Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Deddy76

    újonc

    Sziasztok!

    Android 5.1-es rendszert használok a Lenovo P70 típusú telefonomon. Korábban nem jelent meg egyáltalán ún. "Cella készenlét" az akkumulátor fogyasztási adatainál. Viszont újabban rendszeresen feljön, és azóta jócskán lecsökkent a készülék készenléti ideje.

    Ha rákattintok a "Cella készenlétre" a fogyasztási adatoknál, akkor látható azon belül egy "Bekapcsolva töltött idő" és egy "Mobil rádióadó aktív" idő. Például:

    Bekapcsolva töltött idő 5 óra 10 perc
    Mobil rádióadó aktív 3 óra 20 perc

    Azt vettem észre, hogy a "mobil rádióadó aktív" lehet az okozója az aksi gyors merülésének, sokat levesz a töltöttségből %-osan. Ami érdekes, hogy a bekapcsolva töltött időhöz képest a mobil rádióadó aktív idő mindig kevesebb, tehát nem számol folyamatosan ez utóbbival. Úgy vettem észre, csak akkor ketyeg a "mobil rádióadó aktív" ideje, amikor fel tud lépni wifi hálózatra a készülék.

    Még annyi infó, hogy korábban is folyamatosan be volt nálam kapcsolva a wifi, mobilnet, helymeghatározás, ezeken nem változtattam.

    Tudtok segíteni benne, miért jön fel ilyen sok cella készenlét / mobil rádióadó aktív idő újabban és egy részletes leírással, hogyan tudnám ezt kiiktatni és így újra elérni a korábbi készenléti időt?

    Köszönöm a segítséget előre is.

    Deddy

Új hozzászólás Aktív témák