Hirdetés

  • Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz lorcsi #141117 üzenetére

    nem bonyolítottam túl, valamilyen cipő-bőrdíszmű boltban vetten egy "medici" fantázianevű brifkót, álló téglalap formájú, viszonylag nagy aprótartóval. azóta változtak a fizetési szokásaim, most gondolkodok rajta, hogy valahogy szeparálni kellene az aprót és a minimális papírpénzt+kártyát mert most már 95%-ban kártyávan fizetek semmi értelme a tajkártyától kezdve a postai meghatalmazásig mindent ezért előkaparni.

    nehezítés hogy én elteszem a blokkokat, for bugyeting and bizonylati rend bizonylati fegyelem reasons, de az automata meg csak fémért ad inni.

    a bérletet viszont én személy szerint nem tenném tárcába, nem látom értelmét mert ha sokat kell rángatni a bérlet akkor miért a fél életemmel együtt tegyem ezt meg minden zsebesnek demózva hogy hol a szajré meg egyébként is...

    én is naponta 4x rántok utazási dokumentet, de külön van egy csecse bkk-s hőpapírmegnemevős tartóban minimäl biztonsági tartalékkal együtt. a tárca meg jó mélyen a táskámban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák