- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Hali
Bluetooth hangfalra zene küldése pc-ről, erre van ajánlott kínai cucc?
moto g72, Ninebot d28e
-
FingR86
őstag
-
tamas1985
aktív tag
Tanácsot kérnék
Ezt (Xiaovv V380-W2) a kamerát néztem ki, vélemény, tapasztalat ?
Ha esetleg lenne más ami tudásban, stílusban hasonló azt is szívesen fogadnám.
Előre is köszi -
FingR86
őstag
ALI kupon: nemrég mék nekem működött: FWSALE
4.52$-t vont le, sztem 30 felett vagy 25 - próbáljátok ki működik e még. -
Vertigo18
addikt
Srácok, bevált kamera van?
Olyan "hagyományos" kellene, kézikamera, SD-kártyás, ami a lényeg, hogy keveset lenne használva, de akkor bírjon mondjuk két órát venni, kompakt legyen, Full Hd és legyen rajta éjszakai üzemmód. EZEK rendesen működjenek.Látok már 6ezer körül, de olyan kellene, ami bevált. Persze nem ezek a nagy-mikofonos cuccok...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
osztraksajt
őstag
-
Vertigo18
addikt
válasz osztraksajt #171718 üzenetére
Esetleg egy link? Nekem bőven elég arra, amit fentebb leírtam. Sd, éjszakai üzemmód, minimum FullHd, egész jó akkuidő, vagy felvétel közbeni töltés...
Esetleg nem muszáj, hogy ilyen "formátumú" legyen, csak tudja a fentieket. Lehet "akciókamera" is, de akkor is megfeleljen a követelményeknek. Van itthon 8ezres akciókamera, nem elég az éjszakai része és nem túl jó a hangminőség felvételkor.
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Degeczi
nagyúr
válasz Skillet #171720 üzenetére
Nagyon fiatalok kedvéért
(bár DeFranco idézete már a második részben volt... szegény Marsi Kriszti -
veterán
válasz Zsoleszhun #171726 üzenetére
-
Zsoleszhun
addikt
Írtam tegnap is, az appon belül lépkedve dobta fel.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
ktommy91
addikt
Sziasztok! Mik a tapasztalatok az alis 3-5-8k HUF körül kapható BT-s fejegységekkel? Kihangosítóként használhatók? A hangminőség mennyire tré? (TDA7388 erősítővel szereltet néztem)
Nincs kerítés.
-
addikt
Na vettem 2 bringa lámpát aliról, most jöttek meg, viszont az egyik első csak nagyon nagyon halványan világít, szóval használhatatlan.
Az eladó 20% kedvezményt adott ha veszek másikat.
Ilyenkor csak szerintem járna több, mivel nem tudom használni?[ Szerkesztve ]
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
ktommy91
addikt
válasz KamuMazsola #171731 üzenetére
Nem várok hifi hangzást csak nem akarom a jelenlegi elfogadható hangzást(Pioneer DEH-1420UB) beáldozni a kihangosítás oltárán. Ha meg xar a mikrofon minősége akkor lehet hogy le is teszek a dologról. Pont emiatt fordultam el a szivargyújtós cuccoktól mert olvastam hogy elég rossz a mikrofonok minősége.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
osztraksajt
őstag
válasz Vertigo18 #171719 üzenetére
Nagyobb aprós oldalakon könyörtelenül alkudj, műszaki cikk / audio-videó /kamerák
Ha nem kell zoom akkor valami jobb minőségű akciókamera sem rossz, nyilván nem a legaljából szemicskézve. De elmaradnak a márkás kategóriától, nagyon más a lencse/objektív/szenzor méret.
-
KamuMazsola
őstag
válasz ktommy91 #171732 üzenetére
Annak a pionak tuti jó hangja van, azt meg sem közelíti ennyi pénzért az a bt-s egység. Én vettem 100$ alatt, de csalódás volt, nem kicsit, nagyon. Majd vettem egyet 200$ körüli áron, na az már jó volt, meg típus és méretpontos. (Suzuki Ignis) Annak a hangjával elégedett voltam, persze itt már bejött a képbe egy 2*100W erősítő és + két sugárzó is.
Amúgy, ha van aux a pio-n, akkor az Ugreen-nek van jó bt kütyüje. Pl: link[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
KamuMazsola
őstag
válasz KamuMazsola #171734 üzenetére
Amit elsőre linkeltem az csak zenelejátszásra jó. Amit maroni linkelt az jó neked inkább, vagy esetleg ez is. Link
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz lsebestyen #171736 üzenetére
Ez: [link]
De amúgy amelyik világít, annak jó fénye van, tegnap szakadó esőben jöttem haza, azt is bírta. Csak a 2db szettből az egyik első nem működik.Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
ktommy91
addikt
@ KamuMazsola és maroni Köszi a tippeket, akkor marad a pio és veszek hozzá valami BT-s cuccot. Ez a szellőzőre csiptethető ugreen jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
zsiz
őstag
válasz ktommy91 #171729 üzenetére
Én 12k-ért vettem most egyet. Nem voltak nagy elvárásaim vele szemben, de jobb, mint amire számítottam. [link]
A fő szempontok a kiválasztásánál:
- 1 DIN
- Tolatókamera
- Legalább USB és/vagy Bluetooth lejátszás.A hangzás egyáltalán nem volt szempont. De kíváncsiságból beraktam a másik autómba, amiben egy JVC van, ami újonnan egy 40 ezer forintos fej volt. Mellette van egy mélyláda és hozzá egy erősítő. Ez tetszik ahogy szól, így ahogy van. Nem nagy cucc, de nekem megfelel. És bár hallatszódott, hogy a kínai fej gyengébben szól, első hallásra nem ad annyival kevesebbet, mint amennyivel olcsóbb.
Azért nyugodt szívvel nem ajánlanám senkinek ezt a kínai rádiót leginkább a lassú és gagyi menürendszere miatt. A kihangosítást egyszer próbáltam, akkor nem hallottak, többször nem is foglalkoztam vele, nekem egyáltalán nem fontos ez a funkció.Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
szaja11
újonc
Ezt vettem én is az Aqua-tól (náluk volt a legjobb áron). 2,2-es dízelt úgy indította , mint a teljesen feltöltött saját akksi soha. :-)
Qurvajó!!! -
KamuMazsola
őstag
Gyenge vétel esetére itt egy antennaerősítő. Nekem egész sokat segített a Suzukiban. (már másik autóm van)
-
nightzone
aktív tag
Ilyen infrás falra szerelhető hőmérővel [link] van tapasztalata vkinek? Az M3-as típust néztem ki, kb 27USD-ért el tudom hozni. Vajon megéri/van más /jobb alternatíva?
-
Czimby
addikt
Alira valami kupon 20-30-40 dolcsi felett?
FWSALE -már nem megy sajnos...Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM - félkonfig
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
- RAZER Kraken Kitty V2 Black wired gamer fejhallgató
- Kingston HyperX FURY 2x4GB (8GB) DDR4 2666MHz MEMÓRIÁK
- GeForce RTX 3070 EAGLE OC 8G rev.1.0 videókártya
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest