-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Merre találok magyar nyelvű ROM-ot ehhez a Snapi-s kütyühöz ?
Köszönöm szépen !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Lecs@
addikt
válasz eladogeppc #14104 üzenetére
Szeva, Hát te itt ? 2 nap lesz kb feles a magyarral foglalkoznod
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
eladogeppc
veterán
-
Lecs@
addikt
-
-
qkaleko
tag
válasz eladogeppc #14110 üzenetére
Próbáld meg a bétával flashelni.
-
Gekko0110
csendes újonc
válasz Graphics #13937 üzenetére
Köszi skacok, már megvagyok a frissítéssel.
Tökéletesen működik a telefon, nagyon jó akkuidőket kapok a gyári töltővel, ami egyáltalán nem melegszik. Most hajnalban megtörtént a BL nyitása, bebootoltam TWRP-be (nem, nem flasheltem, csak bootoltam, tehát a gyári recovery van a telón), feltettem a radon kernelt, ám nem rootoltam, mert szeretnék OTA-kat kapni (ha jól tudom, módosított system particióval nem fogja engedni feltenni). Nagyon szép és jó minden, chache dalvik törölve, de nincs se 400as cpu state, se deep slep. Valaki tapasztalt már hasonlót?
-
zeno79
őstag
válasz Gekko0110 #14116 üzenetére
Az nem igy megy... Senki nem fog a saját adataival backupot csinalni másnak. Azt mindenki maganak csinalja, pont azert, mert az mar a sajat belakott rendszere, nem kell ujra belakni, nem kell ujat telepiteni, csak visszatolti a mentést.
A radon kernelt is felülírja az OTA frissites ha jol tudom, tehat utana is mindig ujra kell tenni a kernelt[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz qkaleko #14112 üzenetére
A béta flashelővel felmegy már minden, köszönöm.
Magyar nyelvem nincs egyik ROMban sem sajnos.
Letöltöttem a miui.hu-ról egy ROMot, de nekem bootloop lett az eredménye.
TWRP szintén csak permanensen lett futtatva.
Fastboot van, bl unlock sajnos nekem csak a gyári rom egy binjének módosításával lett meg.
Lehet hogy ez a baj ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Milestone2
nagyúr
válasz eladogeppc #14119 üzenetére
Az igen furcsa, mert a GLOBAL Developer-ben van magyar nyelv. (A Multi-ról meg ne feledkezzek).
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
zeno79
őstag
Van 2.5.1-es Radon kernel
-
dacsa
senior tag
válasz Milestone2 #14120 üzenetére
Hali!
Ez full magyar vagy csak itt ott magyar?
Köszi
-
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Ezen a módszeren kívül van más útja a bootloader azonnali nyitásának? Ezzel sajnos mindig bootloop a vége. Kérvényeztem a hivatalos nyitást, de nem akarnék napokat, heteket várni.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
eladogeppc
veterán
válasz Milestone2 #14120 üzenetére
Ebben nincsen:
kenzo_global_images_V7.3.7.0.LHOMIDD_20160523.0000.23_5.1_global_f5889c1549Pedig ez Glodal developer.
Unlock nekem csak evvel [link] a módszerrel sikerült. Csak a TWRP-vel hiába rakok fel ROM-ot, bootloop az eredménye, pedig a TWRP nincs feltelepítve, csak futtatva:
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
ux1
addikt
válasz eladogeppc #14126 üzenetére
3 hónapos Rom-ban hogy lenne magyar, ha 2 hónapja rakják bele, és csak a 8-asba?
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
papp54
aktív tag
Global dev-hez nem kell nyitni a bootloadert meg twrp se kell letöltöd a zipet felmásolod a telefon gyökerébe majd az appdate (frissítő) applikációval feltelepited
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
eladogeppc
veterán
válasz papp54 #14128 üzenetére
Na ez a baj, hogy ez így valamiért nem akaródzik.
Melyik ROM-ot rakjam fel akkor, amiben van is magyar nyelv ?
Köszi !Szerk:
Pont az a bajom, hogy kizárólag csak a Chinese developer megy fel rá MiFlash-el, onnan meg hiába raknám fel update-errel ez: Version: 6.8.18 (MIUI8) , nem lehet. Verification failed.Ezt próbáljam meg ?
kenzo_global_images_6.8.18_20160805.0000.29_5.1_global_99c49f07f7.tgz
[ Szerkesztve ]
-
papp54
aktív tag
válasz eladogeppc #14129 üzenetére
MIUI8 6.8.18-ban van 99%-os magyar nyelvű. Elöször akkor másold fel a belső tárolóba a global stable romot és azt tedd fel az appdater appból utána a devet valakinek itt a forumba igy siketült. Ez amit leszedtél ez miflash bétával fel megy de előtte a kiterjesztést nevezd át rar-ra és utána csomagold ki és utána talozd be a miflashbe és utána start és települ is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
Vagy MiFlashel. Az se bonyolult.
-
Milestone2
nagyúr
NEM! Amit linkelsz az Global Stable. Abban sosem lesz.
Igen a második már a Developer.[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
papp54
aktív tag
válasz Milestone2 #14132 üzenetére
Elöször mindenképp a kinai romot lekell cserélni mert igy magyar soha nem lesz a telon de utána feltudja tenni a global devet az appdate aplikációval és nem kap semmi hibát
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
Milestone2
nagyúr
http://bigota.d.miui.com/6.8.18/miui_HMNote3ProGlobal_6.8.18_d0da79d09e_5.1.zip
Köszönetet mondani meg itt lehet annak a kb 3 embernek aki fordít jelenleg...
-
papp54
aktív tag
válasz Milestone2 #14135 üzenetére
Igy ahogy mondod ez csinálja forum társ az a fő hogy segitsünk.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
LaCeeN
tag
válasz likeaRAINBOW #13817 üzenetére
Nekem is kinyomta az Endomondot. Hiába volt nálam is beállítva, hogy fusson a háttérben. (legújabb MIU8 Global Developer ROM) Ennek így bootloader nyitás lesz a vége.
-
eladogeppc
veterán
Mindenkinek minden segítséget nagyon köszönök.
Tehát ezt rakom fel Fastboot módszerrel:
kenzo_global_images_6.8.18_20160805.0000.29_5.1_global_99c49f07f7.tgzÉs innen majd update-errel rakjam fel ezt ?
miui_HMNote3ProGlobal_6.8.18_d0da79d09e_5.1Mindenkinek köszönöm még egyszer !!!!
-
papp54
aktív tag
válasz eladogeppc #14138 üzenetére
Ha global stable rom van a telodon akkor elég lesz a másodikat felmásolnod a telo gyökerébe és appdater appal feltelepitened.
Xiaomi 12 Xiaomi 14
-
Milestone2
nagyúr
válasz eladogeppc #14138 üzenetére
Ha az első fastbootost feltetted és beindul a telefon, akkor már nem kell a másodikat updaterrel feltenni, mert az egy és ugyanaz, csak az egyik a FASTBOOT módban telepítheő ROM, a másik a RECOVERY módban telepíthető ROM.
De ahogy papp kolléga mondja bőven elég lehet neked Updaterrel feltenni csak a másodikat. Aztán a sikeres telepítés után el kell gondolkodni egy FR-en, mert azért az Updater nem takarít el mindent a stable után és lehet egy kicsit akadozna utána a developer.
[ Szerkesztve ]
-
DMG
senior tag
-
balint355
aktív tag
Ha valakit érdekel a magyar nyelv a 8-as global stabilban kérdés, a Redmi Note 2 topicban (arra már kijött) azt a választ kaptam, hogy van benne
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
eladogeppc
veterán
válasz Milestone2 #14140 üzenetére
Updater nem akarja. Kiköpi hogy nem jó !
Kínomban ezekről próbáltam frissíteni:
kenzo_global_images_V7.3.7.0.LHOMIDD_20160523.0000.23_5.1_global_f5889c1549 Ez global stab
kenzo_images_6.8.11_20160805.0000.29_5.1_cn_3e36178315 Ez china devel.
kenzo_global_images_6.8.18_20160805.0000.29_5.1_global Ez global dev - nincs magyar nekemMost újra lehúzom, és megy fel Fastboot-al a legutolsó.
-
Milestone2
nagyúr
válasz eladogeppc #14143 üzenetére
Furcsa egy telefonja van a haverodnak...
Remélem nem a fastboot tgz-t próbáltad az Updateren keresztül a készülékkel megetetni...
[ Szerkesztve ]
-
balint355
aktív tag
válasz eladogeppc #14143 üzenetére
Az utolsóban nem létezik hogy nincs magyar nyelv, most is azt használom, meg még elég sokan itt a topicban, mindenkinek tud magyarul.
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
eladogeppc
veterán
válasz Milestone2 #14144 üzenetére
Ne izéljetek már
Update-errel ezt próbáltam: miui_HMNote3ProGlobal_6.8.18_d0da79d09e_5.1MiUpdaterrel ezt rakom most fel:
kenzo_global_images_6.8.18_20160805.0000.29_5.1_global_99c49f07f7Images könyvtár megadva, települ.
Meglátom lesz-e magyar benne.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Milestone2
nagyúr
válasz eladogeppc #14148 üzenetére
Attól függ clean all-opcióval indítottad-e a MiFlash-t.
(És a kérdésért ne haragudj, de annyi ökörséget csinálnak manapság a j(l)úzerek...)Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
eladogeppc
veterán
válasz Milestone2 #14149 üzenetére
Nekem ott kezdett gyanús lenni a dolog, hogy a sima MiUpdate nem bírta ezt felrakni, aztán írtátok, hogy a bétával próbáljam. De miért csak a bétával megy ?? Jó kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest