- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
Akkor miért nem a Samsung gyártotta le az első kapacitíves telefont? miért nem a Samsung Tab 7 jelent meg először? Ja értem, az Apple lekoppintott mást, az nem ér, a Samu lekoppintja az Apple -t az rendben van... Az Apple nem azért zseniális gyártó, mert vadi új dolgokat fedez fel, hanem azért, mert azt használható formában juttatja el a felhasználóhoz tömegesen, jellemzően először. A FaceID technológiája már 2010 -ben a Kinect -ben is megvolt. De az nem mobil és nem arcfelismerésre használták. A többi dologgal is ez van. Lehet, hogy volt, de nem ott és nem úgy, és legfőképpen nem kényelmesen és használhatóan.
Csak a technikának kellett odaérnie hogy megvalósítható legyen.
És ezt a technikát a Samsung vitte el a felhasználóknak. Ja mégsem...
[ Szerkesztve ]
-
weberzolee
aktív tag
Lejárt a szerkesztés, elolvastam az angolt is, nem sikerült értelmezned az évszámokat
January 7, 1992 by Apple Computer CEO John Sculley at the Consumer Electronics Show in Las Vegas, Nevada, referring to the Apple Newton.
In 1994, IBM introduced the first PDA with full telephone functionality, the IBM Simon, which can also be considered the first smartphone.
Then in 1996, Nokia introduced a PDA with telephone functionality, the 9000 Communicator
Tényleg az IBM nyert '94 előbb volt mint '92, sőt valójában a Palm már '96 -ban beelőzött mindenkit
@aelod
Csodálatos dolgokat műveltek régen. Ez ma már nem mondható el rólukHát persze, a FaceID is egy olyan baromság, amit más mobil gyártó nem "röhögteti ki magát". Vagy mégis? Csak figyeld, mikor a Huawei telefonokon a kakimoji kidugja a nyelvét
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Csak szerintem szánalmas ez a vergődés?
Az Apple a király, zárjátok le ezt a vitát, pls![ Szerkesztve ]
-
weberzolee
aktív tag
válasz bulikavagyok #53 üzenetére
Végre valaki aki érti amit írok
-
nagyúr
válasz weberzolee #55 üzenetére
Néha értem amit írsz, csak azt nem értem, h miért írod?! Gondolom részvényes lehetsz, h ennyire kiállsz mellettük.
-
weberzolee
aktív tag
válasz bulikavagyok #56 üzenetére
Hát igen, valaki vagy Apple részvényes vagy Samsung fan, más alternatíva nincs
-
rvgy75
aktív tag
válasz weberzolee #57 üzenetére
Az Iphone X 25% is Samsung
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
dutrás
őstag
válasz weberzolee #27 üzenetére
A wikipedia messze nem teljes és objektív.
Kutakodj nyugodtan tovább a neten. Érdekes dolgokat fogsz találni.P50 pro/P40 Lite
-
Prien
addikt
Akkuban vékony, keskeny kijelző, üveg hátlap és jó drágán. Ez nem nyerő. Remélem ,hogy még a J széria élhető marad 2018-ban legalább...
A kevés is több a semminél.
-
nordo
tag
191gramm azért már nagyon durva.
-
válasz Rothmanakos #12 üzenetére
De az azért megvan ugye, hogy az A8 mindent tud, amit egy csúcsmodell, ugye? És azt se felejtsük, hogy amikor 150-200k volt egy felső kategóriás telefon, akkor a forint is kevesebbet ért.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Graphics
Jómunkásember
Azért az A8 fizikai méretei jók lettek, ügyesen sakkoztak a mérettel
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
paatrick
őstag
válasz weberzolee #52 üzenetére
Benne van a linkelt szövegedben, a Newton nem tudott telefonálni. Így szerintem nehezen nevezhető okostelefon elődnek. Newton faxolni tudott, meg e-mailt küldeni. De amire kitalálták hogy digitális asszisztens, írásfelismerés arra pont korlátozottan volt alkalmas. Lehet találni youtube-on videókat, hogy még a szép olvasható írást se tudta felismerni. Akkor mondjuk egy businessman rohanás közben írt jegyzetéből mennyit tudhatott.
Mindegy, azt még mindig tartom hogy jövőkutatók, sci-fi írók hamarabb kitalálták ezeket.
Utána meg ahogy a technológia odaért csak össze kellett állítani. Ezt valamikor az Apple tette meg először valamikor nem. De hülyeség lenne azt állítani hogy ha az Apple nem csinálja meg akkor más se és még mindig nyomógombos telefonon pötyögnél.[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
moleculez
veterán
Szóval ott tartunk, hogy több kamera van elől, mint hátul... Volt pár ilyen kialakítású kínai csoda, de ez most Samsung, ezt már komolyan kell venni.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
pusszycat
nagyúr
A kollégám Iphone 7-e pofára eset és ripityára tört,majd mielőtt elájult volna, lehúzta róla az üvegfóliát és megint volt értelme az életének,semmi baja nem esett. Gondolj erre minden pofára esésnél.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
moleculez
veterán
Iphone 2g 2007 júniusban jött ki, kapacitív érintőképernyővel, amire a Nokia 2009-ben még mindig rezisztiv kijelző + stylussal regalát, az 5800 személyében. (Ehh de jó is volt. Mármint a Nokia...)
Ezt csak mint érdekesség írtam ide, hogy anno az Apple mekkora fülest adott a piacnak, amiből csak az utóbbi 5 évben sikerült felállni.[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Sebhelyes
senior tag
18,5:9 – a nyerő képarány™
-
Quqesz
nagyúr
Vártam, de csalódás.....sok pénzért mérik, és ennyiért már van sok alternatí a(op5t,g6, lassan az S8 is)
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
pusszycat
nagyúr
Miért nehezebb ez mint az S8? Különben ez S7 edge ár. A kamera jó lenne ha nem marad ki az OIS. A QI is kimaradt. Lehet a 4K rögzítés is. Mire kijön olcsóbb lesz az S8. Ezt hogy gondolták?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
Fercsáj
csendes tag
...és tényleg, egyre drágábbak ezek a vackok, és a gyártók el is érik, hogy sok ember újra és újra megvegye őket. Holott az autó után a használt elektronika veszíti legjobban az értékét.
"Fiam, mindegy mennyire értesz valamihez, legalább egymillióan sokkal jobban értenek hozzá"~Homer Simpson
-
batai15
félisten
Hátha olcsóbb leez idővel 100 körül viszont benevezek egy a8ra, nekem találták ki.
-
JockeyEwing
aktív tag
Vajon ezen már lesz értesítési led? Vagy ezt az " 1 won-os" alkatrészt megint kispórolják, és csak a negyedmillió Ft-os zászlóshajóba teszik bele?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz JockeyEwing #80 üzenetére
Amoled mellett nem lesz.
Always-on-display.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Almonen
aktív tag
Szerintem AOD van csak.
-
SonyNex7
senior tag
Na végre megjött a telefon.
Feleségemnek nagyon jó meglepi lesz.Egy első szériás A5 fog váltani ami nagyon bevált,2,5 éve.
Ezen kívül azért ez lesz mert már az új kijelzős de messze a legfontosabb a kamera,kb ez maximum méret.
Műszakilag elég lenne egy 80e telefon neki de az összesben gyenge a kamera.
Valóban az ára kicsit vad,de csak úgy mint utoljára a Mate 10 lite(ami 120e és nem ac-s,nem vízálló, kamerában messze elmarad szerintem),meg az összes új telefonra maximum egy hónapon belül 10-15% kedvezmény lesz az extrémben,addig balekokat fognak, úgyhogy ennyit arról hogy ennyiből már lassan S8 -at kapsz.
130-135 körül nagyon jó áron lesz.(plusz van egy februárig érvényes 15e kupon)
Szóval hacsak nem tud valaki jobbat addig ez marad. -
Roik367
csendes újonc
Van értesítési led!!
-
Ujfelhasznal
tag
Én inkább S7 Edget vennék ennyiért. Ott legalább az ujjlenyomatolvasó is elöl van, gondolom a hardver is erősebb, van OIS, jobb a kamera. Annyi, hogy nagyobbak a kávái, de hát istenem, engem nem zavarnak a P10-en sem. Tudtommal pedig az Oreot még az is(S7E) megkapja.
Én ennyiért nem látom értelmét ennek
Ha középkategóriás 18:9-es telefon kell, akkor meg az LG Q6. -
SonyNex7
senior tag
válasz Ujfelhasznal #86 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam,nekem is az van most.
Amiért mégis e mellett szavazok neki:
Nagy kijelzős vékony kerettel, mivel nyújtott így a női kéz jobban átéri,az első fejletteb szelfi kamera amit sokat használjuk mert külföldön dolgozom, bluetooth 5,typc csatlakozó, egyenes a kijelző széle könnyebb üveget találni.
Persze mégegyszer mondom csak kedvezménnyel ha 130 körül lesz.[ Szerkesztve ]
-
Zso83
tag
Sziasztok!
Most akkor tényleg nem lesz kompakt méretű A3-as telefon jövőre? Kinek mi az infója erről? Lehet megveszem az idei A3-as telefont..."Egész életedben egy dolog lesz, ami mindig kitart melletted: az árnyékod..."
-
Fall-N
veterán
Ez így sajnos nem igaz. Ha az élére esik a telefon akkor ugyanúgy betörik a kijelző a védőüveggel együtt. Maximum ha kijelzővel lefelé esik, akkor véd valamennyit. De sok múlik, hogy milyen magasról és mire esik le.
Ismerősöm is így járt. Élére esett a Samsung A9-ese és hiába volt rajta védőüveg, ugyanúgy csúnyán betört a kijelző és a védőüveg is pókhálósra tört. A teljes védelemre egy masszív vastag tok is kell. Az véd ilyen esetben is. A vékony szilikon tok biztos, hogy nem. Sőt maga a tok elég védelem, az üveg csak karc ellen jó.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
sony tulajként sopánkodsz a magas árak miatt?
-
-
NandorHUN
addikt
Azt is tegyük hozzá hogy a Ft árfolyama elég sokat esett, 2011ben még 170 Ft volt egy dollar, most meg 260. Szóval átszámolva ez is rendesen hozzátesz a drága cuccokhoz.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
hmb
aktív tag
válasz #16820480 #49 üzenetére
Pedig a por nagy aranyban tartalmaz quarzokat ezek kemenysege a mosh skalan 7-tol felfele van, az meg karcolja a gorilla glasst. Persze marha kicsike karcok,de keletkeznek.ha a hasznalt telod odarakod egy uj telo melle egybol te is latni fogod, igen ha elere ejted, akkor mindegy,ha lapjara akkor meg megved.En inkabb silicon tokba rakom es rarakok egy jobb vedouveget,ismerem magam gyujtottam mar fel telot forrasztas kozben,mostam ki,tortem ossze hatizsakban...Igy kicsit tobb eselye van nalam megelni 1 evet. fall-n:nyilvan ha elere esik akkor kell egy tok is,hiaba van tokod es lapjara esik,nem biztos hogy teljesen sik feluleten er foldet,ebben az esetben jo szolgalatot tesz egy vedouveg.kollegam is hulyesegnek tartotta,Egy ev alatt a 3. Iphont fogyasztotta...a 3. Mindossze 30cm esett egy asztalra.Persze pech,de torott.Ilyenkor egy uveg vedene.
[ Szerkesztve ]
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
slimshady
senior tag
Egesz jol sikerultek de nagyon vastagon fogott a ceruza. A kisebb modell aran is majdnem S8-at lehet venni es a dontes elegge egyertelmunek tunik szamomra, kiveve talan szelfimaniasoknak nem.
üdv.: SlimShady
-
KengelRoland
aktív tag
Mondjuk túl sok technikai újdonságot nem látok benne. Ma egy 2 GB rammal szerelt telefonnal járok, ezt egy picit kevésnek érzem, jó lenne 3 GB. De nem úgy kell elképzelni, hogy laggtenger, vagy használhatatlanság szintje. Csak annyit veszek észre, hogy a böngésző lapokat újra betölti, ha elnavigálok onnan, majd visszatérek a böngészéshez. Szóval teljesen használható ma is.
Most ha ezt veszem alapul, akkor mire lennék előbbre, ha lecserélném az A5 2016-ot? Szerintem semmivel. Szóval nem nagyon értem mit akarnak a gyártók. Én azért nem cserélek telefont, hogy "új" legyen. Miért ezzel az A8-al szebbek a színek a Facebookon, vagy miért? Játszani nem játszom, akkor miért?
Mintha kifogytak volna a tervezők az ötletekből.
És akkor jönnek a Samsung Pay-el, mint extra. A mostani telefonomban is van, mégse megyek vele semmire. Viszont a Simple alkalmazással ez a telefon is tökéletesen működik és fém+üveg kombó. Ráadásul, ha vennék egy A8-at, akkor az összes töltőt, kábelt le kellene cserélnem. Az autóban, a PC mellett, a cégnél se tudnám többé tölteni, ahol jelenleg micro usb kábelek vannak.Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?
-
slimshady
senior tag
+1, bar ez preferencia kerdese. Egyebkent az uj vizallo es az eleg hasznosnak tud bizonyulni, megnyugtato egy 100k folotti eszkoznel. A Samsung Pay pedig nagyon jo, ut az MST-vel ott is mukorik ahol az NFC-s fizetes nem, igazabol kb mindenhol. Mar amelyik orszagban tamogatott.
üdv.: SlimShady
-
Almonen
aktív tag
Esetleg ha lejjebb megy az ára... aztán jön a '19 és A valahány, nem biztos akkor már nem S8 jobb döntés
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest