Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • CptAdamica

    veterán

    válasz Spec #3940 üzenetére

    Én kíváncsian várom a régóta ígérgetett és újragondolt oldalt és responsive felületet. De valóban jó ötlet, hogy aki prémium az hardveraprón is kapna plusz szolgáltatásokat. Szerintem a PH app-al is lehetne kezdeni valamit, összekapcsolni a prémium rendszerrel. Igazából látni kéne változást, így nagyon gyenge ez a konstrukció és szerintem már kicsit visszataszító ez az állandó, lécci kapcsold ki a reklámszűrőt, cikk formájában is, megjelenés és privát üzenet formájában is.

    Ha meg előjön egy vita az egyik felhasználóval, amiben mind a ketten érintettek vagyunk és persze a másik fél nem kap semmi szankciót, mert a cimbije modi és csak engem büntetnek, addig pedig lehet várni a változást. Egyszer például ilyenért kaptam figyelmeztetést.

    Másik, mikor egy srác Spigen tokot keresett a HTC 10 topikban. Nekem volt egy eladóm és annyit írtam, hogy: "Nekem van egy eladó, ha gondolod keress rá a hardveraprón", később meg is vette, eljött érte, lényegében tök jót beszélgettünk, megismertem egy felhasználót innen és ezért is szankciót kapok, persze aki az aláírásában hirdeti a dolgait, az teljesen rendben van. :D

    [ Szerkesztve ]

    Megyen!

Aktív témák