Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • envagyok

    veterán

    válasz BiP #64411 üzenetére

    Mind2 fél érthető:

    A vevő szeretne otthonról kényelmesen karosszékből vásárolni, még véletlenül se odamenni személyesen, hogy saját maga győződjön meg arról, minden okés. Persze ehhez kell millió szögből fénykép, videó, meg legalább 3 nap garancia, hogy az eladó bukja, ha posta közben valami félremegy...

    Az eladó meghirdeti, tesz fel egy normális képet, leírja világosan, jó állapot, működik, erre jön a vevőtől a kényelmes karosszékes üzenet... képet mindenről alulról, felülről, oldalról, furmark videó fél órás legalább (a hülyéjének), elvetemültebb példányok még a csomagolásról is szeretnének videót, képet (volt rá példa), meg aztán a végén kinyögi, hogy ingyenposta, meg 3 nap gari..... Eleve a postaköltségért szállítás is már szerintem szép dolog az eladótól, mert nem mindenkinél áll hegyekben ingyen ragasztó, doboz, buborékos fólia, antisztatikus zacskó, meg a kocsi sem levegővel megy a postáig, hacsak valaki nem a szomszéd épületben lakik. Meg hát a postázás felelőssége is legyen már szerintem azé, aki nem képes elmenni a termékért, hiszen ő kéri.
    Szóval ilyenkor szokott felmenni a pumpa, és szerintem jogosan modja azt az eladó, hogy jól van ecsém, félóra furmark videó kell, meg 39 darab fotó, jóvanb@meg, haver, fogd meg a sörömet, egy ötös lesz.
    :C ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák