- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Kollégám tegnap vett egy GTR2-t és van vele annyi gond, hogy nem jelzi a hívó nevét, amig csörög a telefon. Ha lerakta a hívó, akkor a nem fogadott hívásnál már kiírja a nevet. Hol és mit kell beállítani, hogy jó legyen? A notify for amazfit-et olvastam, hogy megoldotta másnál a gondot, de azzal sem lett jó. Valaki tud segíteni? Köszönöm!
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Kaptam ma egy gtr2e-t (tudom, hogy ez nem ennek a tipusnak a topikja, de ott 1 hónapja nem mozdult semmi).
A kérdésem mindössze annyi lenne, hogy:
1) A zenelejátszó felület mit csinál? Ennek nincs tárhelye és a spotify-t nem távirányítja. Akkor mire jó?
2) Hívásokat egyáltalán nem jelzi sehogy. Hol és hogyan állítsam be, hogy működjön?
3) Érdemes valami 3rd party appot leszedni, hogy jól működjön minden értesítés? Eddig Bip-em volt, megvettem a MiBandage-t, de az nyilván nem látja ezt az órát. Valami egyéb app ötlet? És ha van, akkor a zepp-et likvidálni kell, vagy együttműködésben lesz az "igazság"?
Köszönöm, ha maradhat![ Szerkesztve ]
-
dioka7
senior tag
Köszönöm választ Neked és SztiviVandermek is. Valóban az volt a gond, hogy a MiFit-es beállításokat átvette és ott pár dolog ki volt lőve a MiBandage miatt. Mostmár jól működik. A zenét viszont egyszer jól kezelte, egyszer viszont nem akart kapcsolódni, nem jöttem még rá a jelenség okára. Nekem amúgy hasznos, mert sokat hallgatom BT hangszóróval a zenét és olyankor nincs nálam a telefon, így tudok számot is léptetni és a hangerőt is állítani. Már csak egy problémám van, az akku. Még csak 2 napja tesztelem, de jelenlegi számolásom szerint éppen hogy kibírja majd az 1 hetet. A Bip azért még 3 év után is kibírta 10-12 napig, új korában pedig bőven bírta 2 hétig. Hihetetlen, hogy nem tudnak olyan órát csinálni, ami legalább megközelítené...
-
dioka7
senior tag
válasz SztiviVander #977 üzenetére
Most azt a beállítást tesztelem, hogy pulzus mérés csak fél óránként, minden más (légzés, stressz, stb off). Emellett az is ki van kapcsolva, hogy felvilágosodjon a kijelző karlendítésre. Cserében az AOD be van kapcsolva 5:00 és 24:00 közt. Így ebben az állásban éjjel 2%ot merült összesen és tegnap reggel óta most járunk 79%nál. Ez nagyjából 35 óra alatt 20%, ami kb 4 x 35 órát fog lehetővé tenni, ami 140 óra. Mivel ez torz számolás, mert a 35 órában csak 1db éjjel volt, így kb meglesz a 7 nap. Nekem ez szörnyen kevés, de az is igaz, hogy pl hétvégén töredéke értesítés nem fog jönni. Hétköznap ~60db email + ~100db messenger és whatsapp együttesen. Emelett ~ 20db hívás. A baj az, hogy a transzflektív kijelző nekem kb nélkülözhetetlen (az AOD kiváltja), mert sokat vagyok irodában és sokat vezetek. Mind a 2 pozícióm olyan, hogy ha az időt akarom látni, akkor nem lengetem a karom és nem forgatom a csuklóm, egyszerűen csak ránézek az órára. Ettől viszont nem villan fel, akkor sem, ha be van kapcsolva a funkció. Tehát ha nincs AOD, akkor egy nekem természetellenes mozdulatot kell végeznem, ami egyrészt most megszokhatatlannak tűnik, másrészt azt is figyeltem, hogy amikor be volt kapcsolva a funkció, akkor reggel, amíg felöltöztem 7x villant fel a kijelző feleslegesen. Valahogy elképzelhetetlen, hogy a felesleges max fényerős (full pixeles) felvillanások kevesebbet fogyasztanának, mint amikor csak az a pár pixel pislákol, viszont azt folyamatosan. De tesztelni fogom így is-úgy is. Amúgy a 7-8 nappal már elégedett lennék ebben a felállásban.
[ Szerkesztve ]
-
dioka7
senior tag
Én speciel azért vettem ezt az órát, hogy az értesítéseket lássam és azt, hogy ki hív. Az alvásfigyelés jó, hogy van, bár sok értelme nincs, mert ha tudom mennyit alszom, ha nem, akkor is annyit aludtam. Ez az árkategria nem is igazán alkalmas pulzus mérésre és nem is pontos teljesen. Arra inkább valók a 100+k-s órák. Ez szerintem inkább egy okosóra, sport funkciókkal, szigorúan hobbi sportolóknak. De persze, mindkettőnk véleménye csak egy vélemény, de szerintem ne hasonlítsuk össze a körtét az almával. Egy kollégám most vett Garmin Venu 2-t. Szép-szép, de akkuban az sem jobb, viszont legalább nem 30k volt, hanem 130k. Azért ez lényegi különbség (leglábbis nekem). Arra, amire viszont nekem kell, az sem tud semmivel többet.
-
dioka7
senior tag
válasz SztiviVander #991 üzenetére
Azért az ignis sport egy nem rossz kisautó, mondom ezt én swift sport tulajként Valóban nem tudják, amit írtál, de gokartosan kanyarodnak és az a 8mp körüli gyorsulás sem rossz, nem minden autó tudja. De valóban nem egy Corvette, viszont nem is kerül annyiba. Ahogy szokták mondani: "Kis pénz, kis foci...". Valahogy így van ez az órával is, nyilván nem fogja azt tudni, amit a 100k-s társai Ezt (sajnos-nem sajnos) tudomásul kell venni.
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
2 kérdéssel fordulnék hozzátok ismét:
1) az amazfitwatchfaces.com-on van egy kazal wf, de milyen programmal tudom rátölteni? A zepp-el sehogy sem, azzal már játszottam. Korábban a Bip-re a MiBandage-t használtam, de most az sem jó, nem is látja az órát. Szóval mivel próbálkozzam?
2) Egyáltalán nem használom a "rendes" számlapot semmire. Nem figyeli a kézmozdulatot sem, és a gombot sem nyomkodom. Viszont megy 6:00 és 24:00 közt az always on display, ami az én igényemet 100%ban kielégíti. Kell az idő és a dátum és ennyi. Esetleg egy akkut, ha még látnék az tök jó lenne, de az sem feltétlenül kell. A gyári ehhez képest még mutatja a lépést is, ami kicsit sem kell nekem és csomó pixel világít feleslegesen . A kérdés tehát az lenne, hogy van-e olyan oldal, ahol megtudom nézni, hogy az adott wf-hez milyen AOD tartozik? Jó lenne valami vagány, + valami elegáns, de pont ezt, az amúgy mindig látott képet nem nagyon rakják ki sehova, hogy megnézzem...
Köszi a választ és hogy elolvastátok!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest