolat.. Ezzel kijönni 2020-ban és még büszkének is lenni nevetséges.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Amíg ingázol a tömegközlekedésen, 20-40perc->töltőtok ... "
Nyilván van ilyen ember is, de nálam - és gyanítom a többségnél is - ez úgy néz ki, hogy utazik, beér a melóhelyre, körbeköszön (ekkor ha ANC-s a füles, praktikusan ki sem kellene venni) majd leül dolgozni, és közben szól a zene. Kétségtelen, hogy ebéd közben lehet tölteni, de a reggeli utazás (ami lehet 1 óra is, és jöhet közbe telefonhívás, ami még jobban meríti) + a délelőtt (~3-4 óra) már csücskös lehet egy ilyen "meggymag" méretű akksival rendelkező fülesnek. Azt tudom, hogy ez a füles nem az én kategóriám, csak azt nem látom, hogy kié
Mind1, nem érdekes, hagyjuk! Csak elsőre kicsit felszaladt a szemöldököm ezen a rövidke üzemidőn. -
jacis
nagyúr
Nekem a freebuds 3 egész munkaidőben a füllemben van, mert ha nem telefonálok akkor zenét hallgatok. Reggeli és ebéd időben a tokba rakom őket. Így simán bírnak egy műszakot. A tok 5 napot bír ki. Pénteken délután kell töltőre rakni minden héten.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
válasz moleculez #17 üzenetére
Én csak úgy hívom ezt a jelenséget, h Beethoven szindróma. (Süket de lelkes)
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
moleculez
veterán
válasz <Adamsky> #15 üzenetére
Nem arra van kitalálva, hogy egyhuzamban a füledben legyen egy egész munkanapot. A töltő tokkal együtt bőven megvan ezeknek egy nap. Amíg ingázol a tömegközlekedésen, 20-40perc->töltőtok--valszeg csinálsz valamit (akár dolgozol )-->használod. Az ilyen kis rövid használatokra van tervezve, és erre óriási igény van, rengeteg ilyen élethelyzet van, egy 10-20 perces videó kedvéért minek legyen a fülemben dekás fülhallgató? Ha tudod magadról, hogy bizony Neked kell 8ora egyben (kevésbé életszerű számomra), akkor ez a kategória nem Neked van.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
<Adamsky>
nagyúr
Ja, de ennyi erővel albumonként (60-70 perc) is tölthetnéd. Az, hogy egy egészséges munkanap felét nem bírja ki, szerintem (!) kevés. Egyszerűen ennél (és sajnos sok más terméknél) beáldozták a használhatóságot az eye candy design oltárán.
... és tartok tőle, hogy ennyi pénzért nem csak ott spóroltak ... -
őstag
válasz pusszycat #10 üzenetére
Nekem JBL flow van 10 órát megy valósan nem tudom le meríteni. Egy töltéssel.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz pusszycat #10 üzenetére
"Mint egy meggymag."
Persze, én is tisztában vagyok vele. Akkor másképp kérdezem: Van ennek így értelme? De, kérdezhetném úgy is, hogy ha fele ennyiért adnák, akkor van aki megelégedne mondjuk ~1,8 órányi zenével és ~1,3 órányi beszélgetési idővel? Hol a határ?? Az én 1MORE Stylish (TWS) fülesem ennél sokkal "durungabb", de cserébe használható(bb) üzemidőt biztosít. Tudom-tudom, abban nincs ANC, de az ANC-os verziója is jóval többet tud ennél. Igen, azt is tudom, hogy az nem ennyibe kerül, de pont ezért is érdekel, hogy tényleg van-e, akinek ez így megéri? Akinek annyira kell, az ANC, hogy ezért beáldozza a használhatóságot ill. az üzemidőt? -
Láttad te mekkora akkuja van ezeknek? Mint egy meggymag. Nekem van ami 9 órát bírja de az nem TWS. Ezek mind ennyit tudnak vagy kevesebbet.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... 3,5 órányi folyamatos zenelejátszást vagy 2,5 órányi hanghívást ... "
Ezt csak én érzem csirkének, vagy ezek a trendi, wannabe almásnak látszó cuccok ennyit tudnak? Ja, és ezt bekapcsolt ANC-al, vagy normál módban tudja? Utóbbi esetben még szomorúbb a helyzet ...[ Szerkesztve ]
-
Bumbi
tag
A Hua Freebuds 3 ezeket mind tudja, KirinA1-el, 2019 ota. Ez miben elso?
42
-
30 körül látnám szívesen.
-
törölt tag
Kíváncsi leszek mennyire lesz ideális vájt fülüeknek zenehallgatásra.
-
jacis
nagyúr
Kiváncsi leszek a tesztre én is. Én most egy freebuds 3-at használok. Az is egész jó kis cucc. Érdekel hogy ahhoz képest ez mit tud majd.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
moleculez
veterán
Na ezt az árszintet vártam a TWS ANC vonalon, várom az első teszteket.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest