- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Binczet
tag
Azt vettem észre, hogy hiába van kikapcsolva a 'karlendítéssel bekapcsolódó háttérvilágítás', ha magam felé fordítom az órát, a számlap átvált a többszínű verziójára (a 8 színűről).
-
mucsgyver70
aktív tag
Nekem gyorsabb lett a menüje az órábak az új firmware-el.
-
-
kovacs65
senior tag
válasz mucsgyver70 #1757 üzenetére
Stratos Global owners - Prep your chargers and keep it over 40%
2.3.5.0 - deployment starting today.
Changelog:
- Added "crossing the interstellar" watchface
- Added real-time track in the real-time track page lock screen under outdoor sports
- Updated tennis algorithm
- Optimized altitude output in motion
- Optimized distance issue from the last lap of the swimming pool
- Optimized miscalculation in swimming mode
- Optimized inaccurate swimming distance in open waters
- Optimized inaccurate output of running strides in some cases
- Optimize calorie consumption calculations in some cases during exercise
- Optimized walking heart rate
- Optimize low heart rate in certain situations
- Optimize indoor running calibration process and put it into the motion pause interface
- Optimize the stability of vibration functionality
- Optimize heart rate
- Optimized data synchronization for android phones
- Fix sporadic power consumption issues
- Fixed some issues with call reminders
- Bug fixesRyzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
mzoltan321
csendes tag
Sziasztok,
teljesen kezdő vagyok a témában, hogy lehet az órát teljesen gyári állapotba visszaállítani?
Még mindig fennáll a probléma:
A beállítás tapi ikon nem működik, mintha nem érzékelné az érintést...Megszüntettem a telefonnal a párosítást, elvileg visszaállt gyári alapra úgy? Korábbi rom verzióra állt amit aztán frissítettem is A hiba továbbra is fennáll... teljesen tanácstalan vagyok.
Néha észlelek olyat hogy magától elindul valami, ha az aktivitások menühöz közel vagyok akkor egy futás v séta elindul... Egy napja csináltam ezt a leválasztást a telefonos programról és újrasatlakozást, mondjuk ezt azóta nem tapasztaltam...
Tipp esetleg?zoli
-
lori80
tag
válasz Peter.70 #1741 üzenetére
Akkor te marha szerencses vagy...
Az osszes forumon mindenkinel rossz a lepes szamlalo,es sokan reklamaltak is miatta. Ma mertem en is,harom helyett egy lepest szamol,de,ha neked jo,akkor kifogtal egy egyedi oratVannak olyanok akik arulgatnak,es vannak olyanok akik eladni szeretnenek,es minden csak annyit er amennyiert el lehet adni...
-
mistvan68
tag
válasz mzoltan321 #1762 üzenetére
Szia!
Ha a párosítást megszünteted,attól még nem áll vissza gyári állapotba!
Felső gombot megnyomod világítás bekapcsol.Majd ugyanezt a gombot hosszan nyomod vagy fenntről lefelé simítasz a kijelzőn,akkor bejön egy menü.Ott a jobb szélső fogaskerékre kell tapicskolni és akkor bejön a beállítás menü.Próbáld a kisujjaddal érinteni a fogaskereket,ha nem akar a beállítás menü aktiválódni!
Ott fenntről az ötödik menü az Device (Eszköz).Ezt megérintve egy almenübe lépsz,ahol a legalsó(fenntről a harmadik pont a factory reset(gyári beállítás).Ezt megérintve elfogadod a visszaállítást.Egy darabig eltart majd.Üdv.István
-
havri1
félisten
Összegezve az óra gyakorlati hibáit:
- gyári szilikon szíj külső rétege hamar lekopik (Nekem már teljesen, az alsó részén)
- a 4 fül, amibe a szíj csatlakozik, annak fekete műanyag takarója leeshet.
- sokaknál töltés probléma
- merülés probléma (igaz lehet ez csak egyedi nálam)
- lépésszámláló irreálisan keveset mér
- magasságot rosszul méri
- kijelző hamar karcolódik[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz trobi28 #1766 üzenetére
Szerintem még így is megéri. Amúgy nagyon jó óra, nekem nagyon tetszik. A külső számlap amit a cseh vagy szlovák srác csinál, nekem marhára bejön. Az óra önmagában tetszetős, minőségi darab. A szíj cserélhető, a többi meg vagy van, vagy nincs, de ha meg is van, együtt lehet vele élni. Tökéletes termék semmiből sincs véleményem szerint.
havri
-
mistvan68
tag
Szia!
Nekem két hónapos lesz a jövő hét végén az óra,nem tudom a Tiéd mennyi idős.
Nálam a szíj teljesen sértetlen,pedig az órát szinte soha nem veszem le.Ebben zuhanyzok,fürdök,kezet mosok.
Strandon és élményfürdőben sem vettem le,igaz ez csak két alkalom volt.
Még 20x nagyítás alatt sem látni karcot az én kijelzőmön.
A lépésszámláló nálam általában kb.30%-ot téved,de van amikor teljesen jó.
Töltésproblémám nem volt szerencsére.
A gyári töltőjébe pontosan kell belehelyezni és óvatosan kell belenyomni a helyére az órát,lehetőleg nem a négy szíjat rögzítő nyúlványnál nyomni!
Én is rendeltem azért két hete a másik fajta töltő bölcsőt és a kijelző védő fóliát is.
Én a kijelző két szélénél nyomva illesztem a bölcsőbe a töltésnél az órát.
A tegnapi upgrade után nekem úgy tűnik javult az energia felhasználás kb.20-30%-al nálam.
Eddig napi 14-15%-ot esett a töltöttség,most 10-12% körül van 1 nap után,de ez még változhat.Más.
Az általad említett külső számlap,amit a cseh vagy szlovák srác készít,hol érhető el?Üdv.István
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Itt venném meg ezt az órát. Szerintetek itthonra jó ez az English verzió? Gondolom magyar menü egyikben sincs? -
mistvan68
tag
Sziasztok!
Akinek nagyon nehezen megy bele az eredeti töltő bölcsőbe az óra és tart attól,hogy letörhet a négy szíjat rögzítő fül,annak azt tudom ajánlani,hogy egy olyan laposfogóval,aminek a belső felülete nem érdes,magyarul
sima a felülete,nyomkodja meg a négy fület a töltő bölcsőn két oldaláról egy párszor.Ettől sokkal lazábban lehet az órát a helyére nyomni a bölcsőben.
Ezek a fülek gumiszerű anyagból vannak,de picit nyomással alakíthatóak.Én is összenyomtam őket,egyenként négyszer-ötször és nagyon jó lett az eredmény.
Egyébként még az is járható út,hogy a fülek belső felületén található pici,kiálló rögzítő részt szikével óvatosan megmetszük.(Egyébként ezt nyomjuk össze fogóval is.)Üdv.István
[ Szerkesztve ]
-
Safari
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a ma megnyitott xiaomi boltban mennyibe kerül ma, illetve a későbbiekben az óra?
Köszi előre is!
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! Iphoneval használnám az órát, és olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e az órával válaszolni mondjuk a Messenger üzenetekre?
-
havri1
félisten
havri
-
TOZ
addikt
Sporthoz azt gondolom elképzelhetetlen nem valami szilikon szíj. Az elfogadható pulzus méréshez jól meg kell szorítani. Azt fémmel, bőrrel nem tudod megtenni.
-
Foose
addikt
Mi a franc van...? Pénteken jött a 2.3.5 az órára, frissítettem, azóta nem szinkronizálja a lépésszámot az amazfit app. Minden gyári, semmi buhera nincs.
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
Újra párosítottam, adatokat visszaállítottam, remélem jó lesz....!? Most viszont a mai lépésszám ugrott az óráról, és a töltés utáni merülés statisztika is.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Liliom9 #1794 üzenetére
Hát ez hülye ötlet volt. Gyalultam az appot,leválasztottam az órát. Most hiába olvastatom be az appal a QR kódot,azt írja az órán ki van kapcsolva a BT. Naná,mivel kikapcsolt az óra leválasztás után. Most ilyenkor...???????????? 183 óra újraindítás után végre beolvasta. Ennyit tökölni egy fw frissítés után,röhejes...
[ Szerkesztve ]
-
Angerfis
csendes tag
Nálam is rosszalkodott a lépésszám szinkronja és gondoltam kijelentkezek az Amazfit Watch alkalmazásból és vissza jelentkezem. De nem enged vissza folyton Sikertelen bejelentkezés null, C040002 hibakód
Ilyenkor mit lehet tenni? Próbáltam már az appot újrarakni de semmi.
Előre is köszi"Vagyok aki vagyok, mert kell egy ilyen is"
-
Foose
addikt
A vicc az,hogy most sem jó. Nem szinkronizálja az appba a lépést. Az óra mutatja,az app nem. Augusztus 24-e az utolsó adat az appban,addig hiba nélkül működött. Aznap délután jött a frissítés,azóta semmilyen módon nem bírom rávenni az appot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Revolut
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Azonnali játékos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szólánc.
- Mini PC
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest