-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
-
KisApám
addikt
válasz -secret- #141648 üzenetére
A 4XL-esből rendeltem.
EU-s méretben kb. 52-es méret körül van.
ITT egy másik 1 dolcsis kabát, mérettáblázattal.Fura, hogy abban a boltban szinte minden ruha 1 dolcsi vagy alatta van (például még EZEK is).
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Real_Necro
veterán
válasz KisApám #141654 üzenetére
Söt a múltkori 2 dolcsis pulcsi 0,9ért...
Vettem 2 pulcsit meg egy kabátot 760FtértBul07:
Majd visszajön... múltkor nem adakoztam a 2 dolcsis kabátosnak...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
bul07
nagyúr
Most komolyan elhiszitek hogy fel lesz adva, összesen 9értékelt eladása van abból is több negatív
Tipikus csaló, arra megy hogy nem mindenki fog reklamálni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zola007
veterán
válasz KisApám #141654 üzenetére
"Fura, hogy abban a boltban szinte minden ruha 1 dolcsi vagy alatta van"
az a kabát legolcsóbban 15.2 dollár postával.
szinte biztosan megkapodVedd úgy, hogy vettél egy sorsjegyet, aztán majd 2 hónap múlva mikor lekaparod, talán visszanyered az árát.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
HXY
addikt
Kb. tavaly novemberben volt pár dollárért autóba multimédiás fejegység nagy LCD kijelzővel az eBay-en.
Azt megkapta valaki? -
beci
őstag
Erről van valakinek gyakorlati tapasztalata?
Megbízható?
[Allocacoc Charging Dock Original PowerCube]Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Elemental
addikt
Ilyenem van usb töltővel. Mediamarktban vettem.
-
bul07
nagyúr
Hátha még van akinek nincs
Half Face Mask Cover Face Hood Protection Cycling Ski Sports Outdoor Winter
[link]
US $0.89( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tobias40
veterán
-
Arcképgyáros
-Stainless Steel Wedding Rings for Women Men Ring (1. color)
-Stainless steel Intelligent Thermometer temperature measuring ring (gold)
2$-os kupon kérhető hozzájuk tehát az első gyűrű elhozható 0,09$-ért a második pedig 0,11$-ért.
[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
C64-es kapucnis pulóver
$1.65 - $1.90 -
bul07
nagyúr
válasz tomazin #141670 üzenetére
Nekem bevált, havat seperni, vagy ha hideg téli szél fúj és kint kell lenni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
jjeahh
nagyúr
Geekmaxi pörgetős játékon nyertem valami 49 eurós meglepit, ma jött meg
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
kurtuzov
senior tag
Mágnes akasztó gyűrű $3.5 BGHOT13
Hasonló itthon -
jjeahh
nagyúr
válasz tipuka #141679 üzenetére
& -secret-: Úgy emlékszek volt linkelve itt is . Itt egy cikk róla, hogyan kell játszani: [link], annyival kiegészíteném, hogy napi 3x lehet pörgetni.
Minstrel: UPS hozta tracking-el meg minden...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Skillet
addikt
Megjött a kis Mijia Wiha csavarhúzó készlet. Nagyon pöpec cucc.
4360ft volt. Ennyit nagyon megért.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Exian
addikt
válasz jjeahh #141686 üzenetére
Volt linkelve, akkor pörgettem én is először
-
bul07
nagyúr
válasz _stick_ #141688 üzenetére
Hát én annyira nem éreztem semmi furcsa szagot
Én rendeltem már vagy 5-6db az évek alattAz elsőt, még 2$ felett vettem
-
Hopkins_001
aktív tag
Banggoodon van 7000 pontom ami hamarosan lejár. Nem nagyon fogom elkölteni.
Akinek kell írjon rám és az én accommal megveszem neki. Max 16% kedvezmény jön le.
(Persze előtte paypalon kérem az összeget,hogy legyen miből megvenni )[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Kormány kerék védőhöz van valakinek felrakási útmutatója, kezdőknek?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Real_Necro
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest