- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
megabor
tag
Kijött az új fejlesztői
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Sikerült már valakinek rávennie a telefont, hogy ne töltse újra a weboldalt miután egy másik appból visszalépek?
Pl írok egy üzenetet messengerbe utána visszalépek böngészőbe és újra töltődik.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
aytukabozs
addikt
válasz Killerlaca #2803 üzenetére
Úgy hogy le van 'lakatolva'?
Ja meg gyári böngésző?
(mert én most lelakatoltam a chrome-ot, és az nem tölt újra)[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
kaszibat
tag
Sziasztok! Örömmel tudatom azzal a kis csapattal akik szurkoltak a telefonlopás ügyében, hogy van nyom, használták a telefont a lopás óta Magyarországon, tehát itthon lopták ki a csomagból és nem külföldön. Még nem merem elkiabálni, de így visszatért a remény, hogy végre a jogos tulajdonosához (kollégámhoz) kerülhet az MI5. Jövő héten okosabb leszek. Bocs az offért.
-
stuti
csendes tag
Az automatikus forgatás be van kapcsolva, mégsem forgat el semmit. Hogyan lehetne ezt megjavítani? Eredeti angol nyelvű ROM.
-
stuti
csendes tag
válasz szabi1987XM #2258 üzenetére
szabi1987XM
Szia!
Írtam Neked PÜ-t. légyszi olvasd el![ Szerkesztve ]
-
ace05
senior tag
Most komolyan egy új funkció miatt adtak ki heti frissítést ? Ezt én biztos nem rakom fel,
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Valaki próbálta a 7.5.4-es romot?
Xiaomi 11T Pro
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok.
Mostanaban el kezdtem zenet hallgatni a telefonon.
Mitol van h nagyon nehezen szedi ossze magat a zenelejatszo?
Akad megall...komolyan mintha keves lenne hozza a telefon. Pedig ugye ez nem igaz.
Van ezzel tapasztalat?
Vagy nem a gyarit kell hasznalni?Koszonom.
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
ggeleven
őstag
válasz Killerlaca #2818 üzenetére
PowerAMP-vel sermmi gond nincs. Gyárit évek óta nem használtam, szóval nem tudom, hogy amúgy azzal milyen lehet.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
aytukabozs
addikt
válasz Killerlaca #2818 üzenetére
Én elvagyok a gyárival is, semmi olyat nem csinál amit leírtál.
Kártyán vagy belső tárhelyen vannak a zenék?Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Weeman1
veterán
-
-
mathgery
aktív tag
17.05.04-es ROM másnál is gyorsan merül?
-
Killerlaca
senior tag
Azert az durva sracok, hogy zene hallagatastol ennyire merul a telefon. siman 2.5-3%/orara felmegy a fogyasztas. A kb 1-1.2 -rol.
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
tibcsi0407
félisten
válasz Killerlaca #2827 üzenetére
Az sok? Csatlakoztatsz egy fogyasztót (füles) és nem hagyod a háttérben deep-sleep-be menni a telefont, hiszen a zenelejátszót is valaminek meg kell hajtania.
utdetailing.hu
-
Killerlaca
senior tag
válasz tibcsi0407 #2828 üzenetére
Haat nekem mivel nem szoktam zenet hallgatni hirtelen soknak tunt. :-))
Amugy mostanaban sokat irogatok telefonon skype,messenger es igy voltak 5-6 oras kijelzo idoim. Azok azert egesz jok talan.
-
mathgery
aktív tag
válasz Killerlaca #2829 üzenetére
Nekem most 2 óra képernyőidővel 13 óra akkuidővel 42%on áll. Nem szokott ennyire merülni
-
Fandango
veterán
A legújabb weekly meglepően sok javítást tartalmaz
-
mathgery
aktív tag
Fel is raktam még tegnap mikor megjelent, de most is ugyanúgy merül (1ó22p kijelző, 13ó11p üzemidő és 51%on van)
-
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Létezik, hogy ez a telefon nem kap droid 7-et? Sehol nem találtam infót a dologról.
-
ace05
senior tag
Teljesen lekellet törölnöm a telót, mert nagyon gyakoriak lettek az újraindítások. Ez alapján csináltam miflash-el. Utána az itt lévő leírás alapján, ment rá a twrp meg a legújabb eu-s rom. Másodjára, de sikeresen bebootolt és egyenlőre minden ok.
[ Szerkesztve ]
-
-
ace05
senior tag
Van egy olyan érzésem, hogy megadta magát a telefonom. Hibajelenség: a programok lefagynak, ha újraindítom akkor az mi logónál lefagy , csak második indításra indul el. És sokszor újraindul. Az nem segített, hogy twrpben töröltem datát, cache, davlik cache, belső tároló.
Ezért miflashel próbálkoztam. Kipróbáltam sokféle romot, de azzal se sikerült, ráadásul mivel nem figyeltem, ezért az utolsó alkalommal sikerült lezárnom a bootloadert. És itt megállt a tudományom. Valakinek valami ötlet azon kívül, hogy küldjem vissza. Jelenleg a 16.11.24-es china developer van fent. Amit nem tudok a frissítés appban frissíteni, mert letölti a friss romot, kicsomagolja, kéri, hogy indítsam újra, de újraindítás után kiírja, hogy nem sikerült telepíteni, töltsem le még egyszer. Szóval ? -
vegyszer
addikt
-
ace05
senior tag
válasz vegyszer #2845 üzenetére
Elején próbálkoztam a legfrissebb fastboot (05.11) romokkal.
1. Először dev, utána twrp majd eu-s rom. Nem sikerült.
2. Miután megint produkálta a hibát, megint megpróbáltam a 1. pontban leírtakat. Nem sikerült.
3. Felraktam a legfrissebb stable-t, azzal is produkálta a hibát. I
4, Rajta volt a gépemen a 11.24-es dev fastboot rom, megpróbáltam azzal. De itt is produkálja. És itt véletlen bepipálva hagytam a clean all and lock pontot.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Remélem nem nyertem, csak infó szinten említettem
MIUI 9 szerintem tuti lesz rá, de arra nem vennék mérget, hogy 7.x alapokon. Nekem ez nem fáj, sokadik Xiaomi, megszoktam, nem is érdekel a droid verzió alatta, amíg tudja azt, amire használom.Amúgy a kijelzőn ne hagyjatok pulzusmérős órát egy éjjelen át, nekem remekül beleégett a lenyomata, 10 percenként nézte volna a pulzust, az oled meg csak nem adta vissza
(ok, ez user error, de erre nem gondoltam amikor ledobtam az éjjeliszekrényre, rá meg az órát)Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest