Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    Na, akkor leírom, hogyan csináltam meg a touch-t, amit ugye a "blur_fix" csesz el pár modellen.

    Ezt megcsinálva (mármint a blur fixet) leírás alapján pár készüléken egyszerűen android alatt megszűnik az érintésérzékelés.

    A megoldás gyakorlatilag ugyanaz, mint a Remix OS telepítésekor. Összefoglalóban le is van írva. Mindent ugyanúgy kell, csak annyi, hogy az itt lévő system.img és a boot.img fileokat kellbemásolni oda, ahol az adb.exe és fastboot.exe van.
    Egyébiránt mindent ugyanúgy kell csinálni, mint ahogy az a remixOS telepítésnél le van írva.

    Ha az "adb devices" parancs beíréséra a "list of devices" sor alatt nem jelenik meg semmi, akkor adb drivert kell frissíteni. Átalában win8 és felette van para, mivel nem engedi a nem aláírt driverek telepítését. Először tehát win alatt ki kell ezt kapcsolni, itt mutatják be hogyan: [link]

    Ha ez megvan, reboot után mehet az adb device driver frissítés ez alapján: [link] (Ha az előbbi lépést nem csinálod meg, nem fogja engedni.

    Reboot után már biztosan műxik cmd-ben normálisan minden. Azt ne felejtsük el, hogy ha a cmd-t elindítjuk rendszergazda módban, akkor be kell mennünk abba a könyvtárba ahol az adb és fastboot exe-k vannak, különben bármilyen parancsra hibát fog dobni. Gyökérbe ugrani a "cd\"-el kell, belépkedni a könyvtárba pedig ugye egyszerűen, pl: "cd\chuve\boot\". Nem tudom, mennyi idősek vagytok, de én még tanultam DOS-t, nem nagy kaland :D

    Ha valaki elakad, szóljon, segítek. Megijedni nem kell, tegnap délután hoztam haza a tabletet, és egyből a fix ki is nyirta, mégis reggelre "tanultam meg" ezt a sok dolgot a google és angol fórumok olvasásával. :)

    Joccc07: Ezzel a megoldással te is tudsz rakni szerintem új droidot. A manufaturer tool nekem eddig csak elb*szta a win-t is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák