- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz Killerlaca #1651 üzenetére
G5 topikban rajottunk, hogy a facebook es messenger okozza a galibat. Volt aki letorolte az appokat, es megszunt a drasztikus merules..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Killerlaca
senior tag
Meg jött a Nillkin szilikon tokom. A tetejénél picit eláll ez nem tetszik benne, egyébként rendben van.
Ti mit használtok?
Lehet elég lenne valamiféle fólia a hátuljára h nem karcolódjon a letéve.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
Aryon87
félisten
válasz Killerlaca #1653 üzenetére
Sima atlatszo, vekony szilikontok.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
aytukabozs
addikt
válasz Killerlaca #1653 üzenetére
Hát én amíg ilyen 70-90$ bele egy LCD, addig a 2 részes IPAKY-nál vékonyabba nem merem rakni.
Jó böszme lett tőle, de jobb félni mint megijedni
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
kop8
őstag
válasz aytukabozs #1650 üzenetére
Most ez van rajta:
[link]
Néha egész jo de néha nagyon merül, nem tudom mitől....
Van olyan rom ami aksi időben egyenletes időt tud hozni?
Felraknám ha tud valakiGIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
kop8
őstag
válasz aytukabozs #1662 üzenetére
Én minden letörlöl és nullárol kezdem a hibák elkerülése végett
Ez a biztosGIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
elefontelefo
tag
Sziasztok!
Egy ilyen telefon vételén (is) gondolkodom, valaki megírná, hogy úgy általában milyen a benyomása a telefonról. Pár szó elég, nem kell elemzés. Telefonálásra, böngészésre elég? Családtagnak ajánlanád? Jobb ez minta Note 4?
Fontos: kamerájáról mik a benyomások? közeli, komplex tárgyakról közepes megvilágíással mintaképek esetleg? Note 4-nél jobb lehet ez a kamera? nagy gyártókhoz képest?
Köszönet -
Aryon87
félisten
válasz elefontelefo #1664 üzenetére
Sztem nincs kulonbseg az RN4-hez kepest, legalabbis hardveresen.
Mernem ajanlani barkinek.
Ha az LG G5 egy hete fiokban pihen, akkor tud ez a telo vmit
Nappal jo kepeket csinal kategoriaban, este mar nem annyira, de nem borzaszto szerintem. Persze a csucsgepektol elmarad igyis ugyis.
Tobbet is tud, mint telefonalas/bongeszes[ Szerkesztve ]
-
Killerlaca
senior tag
Szia!
Kamráról nem nagyon tudok nyilatkozni. Utcán nappali fényviszonyok mellett szerintem szép képeket csinál.
Szobában/sötétebb helyen nekem vártnál gyengébb, de lehet ez még javulni fog.
A telefon nekem nagyon tetszik. Nincs hátlap így nagyon masszív fogása van a telónak nincs mi nyekeregjen mozogjon. Nekem akku időben is előrelpés volt szóval ez is tetszik.
A MIUI-t meg még ez előtt a teló előtt megkedveltem.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
aytukabozs
addikt
-
Aryon87
félisten
+ par altalam keszitett kepek a fotos topikban: [link]
-
Killerlaca
senior tag
válasz aytukabozs #1667 üzenetére
Azt a templomot hogyan?
Az gyanúsan szép...Más:
Mikor optimális feltenni töltőre a telefont? 15%-nál mehet?[ Szerkesztve ]
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
oldbone'76
tag
válasz aytukabozs #1655 üzenetére
Az ipaky itthoni, vagy kína? Itthon még 3500 Ft,- környéke alatt sajna nem láttam, ha valaki tud jobb áron, kérem jelezze felém...
Ipaky mellett is űvegfóliázzam, vagy elég a műanyag? nem tudom mennyit jön előre az ipaky kerete.. -
Aryon87
félisten
válasz aytukabozs #1667 üzenetére
Jééé, most látom milyen templom ez. 10 percre lakom onnan
-
elefontelefo
tag
Aryon87
aytukabozs
KillerlacaKöszönöm a véleményeket, képeket! Azt áruljátok már el még légyszi, hogy hivatalos Global ROM hiányában ti mivel kaptátok, meg kell-e azt buherálni az optimális működés érdekében? Ha én nem teszek ilyesmit mert félek hogy elrontom, úgy is jó vétel a készülék szerintetek?
A Pro-val szemben nem nagy előnye a Note 4-nek, hogy ahhoz már van Glogal ROM?
Köszönet! -
Aryon87
félisten
válasz elefontelefo #1672 üzenetére
Kinai takolt romnal jott nekem, de sztem a tobbieknek is.
Kell "buheralni", mert az eu-s romban mar javitva a battery drain. (Az mas kerdes, hogy a facebook frissitese elcseszett lett, es az osszes letezo telot meriti)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz tibcsi0407 #1674 üzenetére
Itt a valasz. Bocsi telorol vagyok, gyorslinkeltem.
http://www.androidauthority.com/facebook-messenger-battery-drain-issue-742402/
-
Weeman1
veterán
Végre kezemben a telefon.
RN4 kijelzője sokkal fakóbb volt,tudom az Ips.
Egyébként minden rendben vele.Xiaomi 11T Pro
-
Killerlaca
senior tag
válasz tibcsi0407 #1676 üzenetére
Nekem valamiért így néz ki:
- Google szolgálltatások 6.1%
- Clash Royal 5.4%
- Xiaomi keretrendszer 4.4%
- Facebook 3.2%
- Android OS 3.1%
- Viber 2.4%Ez így normális? Miért a Google az első?
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
tibcsi0407
félisten
válasz Killerlaca #1679 üzenetére
6%-nál nem mérvadó. Nálam a Facebook és a Messenger együtt 16%-ot merítettek.
utdetailing.hu
-
aytukabozs
addikt
válasz oldbone'76 #1670 üzenetére
~1500 aliról, de valaki nemrég linkelte 1200-ért ebay-en, (azt nem találom most).
a keret még az üvegfólia elé is kitüremkedik kicsit, szóval bőven mehet rá üveg.(#1669) Killerlaca
Majdnem alapbeállítások, csak a HDR-t kapcsoltam be.
Meg persze faszán ki volt támasztva a teló, nem csak úgy kézből,
az én koromban az már nem menne remegés nélkül(#1671) Aryon87
Oda jár a gyerek nem messze színitanodába,
aztán megtetszettek a fényviszonyok mikor jöttem el.[ Szerkesztve ]
-
elefontelefo
tag
A magyar bolt ezzel kínálja: MIUI V8.0.1.0 (6.0 Marshmallow) ; "multilanguage ROM, amely Global Stabil ROM, de nem a gyári hivatalos"
ez "tákolt" rom? szerintetek sanszos, hogy le kell ezt majd cserélni? mi a hátránya, mennyire veti vissza a teljesítményt? a kamera teljesítményére hathat? Köszönöm -
tibcsi0407
félisten
válasz elefontelefo #1682 üzenetére
Olvasd el a lap tetején az összefoglalót és felesleges köröket spórolsz meg vele mindenkinek.
utdetailing.hu
-
Aryon87
félisten
válasz aytukabozs #1681 üzenetére
Ja agy ugy
Jo kep lett az, majd allvannyal ki fogom probalni a kezi modot, kivancsi vagyok mit tud.
-
GuruZone
őstag
Telefonok forrósodtak fel a Facebook miatt
Nekem is megjött a teló tegnap, fehér/ezüst 3/32 GB.
A tákolt rom van rajta, zárt bootloader-rel.
en.miui.com/unlock oldalon indítvány beadva.Van más teendőm a várakozáson felül?
Az érintőgombok 6-7 óránként megbolondulnak, ilyenkor a restart sem,
csak a kikapcs/bekapcs segít.Kamerát fagyasztja a dátumcimkézés
Más hibát nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Aryon87
félisten
válasz GuruZone #1685 üzenetére
Udv a kis klubban
A takolt romon ez nalam is jellemzo volt, restart segitett mindig. Ki kell bird, mig az eu-s rom felkerul, azzal megszunik ez a hiba.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
GuruZone
őstag
válasz aytukabozs #1686 üzenetére
Pakolás megtörtént! Milyen formában értesítenek?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
elefontelefo
tag
válasz tibcsi0407 #1683 üzenetére
Próbálom értelmezni a dolgokat... ezek szerint, ha a webshop felteszi nekem a Xiaomi.eu-s romot nyitott bootloaderrel, akkor nekem már nem lesz semmi dolgom vele, ugye? Innen kell feltenni a HMPro-sat, vagy egy korábbiból?
Valaki tudna nekem betenni ide egy screenshotot arról, hogy hogy kell kinéznie a telefon infó oldalnak, ha a jó romot tesszük fel rá, megfelelő beállításokkal?
Köszönet! -
pilu01
senior tag
válasz elefontelefo #1690 üzenetére
Parancsolj, MIUI Weekly ROM Releases [link]:
-
pilu01
senior tag
válasz elefontelefo #1692 üzenetére
Később bánni fogod!!
-
aytukabozs
addikt
válasz elefontelefo #1695 üzenetére
És honna lesz a rm n4? mert olyan azért előfordul ám hogy nem azzal a rommal jön amit a shop igér...
-
elefontelefo
tag
válasz aytukabozs #1696 üzenetére
Magyar kőboltból. Csekkolom, mielőtt fizetek. Épp most érdeklődöm a szomszédban, hogy mit kell látnom a telefon info oldalán.
Egyébként lehet kicsit túl van hajtva ez a ROM dolog, mert most látom, hogy az Elephonomat is egy pingdigitalos ROM-mal használom, és soha nem volt vele bajom... -
zoleee24
tag
válasz elefontelefo #1697 üzenetére
Hátööö', azzal a ROM kérdéssel én hallgatnék a kollégákra
Elég nagy meglepetések érhetik az embert amikor tákolt rom van rajta.
Ha kicsit utánaolvasol akkor az EU-s rom ég és föld a shopos rom-hoz képest.
(Akksiidőben , gyorsaságban stb,stb).Ne érts félre nem kioktatni akarlak! , én is a kettő között gondolkodom még mindig (RN4 vs PRO), de erősen hajlok a PRO felé.
Az OLED kijelző azért sokkal szebb, a kamera is ütősebb, maga a kinézete is jobban bejön a PRO-nak, bár ez izlés kérdése.Amiért még nem vettem meg kíváncsi vagyok a 4X (Snapdragon) változatra/árára.
-
porkiy
aktív tag
A miui optimalizációt hol kell ki/be kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest