- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Egyelőre nem volt időm rendesen utána olvasni, de a heti developer rom nem tartalmazza a magyar nyelvet, mint más Mi telefonon?
-
pvt.peter
őstag
Global Stable v7.2.4.0 mikorra lesz elérhető a nagyközönség számára is?
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
tovgab
aktív tag
válasz pvt.peter #5307 üzenetére
Nem tudom, hogy min múlik, de én pont egy hete raktam fel. Amúgy semmi lényeges változtatást nem vettem észre benne, hacsak a "szelfit ujjlenyomattal" nem tekintjük annak?!
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
Bastard-s
tag
Olyantól kérdezném,aki csak vodás kártyával használja. 3g kb 90-95%-ban van?
-
Esprit12
csendes tag
Hali!
Nagyon gondolkodok egy Pro megvásárlásán, de fontos lenne hogy milyen benne a hátlapi kamera. Persze nem várok annyit tőle mint egy 200-250 ezres telefon esetében , de legalább jobb e mint a sima Note 3 kamerája!? -
vlaci8888
újonc
Sziasztok!
Holnap, holnapután szeretnék rendelni egy 16gb-os note 3 pro-t, tud valaki esetleg kupont a rendeléshez? (Nem lenne rossz egy ajándék tok, fólia vagy esetleg egy kis kedvezmény) Előre is köszi a segítségeteket!
Üdv.: L
vlaci88
-
tovgab
aktív tag
válasz Bastard-s #5310 üzenetére
Nekem mind2 kártyám vodás, az egyik csak netre van. Bárhol jártam eddig az országban, valamilyen (H, H+) hálózat mindig rendelkezésre állt. Nem nézegettem folyton, de például a Waze-t használom bárhova megyek, sosem volt gond a térképek letöltésével, de a böngésző is mindig, mindenhol működött. Szóval én semmilyen hátrányát nem érzem a B20 hiányának. Golyós gondolom fordítva akarta írni a 3G►H►H+-t, de abban igaza van, hogy neted mindenhol lesz, maximum nem a legjobb késleltetéssel és sebességgel...
[ Szerkesztve ]
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
scream
veterán
Hali!
Érdeklődnék, hogy szerintetek EUStockról rendeljem-e vagy ahogy láttam elég sokan a Spemall-ról rendelték, csak kicsit tartok tőle.
EUStock-on 75ezer, Spemall-on EU Express-el 250 USD (kb 67ezer Ft), kuponnal (SPEFBRN3) -> -4USD + tok + tempered glass.
[ Szerkesztve ]
-
monyo12
tag
Szia! Sztem az eustock a befutó a gari miatt!!
[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
Ja
Nekem mindegy csak legyen net. Az tény, hogy ha H+ van, akkor nem érzem hiányát az LTE-nek.(#5317) tovgab Milyen progival lőted? Merthogy se a gyári, se a google camera, se a Camera Fv-5,( meg még ki tudja hány programmal próbáltam) nem lő ilyen képet.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
tovgab
aktív tag
Gyári kamera app, meg Google camera.
A kutyás kép tök sötétben készült vakuval.
A benzinkutas meg hajnal 5-kor, félhomályban.
Magam is meglepődtem, hogy a rossz körülmények ellenére milyen jók lettek...mármint képminőség szempontjából![ Szerkesztve ]
-
katona84
tag
Sziasztok!
Ma megérkezett nekem is az Eustock-ról a teló (Note 3 Pro 2gb) és minden rendben is volt, nagyon tetszik...viszont egyszer csak kikapcsolt a telefon alkalmazás telepítés alatt. Egy játékot akartam feltelepíteni a playstore-ból, hogy megcsodáljam a telefon képességeit.
Töltőre raktam de azóta sem tudom visszakapcsolni, lehet hogy a nem gyári töltő miatt?
Egy Dogee töltőt mellékeltek hozzá aminek a kimenője 2A.Mi tévő legyek szerintetek? Meddig hagyjam töltőn? Valamint hiába töltöm, a telefon nem, csak a töltőfej melegszik ez így ok ( a telón narancssárga led villog)?
Előre is köszi ha tudtok segíteni, nem szeretném visszaküldeni ha nem muszáj.
[ Szerkesztve ]
-
tovgab
aktív tag
válasz katona84 #5325 üzenetére
Elvileg a 2A-es Dogee töltőtől semmi baja nem lehetne, de azért próbáld meg egy másikkal is, vagy csak a gép usb portjáról. Semmilyen billentyűkombinációra nem reagál a teló? Ha egyik sem válik be, akkor pedig élj a jótállási igényeddel az Eustock.eu felé és cserélik egyből. Lehet peched van és kifogtál egy hibás példányt...
[ Szerkesztve ]
-
tovgab
aktív tag
Szerintem az Eustock.eu-s ár annyira baráti, hogy egy percig sem gondolkoznék a helyedben, hogy honnan rendeljem. 8.000ft-ot igazán megér a másnapi szállítás, meg az egy év garancia. Az ipaky tok+üveg is elég jó kombó 2.800ft-ért...
[ Szerkesztve ]
-
katona84
tag
Szia!
A bekapcsológomb+hangerő felfele nyomva tartásával bejön fekete alapon fehérrel a telefon sziluettje melybe alul egy kábel csatlakozik gondolom micro USB...innentől nem tudom merre lehetne tovább nyomkodni mert csak kikapcsolni lehet.
A bekapcsológomb+hangerő lefele nyomva tartásával pedig bejön egy szerelés alatt álló droid, alatta FASTBOOT felirattal..de itt is hiába nyomkodok bármit semerre nem tudok továbbmenni csak kikapcsolni.
Ha alapállapotban csak a bekapcsológombot nyomom a telefonon egy pillanatra megjelenik a "mi" felirat majd eltűnik és a telefon nem kapcsol be.
Ennyire jutottam sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
wazo
aktív tag
Xiaomiforsale is elég jó vétel. Gari is van, én onnan rendeltem egy arany szinüt a hétvégén. Szerintem holnap meg is jön.
[ Szerkesztve ]
acer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)
-
tovgab
aktív tag
válasz katona84 #5328 üzenetére
Nem vagyok annyira pro, de szerintem a fastboot-ba való belépés az már jó jel. Fel kellene telepítened a Mi PC Suite-ot, ez egyben felrakja a telefonhoz való drivereket is. Innen már úgyis csak PC-vel jutsz tovább. Én megpróbálnám a Miflash-sel újrahúzni a telefont (ahogy ebben a leírásban van) mondjuk egy global stable fastboot rom-mal, hátha még menthető a dolog, de remélem lesz valaki aki megerősít ebben, vagy tud jobb tanácsot adni neked.
Valószínűleg Xmisternek van igaza.
[ Szerkesztve ]
-
tovgab
aktív tag
Nincs lehúzva a kamerája, eddig majdnem mindenki azt mondta, hogy erős közepes. Az, hogy nem isteníti mindenki, az nem azt jelenti, hogy rossz lenne. De az is hozzátartozik, hogy kb. ez a 3 legjobban sikerült kép amit a telefonnal készítettem. És hozzáteszem, hogy én egyáltalán nem vagyok elégedetlen a teljesítményével, de ha itt a fórumon megkérdezi valaki, hogy milyen a kamerája, akkor ezután is csak azt tudom mondani, hogy erős közepes, mert így van. (nyilván az árkategórián belül ez teljesen elfogadható)
-
Heavyrain
őstag
Maga a kamera modul erős,az alap kamera app viszont nem a legjobb.(várható is egy javítás)
Elméletben,ha másik kamera programot használok, akkor azzal ki lehet hozni a maxiumot a kamera modulból?[ Szerkesztve ]
-
A gyári töltőt csak átalakítóval lehet használni nálunk, azt ezért nem adhatják az itteni törvények miatt. Bár ha írsz nekik lehet, hogy azt is elküldik, de mint írtam, csak átalakítóval használható.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jeges89
csendes tag
Sziasztok! Erre én is rákérdeztem az EU Stock-nál. Azt mondták, hogy ki van tiltva, és ezért raknak a dobozba másik töltőt. A Puremobile-nál viszont felbontatlan doboz van, így az eredeti töltő és hozzá átalakító (erre is rákérdeztem). Blitzwolf töltővel van valakinek tapasztalata? QC hiányában van értelme áldozni rá? Most elvileg akciós Bangood-on.
-
eustock
tag
válasz jeges89 #5345 üzenetére
A Puremobile-nál viszont felbontatlan doboz van, így az eredeti töltő és hozzá átalakító
A gyári kínai Xiaomi (villás) töltő kereskedelmi forgalomba nem kerülhet Magyarországon, erről tiltó határozat is van, aki ennek ellenére forgalomba hozza az szeret kockáztatni.
(#5328) katona84
Szia!
A leírt jelenség csak abban az esetben fordulhat elő, ha visszazár a bootloader...
A bootloader magától (vagy egy játék telepítéstől) nem zár vissza, tehát pontosan mi történt a készülékkel?[ Szerkesztve ]
-
eustock
tag
A termékeket kivonják a forgalomból, komoly bírságra számíthat, ha ebből baleset is lesz, akkor még másra is lehet számítani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest