Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Gyuri27 #73743 üzenetére

    én oda-vissza így üzletelek, volt is belőle már sértődés, le...om.

    nem passzióból csinálom, hanem azért, mert szeretek értelmes, intellingens emberekkel üzletelni, és az hogy válaszolnak-e, és ha igen, azt hogyan teszik az ebből a szempontból egy kiváló szűrő (az hogy mit, az a legkevésbé).

    az adásvétel további részében, meg úgy általában az általános közérzetemben fontos lesz, hogy az illető egy idióta tahó vagy értelmes tag, ha valaki arrogáns vagy bunkó, vagy egyszerűen megérzem hogy valami nem tetszik, simán elengedem, nem az életem múlik egy használt cikk vásárlások sem. nem szimpi, nem kap pénzt. hosszú távon jobban járok.

    eladásnál ugyanez, az autómat is úgy hirdettem meg hogy az orkokat minél inkább megszűrjem, jó minőségű fotók amin egyértelműen látszik a meglévő hiba, minden papír, számla, stb. szépen befotózva, és egy hosszú, de rendesen megírt (elején a lényeg, utána a tldr) leírás ami tartalmaz mindent amit fontosnak tartok. egy darab ork nem hívott fel, mert annyit nem ér nekik a 15+ éves használt autó vásárlás hogy újra kelljen érettségiznie olvasásból... aztán a valódi vevő elvitte meghirdetett áron (ársáv felső részén) és még meg is köszönte.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák