Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LámaZ

    addikt

    Olyan kütyüpárost mondjatok nekem, amelyek sípolnak, ha eltávolítják őket egymástól.

    Akkor először mondom én, ami nem jó:
    1. Nem jó az olyan, amelynél az egyik kis szegét bedugod a másik lyukacskájába, és ha kihúzzák a szeget a lyukacskából, akkor elkezdenek sípolni. Miért nem jó? Kellene egy „játék” a kettő között. Teszem azt, a lakáskulcsot ennyire nem jó lerögzíteni, mert azt az ember kiveszi a zsebéből stb.
    (Most konkrétan: ottfelejtettem a szemetestároló ajtajában, de a szomszédok megtalálták. Ha viszont a táskámhoz lenne rögzítve PÁR MÉTERES PÓRÁZON - amit megtettem amúgy, damillal kötöttem ki a táskám belsejéhez!), akkor ilyen nem fordulhatna elő.
    2.) Erre a pár méterre ideális lenne a Bluetooth tag (kis cédula), de nem váltak be nálam ezek. Ezek okostelóhoz vagy tablethez köthetők, de akár egymás közelében is állandóan elveszítik a jelet, és sípolnak, mint egy vasutas.

    Szóval, valami nagyobb hatótávolságú RFID-csip kellene (ezekbe gondolom már kell egy kis gombelem) – egy pár – amelyeken van egy pici hangszóró, és ha kiesnek egymás hatósugarából, akkor sípolnának, mindenféle külső segítség, vezérlőközpont nélkül.

    Legyen minden jó!

Új hozzászólás Aktív témák