Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Byu

    aktív tag

    Látom itt már hosszú oldalak óta csak offtopik és szájkarate megy. :DDD

    Na, én saját magam részéről - nagy-nagy Apple szeretőként - a következőképp látom a helyzetet. Valóban nem hozott semmi meglepőt az új iPhone, de azért lássuk be, egyre nehezebb feltalálni a spanyolviaszt ebben a szegmensben. Engem a nagyobb felbontás vagy több RAM cseppet sem izgatna, tehát ilyen téren irrelevánsnak és gyerekesnek tekintem a hasonlítgatásokat, hogy "2012-es technológia", stb. Aki használt már iPhone-t, tudja jól, hogy nem sok jelentősége van, ahogyan pedig egyre erősebbek a hardverek, gyakorlatilag észre se vehető. Vagy velem van a baj, hogy jelenleg az iPhone 5-öm prímán működik, annyira simán és gyorsan, hogy nem érzek ingerenciát a váltásra, legalábbis közel sem akkorát, mint a két éves iPhone 4-esemnél anno? Ha attól vagyok iSheep, hogy úgy érzem, "szánalmas" 512 MB rammal és több éves technológiával is prímán fut a készülékem, akkor oké, legyen hát, hívjatok iSheep-nek... :U

    Ami a dizájnt illeti, nyilván élőben kell látni, de azt azért elismerem, hogy ez a formavilág az én szemeimnek kevésbé "szexi", mint az i4/i5 szögletes eleganciája; bár nem kétlem, valószínűleg jobban kézbe simul.

    Nem fogok váltani i5-ről, nem azért, mert rossz készüléknek tartom az új modelleket, hanem egyszerűen azért, mert tökéletesen működik az i5-öm; az egyedüli dolog amire már rég óta fáj a fogam, az a Touch ID, de ez azért olyan dolog, amire simán tudok várni akár még egy évet. Továbbá, tanulva az 5S példájából (ami azért bőven hozott újdonságokat), egyáltalán nem biztos, hogy a 6S csak ráncfelvarrás lesz, sőt mi több, én el tudom képzelni, hogy a 6S lesz a "real deal" - talán még azokat a "fránya" csíkokat is eltüntetik vagy elvékonyítják a hátlapon, bevallom, azok nekem se tetszenek túlzottan. :)

    Száz szónak is egy a vége: részemről egy újabb nyugis, elégedett, boldog év következik az iPhone 5-ömmel, aztán jövőre meglátjuk, mi a helyzet. :)

Új hozzászólás Aktív témák