- Telekom mobilszolgáltatások
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
A Mali-G71 MP20 brutális lesz, ha a Kirin 960 MP8-as konfigurációjából indulunk ki.
Ígéretes kis SoC ez.utdetailing.hu
-
doooo
veterán
válasz tibcsi0407 #1 üzenetére
Máshol azt mondják unalmas... Vajon melyik a reálisabb meglátás... hmm
Tehát akkor ezért tolódott ki az S8 széria bemutatása/forgalmazása, mert csak most indult el az SoC-k tömeggyártása?
-
prolad
addikt
Az igen, erős lett. G71 mp20 és 4k/120 fps
-
Segal
veterán
válasz csorbajeno #3 üzenetére
Minden evbe ilyenkor jelentik be az adott soc-ot tehat 100%-ig biztos lehetsz benne hogy ez lesz a hazai S8(+)-ba.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
novger
tag
Frankón Ben Hur a helyettes neve? :-)
-
Szerintem biztos, hiszen a Samsung érdeke az, hogy a saját processzora jobban fogyjon, mint a konkurenciáé. Az USA piacra azért teszik bele a Qualcomm-ot, mert ott azt várják el (a Qualcomm amerikai cég).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
papi77
addikt
válasz fornettisuti #12 üzenetére
Ja,nem tudtad? Én voltam aki tesztelte a szériát
Az első: NOKIA 1611
-
Peter13
senior tag
Ez nekem is tesztett (bár kételyeim vannak hogy így hívják...viszont a Lákátos Brúszvilisz óta mindent lehetségesnek tartok), meg a "látencia" is (au)
Egyébként a SoC brutális lesz, de még mindig nem értem minek 8 kis mag a 4 nagy mellé (mi a baj a 4/4 felállással?). Mindegy, a lényeg hogy az MP20-as kiszerelésű GPU-n tuti hasít majd a "krájzisz"
[ Szerkesztve ]
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
Dhampir
félisten
Szívszorító ez a kép.
Itt látható a videó, ügyes volt a kis mongúz.
-
dementor
aktív tag
27% teljesítmény növekedés 40% fogyasztás csökkenés mellett azért az szép !
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
Griff55
senior tag
Elsőre elég brutális ez a grafikus teljesítmény
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Swinegod
őstag
Ahogy elnézem CPU terén nem fejlődik gyakorlatilag semmit csak azt a 4 nm-t, de ez a GPU valami bivaly lesz, kíváncsi leszek, hogy mennyivel lesz a Helio X30/35 fölött vagy alatt
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
alevan
őstag
látenciát
Ennek nem késleltetés a helyes magyar megfelelője?
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
no more
veterán
Azt... a... rohadt!!!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
-
Fitzgerald
veterán
válasz tibcsi0407 #1 üzenetére
Valószínűleg alacsonyabb órajelen fognak futni a magok, mint a Kirinben. Azt mondják hogy 60-70%-al lesz gyorsabb az IGP az S7-ben lévőnél. Az Adreno 540 várhatóan ugyanennyit fog gyorsulni az 530-hoz képest.
Szerintem eléggé hasonló lesz a teljesítményük. -
dementor
aktív tag
-
tibcsi0407
félisten
válasz Fitzgerald #30 üzenetére
Ezen a szinten már majdnem mindegy, hogy melyik a gyorsabb. Egyik sincs kihasználva.
utdetailing.hu
-
moleculez
veterán
válasz tibcsi0407 #32 üzenetére
VR-n kívül én sem látom mire kéne ekkora kraft. Meg ha valami desktop dokkoló megoldás lesz hozzá, akkor kissebb irodai munkára is elmegy. De napi rutinban: 4K 60fps videót QHD kijelzőn lejátszani sem épp alap, még meg is vágni (alap módon)
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
válasz tibcsi0407 #34 üzenetére
Én is tovább gondoltam a kommentem
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Fitzgerald
veterán
válasz tibcsi0407 #32 üzenetére
Az éppen aktuális csúcs sosem volt kihasználva. Emlékszem, már az Adreno 430-ra is azt hazudták 4 éve, hogy a PS3-ban lévő grafikus kártyát közelíti a teljesítménye, de valahogy azóta sem láttunk PS3 szintű játékokat mobilon. A VR meg valószínűleg még jóval kisebb réteget érdekelhet mobilon, mint a játékok.
Szóval ja, vas az van, de minek... -
Fitzgerald
veterán
válasz Fitzgerald #37 üzenetére
Ez Adreno 330 akart lenni, nem 430.
-
monti0222w
addikt
válasz tibcsi0407 #20 üzenetére
Nem mondta senki hogy Szuper lesz, csak kérdeztek vele kapcsolatban, az hogy valamiért vissza vették a gyártást, termelést, azt te sem, meg a világ jó része se tudja, miért van! Majd kiderül minden nemsokára.
-
törölt tag
Ebből is lesz Edge verzió?
-
brd
nagyúr
Olyan szépek ezek az értékek. Ilyenkor viszont mindig eszembe jut, hogy a software fejlesztőket/projektmanagereket mikor 'sszák már tarkón szívlapáttal, hogy az egyre takarékosabb HW ellenére az üzemidő nem igazán növekszik olyan feladatokban, amelyekben nincsen (nem lenne) szükség a HW erejére...?
The only real valuable thing is intuition.
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz monti0222w #39 üzenetére
Azért, mert nincs rá igény.
Nekem semmi bajom a Mediatek-kel, volt több MTK telefonom, de valljuk be, mindig le van maradva. Középmezőnybe jó, de max annyi.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
-
doooo
veterán
-
Bowser
aktív tag
Ez má' nem robban?
(Bocsi csak had szórakozzon a magyar paraszt )
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Bilux
veterán
Majd jókat röhögök mikor jönnek a tulajok, hogy merül mint a Titanic
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Limitált God of War Dualshock 4 Kontroller
- Limitált God of War Dualsense Kontroller
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8500G + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest