-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
bertoki
csendes tag
válasz Woodcutt3R #14799 üzenetére
Tudnád linkelni az oldalt ahonnan rendelted?
-
bertoki
csendes tag
válasz Woodcutt3R #14803 üzenetére
Köszi!Ha DHL-el rendelem akkor vám és áfa mentes?
-
Tondi
tag
Sziasztok, van valakinek tapasztalata vezeték nélküli töltővel?
-
hgabor19
aktív tag
32 GB-os RN3P esetében egy frissen telepített OS esetében nagyjából mennyi üres mem kellene hogy maradjon?
Most 24GB körül jár, és TWRP teljes wipe után is 25GB a max szabad mem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Official CM13-hoz melyik OpengApps a legjobb? Pico, nano, stock, ...?
-
gusthy
veterán
válasz #87082240 #14814 üzenetére
Attól függ. Ha csak a pico-t töltöd le, lesz play áruházad, és onnan a fontosabb Google cuccokat le tudod szedni, de nem mindent. Ha ez megfelelő, akkor a pico a legegyszerűbb.
Ha az összes Google szolgáltatást akarod, akkor a Minit érdemes. Abban benne van minden, ami a Play áruházban nincs, a maradékot meg le tudod szedni onnan.[ Szerkesztve ]
-
zeno79
őstag
Úgy olvasom fogunk kapni 6.9.1-et :-)
Amúgy a 6.8.30 MM eddig jó, nem merült éjszaka szinte semmit, és az android rendszer és Os páros is csak 8-10 % a fogyasztók között eddig.[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Aqua.hu-ról vett Redmi Note 3 Pro-n szeretnék szoftvert frissíteni. Jelenleg valami magyarított mókolt cucc van rajta GAPPS-al, ezzel jött alapból.
Ezt megcsinálva “Device Unlocked: True” szöveget kaptam.
Ez azt jelenti, hogy a bootloader nyitva van gondolom éretelem szerűen.Hivatalos magyar MIUI 8-at szeretnék feltenni, ami frissül OTA-n hetente/havonta. Melyik módszerrel pakoljam fel és melyik ROM-ot, ami a legegyszerűbb és legkisebb esély van rá hogy elpusztul a telefonom Linkeket megköszönném, ha hajigálna hozzá esetleg valaki nagyon hozzáértő, aki már jócskán beleásta magát a témába.
(+1: MIUI 8-al milyenek a tapasztalatok, megéri egyáltanál frissítenem most, vagy várjak még?)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
Milestone2
nagyúr
válasz fpatrik17 #14823 üzenetére
Kedves fpatrik17, ferlgörgetsz az oldal tetejéte, kicsiny ámde tágra nyílt szemeiddel megkeresed az "Összefoglaló kinyitása" feliratot, ott megkeresed a mélyvíz nevezetű képet, rákattintod a kis kezeddel az egér megfelelő gombját, és a megnyíló új oldalon lévő TELJES cikket elolvasod. Azért emelem ki hogy teljes, mert sokan az első oldal alján nem lelik meg a "cikk még nem ért véget, lapozz" feliratot, így a 8 oldal helyett csak 1 oldala alapján próbálnak dolgozni, ami igen kevés.
Igen, a nem hivatalos módon nyitott BL is nyitottnak vallja magát, de jobb ha úgy gondolkozol a telefonodról, hogy zárt.
Hiába szeretnél hivatalos magyar MIUI8-at mert olyan nincs. Vagy van nem hivatalos XIAOMI.EU (MULTI) ROM Vagyula mester magyar fordításával. Vagy van hivatalos MIUI 8 GLOBAL DEVELOPER ami szintén tud magyarul a magyar CROWDIN fordító-szabadkőműves csapat jóvoltából. E kettő közül választhatsz.
Elpusztítani szinte lehetetlen ezt a telefont, persze a közvetlen 220V-al megcsapatod azt ez sem éli túl, de flesseléssel halfbrick lesz...a féltéglából pedig még lehet újra egész.
Ha netán a hangvételem vitriolosra sikerült volna előre is elnézést, de vicces, hogy naponta többször elhangzik ugyanez a kérdés (jó, persze más szavakkal), és a felhasználók zöme még "Az összefoglaló kinyitása" lehetőséget sem találja meg...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Balesz1899
aktív tag
Magyar billenytűzetet fel lehet varázsolni valahogy CHN Stable-re? AnySoftKeyboardot töltöttem le, de kiválasztani nem tudom a menüben
-
balint355
aktív tag
válasz fpatrik17 #14823 üzenetére
Ahogy előttem is írták, összefoglalót/mélyvizet tanulmányozd át, különös tekintettel a 4. oldalra. A global dev hivatalos és tud magyarul, azt felteheted, hetente frissül.
Balesz1899: Touchpal, SwiftKey, Google keyboard stb. mind tud magyarul.
[ Szerkesztve ]
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
Máté94
addikt
válasz Milestone2 #14824 üzenetére
Számomra az nem nyilvánvaló, ha a webshopos akármilyen ROM-ot szeretném Global Dev. ROM-ra cserélni, akkor is szükséges a bootloader nyitás?
-
Milestone2
nagyúr
válasz Máté94 #14827 üzenetére
Nem. Le van ugyan írva. De nem. Hivatalos ROM felrakása megy zárt BL-nél is EDL módban. Ez a folyamat van leírva a fent említett Mélyvíz leírás 4.oldalán.
Bootloader nyitás akkor szükséges ha nem hivatalos MIUI-t vagy más ROM-ot CM13 szeretnél használni, melynek flesseléséhez TWRP recovery kell.
Ettől függetlenül szerintem érdemes megkérni a nyitási jogot, hiszen az nem évül el, legfeljebb nem használod, de ha megvan a jog az csak jó, ha mégis "hirtelen" szükséged lenne rá.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
fpatrik17
senior tag
válasz Milestone2 #14824 üzenetére
Kedves Milestone2!
Köszönöm és elnézést, a hangvétel jogos (és nem vagyok sértődős ). Amit tudtam átolvastam, csak a mélyvizes kép felett elsiklottam, hogy a képre kattintva jön elő a topic Így mostmár tisztább a dolog. (benéztem sorry )
XIAOMI.EU és Global Dev magyarul tudó romok közt van érdemi különbség? "Nyitott bootloader + TWRP" kell a XIAOMI.EU verzióhoz a leírás szerint, így ha jelentős pozitívumot nem ad a sima Global devvel szemben, akkor maradok a Global devnél.
További kérdés:
"Global developer ROM telepítése: először is a Global Stable ROM-ot kell installálni bármely módszerrel, majd a telefont elindítva, az Updater alkalmazást megnyitva az előzőleg letöltött és a telefon belső memóriájába másolt Global developer ROM-ot betallózva tudjuk felrakni."
Ez azt takarja, hogy egyből a developert nem is szabad feltenni, hanem le kell töltsem a stablet+developert külön külön és először stable felrak, majd telóról updaterrel belső memóriából a developer?
Az egyből developer meg sem oldható? Bocsi, csak nagyon gyér a netem itthon és a +1,3 giga letöltés órákat számítbalint355 neked is köszi az infot
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
Máté94
addikt
válasz Milestone2 #14828 üzenetére
Hálás köszönet!
-
Milestone2
nagyúr
válasz fpatrik17 #14829 üzenetére
"XIAOMI.EU és Global Dev magyarul tudó romok közt van érdemi különbség?"
Szerintem nem éri meg a nyitással való fáradozás és a twrp...
MIUI7 esetén kötelező volt előbb a global stable-t telepíteni MiFlash alkalmazással PC-n keresztül a fastboot ROM (.tgz)-ból, majd Updateren keresztül ráfrissíteni a global developert recovery ROM (.zip)-ból.
Többen állítják hogy MIUI8-nál már mehet egyből MiFlash-sal a fastboot global developer ROM (.tgz), de mivel nekem ilyen készülékem van, nem "esküszöm anyám életére"...
Majd a hozzáértő tapasztalt tulajdonosok megerősítenem vagy megcáfolnak.
[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
válasz Milestone2 #14831 üzenetére
Mehet egyből a global dev, már többször csináltam és nem volt semmi gond.
-
fpatrik17
senior tag
Köszönöm mindenkinek hajítom fel egyből a global devet és meglássuk mi lesz
• Honor Magic5 Pro •
-
-
ux1
addikt
válasz Balesz1899 #14833 üzenetére
MiFlash-el EDL módban bármilyen fastboot ROM mehet.
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
WhiteWalker
nagyúr
Én is állítom hogy így van. EDL mód , flash , majd mehet a fastbootos KENZO global dev rom.
-
fpatrik17
senior tag
-
Trianta
tag
Nálam Updater-ben elindult most egy frissítés letöltése: 6.8.30
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 SD
-
fpatrik17
senior tag
válasz Milestone2 #14839 üzenetére
Én hülye barom gyári beállítások visszaállítása nélkül huztam fel a ROM-ot. Ez jelenthet bajt?
Tudtam, hogy valami elmaradt
(amúgy most áll fel az új rendszer éppen, remélhetőleg majd sikerrel..)[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
V.Stryker
nagyúr
Mindenki dicséri a global dev-et. Ezek szerint csak engem szivat azzal, ahogy van wifin net... mi több, tölti fel a dropbox app a képeket... közben meg feldobaj,hogy nincs internetkapcsolat és van olyan app, aminek habár minden engedélye megvan, wifi alatt egyszerűen nem megy ki netre, nincs internetkapcsolat hibát dob.
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz fpatrik17 #14841 üzenetére
MiFlash-sal? Ott ha clean all-t állítasz be teljesen szűz rendszert kapsz.
Clean all volt bejelölve? Vagy clean all except system?
Ha meg az Updateres ráfrissítésnél, nem ártott volna, de nem akkora baj szerintem, hiszen egy szűzen telepített stable-ra raktad updaterrel a developert.
Hát mindenesetrre mielőtt teljesen belaknád, lehet érdemes Settings alól egy FR-t adni neki, majd utána belakni...[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz V.Stryker #14842 üzenetére
Elég érdekes .
Mondjuk csak pár napja használom a telot és a global devet , de a dropboxot többször is használnom kellett wifin vagy mobilneten de nem volt gond.
Képeket töltöttem fel vagy le...
Az appok is mennek amik netkapcsolatot igényelnek.
Sőt mobilnetrol szedtem le minden appot , frissítést.[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz WhiteWalker #14844 üzenetére
A dropbox okés... ezt mondom, hogy wifin tolja fel a képeket, miközben a teló kiírja,hogy nincs netkapcsolat. Sőt a banki alkalmazás nem is megy.
Kinyomom a wifit és mobilnettel meg minden megy.
-
-
Trianta
tag
Jelenleg Global Dev 6.8.18 van fent.
Most pár perce letöltődött nekem Updater frissítésben a 6.8.30 (Napi kiadás).
Fel merjem frissíteni?Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 SD
-
-
Milestone2
nagyúr
-
Trianta
tag
válasz Milestone2 #14848 üzenetére
Én is így tudtam, azért kérdeztem.
Egyébként van, csak nem publikus: [link]
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 SD
-
blakey
titán
válasz V.Stryker #14842 üzenetére
Nálam tökéletes, töltők fel, le, stb. Nincs semmilyen net gondom. Fix IP-t kap a telefon.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest