- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
válasz gusthy #12647 üzenetére
Annyival árnyalnám a képet, hogy Magyarországon nem hozhatnak forgalomba olyan telót, amin nincs magyar nyelv. Tehát, ha webshopos rom volt rajta, ami magyar nyelvű, akkor hiába cseréli gyárira, mert kiderül a turpisság
A webshopos romot nehéz lesz rátenni, ha nem adják ki.
Akkor lehet nyerő a dolog, ha a magyar nyelvű global devvel vette, amit meg kétlek.
Egyébként meg meg kell kérdezni a boltot, hogy nekik mi a gyári? A saját romjuk, vagy a gyártó romja?INTJ
-
veterán
válasz Hokitojas85 #12654 üzenetére
kernel kérdése gyárilag valóban nem.
nagy szívfájdalmam, hogy a médialejátszók sem, pedig a pendrive-okra nem szívesen teszek ntfs-t.istálló? gazemberség? hupákolás?
-
Graphics
Jómunkásember
Eddig a 6.8.4 jól üzemel. Viszont az üzemidő picit karcsú.
Azt hiszem unlock lesz ebből, és kis módosítás
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Steve1207
veterán
válasz Nova96 #12659 üzenetére
A rádiót, ha egyszer felrakod, akkor már az marad alapból később is, ha rom-ot cserélnél. Rom és gapps kell, opengapps-szal nem volt gondom egyik romnál se. Ha kell root, akkor egy supersu se árt, azt is szoktam már recoveryből és egy kernelt is (ebből az umang féle Radon kernel vált be). Telepítési sorrendben írtam a dolgokat.
.
-
-
törölt tag
Üdv, telefonvásárlás előtt állok. Már szinte biztosan a redmit fogom venni, csak felmerült bennem a kérdés, hogy létezik e hozzá aosp rom gapps pico-val?
-
jonnyka
csendes tag
Hali!
Most készülök venni ilyen telót, ha jól látom, még nagyon körülményes / kb lehetetlen 3gb ramos Special Editiont beszerezni. Ezt jól látom?
Kérdés: ha veszek normal (3gb ram) editiont, amiben ugye nincs B20, konkrétan mit fogok tapasztalni? Vidéken vagyok T-mobile hálózattal. A netet egész nap használom email olvasásra / írásra, böngészésre, illetve 1-2 játékra (pl. Family Guy: Quest for Stuff). Stream, nagy letöltések, youtube, stb. nincsenek. Nyilván ha bármi app netre akar mászni, az igényem, hogy menjen normálisan.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz jonnyka #12666 üzenetére
Ha a szolgáltatód ott ahol használnád b20-on szolgáltatja a 4G-t, akkor egyszerűen nem lesz 4G-d, csak 3G-d...igen ám, de egyre több az olyan hely, ahol a szolgálató azt mondja: rendeben itt b20-on szórok 4G-t, 3G-t meg már ne akarjon senki, hiszen rendelkezésre áll a gyorsabb 4G...no ekkor van szívás, mert akkor csak 2G-d lesz...nagyjából csak telefonálni tudsz...netezni nem...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
-
jonnyka
csendes tag
válasz beyruth82 #12668 üzenetére
Tudtommal ezt a voda csinálja, a T nem nagyon. Jól tudom?
Illetve másegyéb: nem nagyon értek az ilyen modem / band / 2-3-4g meg hasonló témákhoz, úgyhogy a levegőbe lövöldözök. Lehetséges-e, hogy a nem special edition-ben is technikailag lehetséges a B20, csak valamiféle szoftveres korlátozás van rajta, amit idővel (pl. custom rommal?) lehet majd aktiválni?!
-
törölt tag
Szétkaptam a telefont, megtisztogattam aztán fastbootból felflasheltem egy stock romot, úgyhogy most a készülék rendesen működik. Köszi a segítséget.
Háttértörténet: lakodalom és a násznép hajnalban kicsit vad volt, úgyhogy sikerült leamortizálni picit a stéget aminek hatására hárman beborultunk a vízbe, a többiek meg majdnem leúsztak a Dunán.
-
RVR400
veterán
válasz Criminal017 #12670 üzenetére
Tényleg, de rég volt már téma.
-
gusthy
veterán
válasz Criminal017 #12670 üzenetére
Az XDA-n volt egy srác, aki küzdött ezzel egy kört, és arra jutott, hogy bár a rádióban be tudja kapcsolni, de az antenna nincs meg hozzá. Vagy valami ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
hgabor19
aktív tag
Amúgy már létezik Note 3-ból B20 modell.
Igaz, egyelőre csak Taiwanon: http://www.mi.com/tw/note3/specs/ -
golyós
addikt
válasz Milestone2 #12680 üzenetére
Már értem a profilképed
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
őstag
válasz Milestone2 #12685 üzenetére
Szerintem tegyél elemet a szarkazmus érzékelődbe.
-
V.Stryker
nagyúr
Most jött Global Stable 7.5.3.0 -ra egy gyors javítás 7.5.4.0 számmal OTA-n. Stabilitás javítást írnak. Mindössze 28 mega.
-
-
Siriusb
veterán
válasz Milestone2 #12685 üzenetére
Belinkelni nem fogok semmit, mindenki keresse meg:
Ezért kell figyelni a hivatalos MIUI fórumot. Én már rég letöltöttem két app-ot is, az egyik aktiválja a B20-at, a másik vízállóvá teszi az USB portot. -
Siriusb
veterán
válasz Milestone2 #12693 üzenetére
Aki nem tudja összeolvasni a vastagon szedett szavakat...
-
smithsys
aktív tag
válasz Milestone2 #12693 üzenetére
-
Butcher82
senior tag
válasz dredbiro #12688 üzenetére
Több ember kérdezte, hogy miért vonták vissza, én azt kérdezném ki mondta hogy visszavonták? Azért mert az előző ROM lett kirakva lehet csak egy baki, mert még a frissítés után is a 7.3.7.0 van kinnt....
[ Szerkesztve ]
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest