Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Faterkam

    addikt

    Nem apró, csak postai ügy. Budapestről - Budapestre 1 hét, de csak harcok árán!

    A rövid történet, nov. 04-én hétfőn megrendeltünk 2db. falinaptárt, nov. 05-én kedden feladták a csomagot.

    szerdán jött E-mail, hogy a csomagunk a kézbesítőnél, itthon volt a feleségem várta, este frissült a nyomkövető, hogy velem telefonon egyeztetve, másnapi kézbesítést kértem! Ez persze kamu, mert senki sem hívott.

    Csütörtökön ugyanez, jött E-mail, hogy a csomagunk a kézbesítőnél, itthon volt valaki, este frissült a nyomkövető, hogy velem telefonon egyeztetve, másnapi kézbesítést kértem! Ez persze ismét kamu, mert senki sem hívott. De ekkor járt erre Erdogan, káosz lezárások itt, ezt még meg is értem, csak hát senki sem hívott. Felhívtam a posta ügyfélszolgálatát, megígérték utánanéznek!

    Pénteken megint kézbesítőnél a csomag, de semmi, este frissült a nyomkövető, zárt lépcsőház, kézebesítés meghiúsult, telefon, E-mail persze leadva, de senki sem hívott. Este 18h körül hív a futár, hogy Ő ma balesetet szenvedett és a csomagunk le van rakva a Városmajor utcába (XII ker.) Kérdeztem szerdán, csütörtökön miért nem hívott? Válasz semmi. Kértem hozza ki, mert úgy nem nagyon mennék be más kerületbe, ha ki van fizetve a címre szállítás. Megígérte hétfőre jobban lesz, kihozza!

    Hétfőn itthon vártuk de semmi, délután hívtam a posta ügyfélszolgálatát, megint ígéret hogy odaszólnak a részegységhez! Este hív morcosan a futár, hogy kedden kihozza! Kérdem, mikor mégis? Válasz délig nagyjából

    Ma nov. 12-én 13.30-kürül ideért, kihozta.

    Még hol van karácsony? Akkor mi lesz? :F

    A házban hárman jártunk így, hogy kamu indokokkal nem hozták ki a csomagokat, de ez azért elég meredek szerintem!

    [ Szerkesztve ]

    "Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 13 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3

Új hozzászólás Aktív témák