Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    Hogy pozitív példával is éljek ott az egész PC játék apró. Szóval most, hogy a kiadók az online platformok megkövetelésével sikeresen kinyírták a használt játék kereskedelmet, az apró is poros DVD tokok és karcos CD lemezek kínálgatása helyett, fölös aktivációs kulcsok, és neten tovakergethető platformfüggő "ajándékok" gyűjtőhelye lett.

    Seftermestereink szépen rákészülnek a külföldi webshopok és játékplatformok magyar dobozos kiskeráraknál valamivel magasabb alapárak leárazásaira, és mikor beüt egy-egy harmad-, negyed-, tizedárú leértékelés, brazil/ukrán/orosz/amerikai IP-ről(regionális árazás miatt a miénkhez képest is akár töredék áron beszerezve) felvásárolják a boltot, időnként századárú(!) bundlizással megtarkítva, limitáltan ingyenes játékok lehalászásával feldobva, magyar kiskerek leárazásait kifogva, a beszerzett cumót jól a hardverapró nagyközönsége elé tárják, nagyon figyelve arra, hogy lehetőleg az árukat lassabban vesztő magyar dobozos játékok áránál épp egy paraszthajszállal legyenek olcsóbbak, esetleg annál is drágábbak, és akkor a külföldi árakra mutogatnak.

    A gyakorlatba belekötni nem lehet, sőt, még ők tesznek szívességet, hogy olcsóbban juttatnak minket legális játékokhoz. :K

    Épp most láttam egy jóembert aki hatalmas akcióban 3500 forintért árulja mától az ARMA III Steam kulcsokat. Véletlenül pont akkor, amikor a CDGalaxis 2000 forintos leértékelést tart a Steamen kulccsal aktiválható dobozos változatra. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák