Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prolad

    őstag

    válasz nfsu17 #2075 üzenetére

    A topikban mindig azok lesznek többen, akiknek valami nem jó, akinek jó, az többnyire örül és használja.
    Elég jó a telefon, a szoftver valóban olyan Xiaomis, tehát kicsit jobban eszi az akksit a kelleténél készenlétben, meg a szokásos MIUI memóriakezelés (amit kb az összes gyártó átvett) egyszer végigmész az appokon, beállítod ami kell. Volt gond az óra/időjárás párossal és a kamera nehezen indult, ezt kb. az első frissítés megoldotta, más appokkal nincs gondom és a hangerőt is tudom állítani, szép is lenne, ha nem.
    SOT még mindig felhasználófüggő, valaki kihoz 10+ órákat, valakinél 4-5 a max, rengeteg telóm volt az elmúlt években, ez a felső mezőnyben van.
    Kamera olyan amilyen, szerintem lehet vele elég jó képeket lőni, árkategóriának megfelelő. Talán javítanak rajta, de inkább nem.

    Lassan 1 hónap (július 4.én vettem) használat után elégeett vagyok és nyugodtan tudom ajánlani. Csak állj hozzá reálisan, ez még mindig egy 100-120k-s ársávban versenyző, de ha a k20-at nézem, akkor 80k-s ársávba készült telefon. Lehet, hogy mindent tud amit a flagshipek, de nem pont olyan minőségben.

    Ha meg notchmentes high end telefon kell jó szoftverrel, akkor OP7 pro, csak az ugye egy lépcsővel magasabb árszint. Vagy ugyanezt Samsungban 200k (vagy több?), A80 néven, kisebb akksival, beszédhangszóró és jack nélkül és kérdéses élettartamú kameramechnaizmussal.

    Xiaominak meg át kéne állni gyári droidra (ahogy például érdekes módon Black shark 2 azzal jött, ha jól emlékszem), egyszerűbb lenne mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák