- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
-
Bence123
tag
válasz andrisbandi #72044 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy ezt honnan szedték, mert gyorsan átfutottam a 2017-es módosításokat és nem találtam ere vonatkozó sorokat. Csak amit eddig is tudtunk, hogy 24mm-nél vastagabb csomagnak minimum ajánlottnak kell lennie. De ha tényleg így lesz... viszlát posta
-
dashed
senior tag
VÁLTOZÁSOK A POSTAI KÜLDEMÉNYEK FELADÁSÁBAN
"
2017. január 1-jétől azokat a háznál kézbesítendő küldeményeket, amelyeket alakjuk/méretük miatt nem lehet levélszekrénybe helyezni, a Magyar Posta csomagküldeményként veszi fel és kezeli.*"[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
"az felismeri a Huawei P9-est és magasabb Amperrel tölt"
Na, ilyen nincs. A töltést a készülékben (pontosabban az akkumulátorban) lévő elektronika szabályozza.Az akku házába soha nincs beépítve töltésszabályzó. Ha így lenne, a 4,2 V-os akkura ráköthetnél töltésnek 5 vagy 9 V-ot, majd csinál vele, amit akar. De nem ok nélkül kell közbeiktatni még egy szabályzót is. Ez van a készülékben, a dugasztáp adja a "nyers" feszültséget.
Az sem igaz, hogy a telefonok stb. nem tudják azonosítani a tápforrás terhelhetőségét. Ez fontos, hiszen egy tápegységet nem szabad "próbaterhelni", de valahogy tudatni kell a telefonnal, hogy "én egy 2 amperos töltő vagyok, nem USB-port, ami csak 500 mA-t bír, úgyhogy terhelj rám bátran telefon".
Az azonosítás lehetőségeit nem részletezem, megtettem máskor.
A QC szabvány esetén sem nagyobb árammal töltik a készüléket, (sőt alacsonyabbal) hanem magasabb feszültségen (9V-on).
QC pont arra lett kitalálva, hogy amikor az áramot már nem lehet tovább növelni, a feszültség növelésével legyen átvihető nagyobb teljesítmény. Mellékes, hogy találtál valami ellenpéldát is, de az egész nem erről szól.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
Nagyobb feszültségen pedig egységnyi idő alatt több töltés megy át, illetve ugyanannyi töltés rövidebb idő alatt.
A töltésmennyiség az áram és idő szorzata, ehhez képest miről beszélsz egyébként?
Hogy egy adott akku gyorsabban legyen feltölthető, ahhoz pontosan a töltő teljesítményét kell növelni, és a vezetéken átvihető teljesítményt. Csodák nincsenek.
Nagyobb feszültségen pedig nagyobb teljesítményt lehet átvinni, azonos áram mellett, ez a villamosenergia távolsági szállításának alapelve. Amit te írsz, az viszont értelmezhetetlen.
Felhívnám a figyelmet, hogy az offot most sem én generálom, de nem lehet szó nélkül hagyni alapvető tévedéseket.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Tressy
senior tag
"Ingyen posta"csak a vevőnek ingyenes vagy a feladó fizeti vagy a Kinai állam.Szóval nem ingyen jön...
-
Janaboy
veterán
Emberek sztem ezt a huawei tolto temat a sajat topikjaban folytassatok!
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Salmi
tag
Vajon az ajánlott miért számít levélszekrénybe helyezhető küldeménynek? Azt alá kell írni és a postás átadja a címzettnek, nem?
-
havri1
félisten
A PayPal a visszküldési promóciót folyamatossá tette. Egyéb dolog nem változott, továbbra is 12 alkalommal van erre lehetőség évente, alkalmanként maximum 9300HUF értékben.
[ Szerkesztve ]
havri
-
Tomi0703
addikt
Tud valaki a Banggoodos 18 dodós árnál olcsóbban Xiaomi 10k mah-es powerbank-et? Kuponozva még lejönne egy 5-ös belőle, de ha nem muszáj nem lövöm el. Bár már amúgy sem nagyon vásárolok BG-on...
-
-
sto1911
veterán
Androidos TV okositot tudnatok ajanlani fokent streamelni netrol ill. LANrol? FullHD felbontasig vigyen "mindent" es a KODI is fusson el rajta.
Nem tudom ezekhez tartozek-e a taviranyito vagy telefonrol lehet-e vezerelni esetleg.
Van olyan valtozat, amihez nem kell kulon tap?
Lehet neha valami egyszerubb jatekot kiprobalok rajta.A topikja doglott, azert kerdezem itt.
Koszi!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Flexy90 #72060 üzenetére
Es te a haznal adod fel, nem viszed be a postára?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
havri1
félisten
válasz sto1911 #72068 üzenetére
Raspberryi Pi 2 vagy 3. Nekem 2 is van, mindent tud amit kell neki..
Táp egy normális 1A tudó töltőfej, microUSB kábellel. Memkártya bele, és kész.
CEC-et támogatja HDMI-n keresztül, LG, Samsung tv viszi a saját távirányítójával.
FHD filmek lanon, tökéletesen mennek KODI felületen.[ Szerkesztve ]
havri
-
sto1911
veterán
Koszi mindenkinek!
-
dugesz77
őstag
Lightning kábelből van valami ajánlott olcsó(10$ alatt) kategóriában? Töltésre lenne csak használva.
-
206 cc
senior tag
válasz dugesz77 #72076 üzenetére
Szia!
tökéletesen bevállt nálam...ha megfelel ajánlom jó szívvel!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz Tomi0703 #72066 üzenetére
Szia!
[nem tudom megfelel esetleg?!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
retesz147
addikt
válasz dugesz77 #72080 üzenetére
bár késő, de részemről ez is ajánlott!
Choetech Lightning
2 hete használjuk, tökéletes.Xiaomi 13 eu dev...
-
addikt
válasz CactuS #72022 üzenetére
Én megrendeltem anno EU raktárból a Opus-t a Gearbesttől. De 1 hónap után már visszamondtam,mert még elindítani a csomagomat sem voltak képesek.
Inkább olcsóbban vettem az Ali-ról egy Lii 500-at és boldog vagyok vele. Nagy előrelépés persze és ha sok akkud van én biztos beruháznék egy ilyenbe. Mér kapacitást is.Nem ez a leggyorsabb töltő,ha fontos neked a sok töltés vagy a gyors,de minden másban szerintem nagyon korrekt termék -
vwpolopg
őstag
Van valaki akinek november eleji ebay rendelés még nem érkezett meg? A várható szállítási idő Nov 23, 2016 - Dec 14, 2016 volt, ma írtam az eladónak, hogy nem kaptam meg... Ellenben minden amit december elején rendeltem itt van 1-2 hete...
(#72084) havri1: Nem jó hír... 11 napja maradt a cuccnak ideérni, utána igazából tökmindegy megjön-e...
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz retesz147 #72081 üzenetére
Ebből is rendeltem egyet . Köszi. Choetech/Ugreen ezekkel amúgy is csak jó tapasztalataim vannak.
Lehet rámegyek egy fali töltőre is 3,64$-ért lepróbálom.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Nekem csak pár darab nem jött meg eddig, legrégebbi nov. 1.-i
Ha valakinek kellene bizsergető tol akkor az ebay-en meg lehet csípni kicsi pénzért[link], nekem sikerült egy nap kettő is(habár az egyik igen magas áron )
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Imy
veterán
Megjött a 2$-os Blitzwolf töltőm. Fekete EU dugósat rendeltem, kaptam fehér UK-t...
-
zsloti
senior tag
Annál olcsóbban viszi a futár...Ja és ő érte is jön
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Imy
veterán
válasz zeon.hu #72095 üzenetére
Nem igazán a szín fekete... Vagyis én mindenhol azt látom, amit rendeltem. Mondjuk a színe a legkevesebb... Mind1, rendeltem egy kábelt, de megírtam a Banggoodnak, hogy küldjenek egy fekete és EU dugósat, mert ez így nem jó nekem. Maximum ingyen töltő lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest