Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferdzsoo

    addikt

    válasz Somatom #1320 üzenetére

    Én is motorozok mellette, de ez NEM motor,ezt tekerni kell, nincs gázkar, ezt ne felejtsük el, és hidd el szvsz bőven elég a 25kmh és a 75nm. Sok motornak nincs 75nm nyomatéka. :U
    Míg a motorral az utat el nemhagyod addig a biciklivel egyszer a fűben mész,egysszer a járdán, utánna az úton, majd bent a köztéren, és mivel sokkal hamarabb képes vagy felgyorsítani mint egy rendes kerékpárral már nekem is volt hogy okozott meglepetést hogy bakker itt most kicsit gyorsan mentem, padka le,-fel, gyalogosok mellet 25-el, pillanatok alatt, szóval szerintem jól ki van ez találva.

    Itthon szvsz egészen addig nem derülne ki amíg valami nem történik esetleg, akkor viszont a létező legrosszabra számíthatsz.
    A szabályzás szerintem teljesen jogos, hiába van jogsid, ha valakinek kárt okozol mert belementél 60-al mert tuning géped van ki fogja kifizetni az ő kárát? Kötelező nincs, ha akarsz össze vissza szabálytalankodsz, stb.
    Teljesen rendben van ez így ahogy van.

    [ Szerkesztve ]

    "It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

Új hozzászólás Aktív témák