Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • beg

    veterán

    válasz anorche1 #77011 üzenetére

    Ez nem csak neked szól, hanem úgy mindenkinek. Facebook postokból SOHA ne szedjetek ki webshop linkeket, mert szinte kivétel nélkül reflinkkel van tele (kivéve Aliexpress, ott nincs affiliate program). Ha meg akarjátok osztani akkor ügyeljetek arra, hogy semmilyen xID=számsor ne legyen benne. Kivéve a GearBest wid= azonosító, mert az a különböző raktárakat (Hongkong, EU stb.) azonosítja a linkben.

    Természetesen nincs harag, nagyon sokan nem ismerik a működését és nehezen észrevenni. Csak sajnos ez plusz pénzhez juttat másokat, ami előnytelen haszonszerzés és mint ilyen, nem maradhat a fórumon.

    #reflink #affiliate

    "Linkben egyedi azonosító (pl. UID=számsor) mely haszonszerzést biztosít az azonosító tulajdonosának az arra érkező kattintások után."

    "A reflink a link végén található egyedi azonosító, ami alapján követi a BG, hogy melyik felhasználó ajánlotta az adott linket. Technikailag ez az URL végén lévő ?p=XXXX paraméter."

    [ Szerkesztve ]

    You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

Új hozzászólás Aktív témák