- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
A kialakult gyakorlatra hivatkozva - miszerint egy készüléknek egy "nagy" topic -, megkérünk Titeket, hogy fáradjatok át a készülékről szóló teszthez, minden további kérdés, kérés, probléma, stb. oda kerüljön!
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! A needrom-on az a firmware verzió van fent amiben a 2.3EMUI van. Próbáld meg felrakni recoveryből mint frissítést. Ma este megtudakolom milyen külső megoldás lehetséges a firmware cserére (mert van!) még mert a flastools amit én szoktam használni az MTK-s telókban, itt nem műxik.
A needrom HONOR 6 H60-L02
Próbáld meg felrakni a legelsőt CWM recovery-vel(ha megy) Ha sikerül és visszarakod a gyári recoveryt akkor kereshetsz frissítést. Azért az érdekes, hogy nálam meg tökéletesen fut semmi hiba, leszámítva azt, hogy néha egy pillanatra összekuszálódik a háttérkép amikor az aktív tokot kinyitom. De ez csak egy villanás.
Nekem inkább a felülettel vannak hiányosságaim a menüben szó szerint utálok matatni benne olyan érzésem van mintha valami homályos word dokumentumba kellene pancsolnom.................... Nem lehet ezen semmit változtatni? Valakinek sikerült már esetleg? és megosztaná velünk én megköszönném![ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest