- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithsys
aktív tag
válasz aytukabozs #1098 üzenetére
Gratulálok hozzá! Akkor Neked lesz mit nyomkodni a fa alatt.
-
birooo
tag
Nekem bkapcsoláskor kiírja, hogy ez a készülék össze van kapcsolva egy meglévő mi fiókhoz. Jelszót kér, de az nem az én saját Mi fiókom. Tovább meg nem enged.
Mi a megoldás? -
Killerlaca
senior tag
válasz Killerlaca #1100 üzenetére
Minden ok a 22-es végű rom már jó.
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
aytukabozs
addikt
Hát akkor kéretlenül, itt az első adag képem a betérő leendő tulajoknak.
--------------------------------------------------------------------------------------
keresőnek: mintafotók, camera samples, képek, fotók, fényképek[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Aryon87
félisten
válasz aytukabozs #1105 üzenetére
A kamera teljesen rendben van
Koszi a bemutatot, nekem hasznos volt.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zoleee24
tag
válasz aytukabozs #1105 üzenetére
Köszi! Hasznos volt, nekem teljesen korrekek a képek, pl. vizslás kép nagyon jó lett
[ Szerkesztve ]
-
Killerlaca
senior tag
A MIUI fiókot ti használjátok a telón?
Érdemes?Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
Fandango
veterán
válasz Killerlaca #1108 üzenetére
Én használom, egy rakás dolgot lehet oda szinkronizálni, ami például nagyon jól jött amikor teljesen újra kellett rakni a rendszert. Főleg ha a gyári programokat használod.
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz Killerlaca #1111 üzenetére
Nem tudok ilyenről.
-
kop8
őstag
Megkértem a bootloader nyitást a telomra mivel kideritettem hogy zárva van..
Meg nem is olyan frankó ez a webshop rom, vannak hibái, hiába magyar nem jó....Mostanság sok idő mire elfogadják a kérelmemet?
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok.
A kameranal nem lehet felbontast allitani?
Csak azt h kivalo?
Illetve van jobb camera app a gyarinal?Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
aytukabozs
addikt
-
smithsys
aktív tag
válasz Killerlaca #1114 üzenetére
A Snap Camera-t jónak tartják más topic-okban, bár én még nem próbáltam, illetve a FreeDcam-ban is elég sok minden állítgatható.
-
kop8
őstag
válasz aytukabozs #1116 üzenetére
Még nem adták meg...
Mindenképpen fel kell rakni a gyári kinai romot hogy ki lehessen nyitni?
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
zoleee24
tag
Ezt olvastam egy tesztben , mennyire helytálló ez a Xiaomi-nál, vagy csak a Global Rom-ra jellemző, és a .EU-ra nem?:
"az értesítések (Messenger, email, stb.) kisebb-nagyobb késéssel jelennek meg. Nyilván energiatakarékossági okokból nem szinkronizál folyamatosan a telefon, de ez azért zavaró tud lenni."
+1:
Amennyiben csak Wifi-t használok, gondolom számomra nem érdekes a B20, telefonálást nem érinti ugye?[ Szerkesztve ]
-
smithsys
aktív tag
válasz Killerlaca #1120 üzenetére
Szerintem várj egy-két töltési ciklust, és néha csinálj egy újraindítást! Előfurdul,hogy valami beragad és pörgeti a rendszert. Nálam a levelező program csinált egyszer ilyet.
-
birooo
tag
A galéria nem enged be. Nem rendelkezik a szükséges engedélyekkel. Ez mi lehet?
-
Killerlaca
senior tag
Az miert van h a gyari kamera app-ban neha ossze vissza valtozik a kepernyo fenyereje?
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
ace05
senior tag
Halad a magyar posta, megérkezett az Ipaky tokom is. Ez már jobban bejön, mint a nillkin. De ezzel is vannak gondok.
A tok két részből áll, van a nagy fekete gumis része, és az én esetemben a második része, az arany keret. A keret az nagyon vékony műanyagból áll, szerintem az első kiadós nagy esésnél, el is fog törni. De ettől függetlenül tetszik.[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
Nyitva van a bootloaderm, a webshopos tákolt romal is kinyitotta MiFlashUnlock!
Most rakom fel ezt a romot:
xiaomi.eu_multi_HMPro_6.12.8_v8-6.0Remélem nem lesz gond
-
Killerlaca
senior tag
válasz tibcsi0407 #1129 üzenetére
Tibcsi neked van rá ötleted?
Feljebb húzom a fényerő csúszkát de vissza szabalyozza a galéria/kamera.
És azt hiszem h sötétek a képek.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
tibcsi0407
félisten
-
ace05
senior tag
Üdv Rootolni, hogy lehet a telefont ? Mert az egyik programnak kellene, ami felismerhetővé teszi az exfatot.
-
zolikaDB
veterán
tibcsi0407: hopp, a Redmi Pro mellett újabb, de lehet, a Snapi miatt még népszerűbb 4GB RAM-os "olcsóbb" Xiaomi ---> [link]
-
birooo
tag
válasz tibcsi0407 #1133 üzenetére
A "kell" és "alatt" megvolt
Bár nekem is kellene rootolni -
ace05
senior tag
válasz tibcsi0407 #1133 üzenetére
Ami a note 3 hoz kell, az jó ehhez a telefonhoz is ?
-
birooo
tag
válasz tibcsi0407 #1139 üzenetére
Ok. Köszönöm. Ebből egész sokat értettem.
-
ace05
senior tag
Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan lehetne rábírni a telefont, hogy tudja olvasni az exfatot ? (tudom formázzam fat 32-re vagy nfts-re a pendriveot, de nem akarom)
Rendeltem egy ilyet az ebayen.
Kipróbáltam és az nfts meg a fat 32-re formázott pendriveok működnek. Viszont az exfat nem megy,
Egy félmegoldást sikerült találnom, total commander kell hozzá, meg ez a tc plugin. Ezzel viszont csak az a gond, hogy nem lehet azonnal megnyitni a fájlokat, mert előbb rámásolja a telefonra és csak utána nyitja meg. -
kop8
őstag
válasz tibcsi0407 #1129 üzenetére
jo minden idáig, azt tettem fel amit irtan is, ha nem lesz vele gond nem is piszkálom
-
aytukabozs
addikt
sziasztok,
(kivételesen ezt most mindkét topicba beírom szokásomtól eltérően, ezért elnézést kérek)Szóval nekiálltam én is letakarítani a webshopos romot, és egy fastboot getvar all paranccsal meg akartam nénzni a bootloader állapotát.
itt azt láttam hogy unlocked, ugyhogy próbából bebootoltam TWRP-be;
Jól gondolom hogy ha ezt meg tudtam tenni akkor én is nyitott bootloaderrel kaptam?
-
tibcsi0407
félisten
-
aytukabozs
addikt
válasz tibcsi0407 #1147 üzenetére
Ismétlés a tudás anyja
Kimondhatlanul örülök hogy nem kell a szaros windosba bootolnom a lapost, hanem megoldok mindent linux-szal...
Gondolom már ez is ki lett vesézve, de akkor hagyhatom is a dev romot, és mehet egyből a .eu-s?
-
tibcsi0407
félisten
válasz aytukabozs #1148 üzenetére
Mehet egyből rá az EU-s. Ha visszaolvasol, akkor leírtam a pontos menetét. A belső tárhely encrypted lesz, szóval format data kell.
Aztán én sideload-dal telepítettem a ROM-ot.utdetailing.hu
-
Killerlaca
senior tag
Talált valaki renses üveg fóliát a telefonra? Amit kaptam hozzá az oldalanként kb 3mm-el keskenyebb mint kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Notebook hibák
- Total Commander
- Napelem
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs