Hirdetés

2019. március 27., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3) Graphics


Graphics
(Jómunkásember)

Na úgy látom most már szinte mindegyik gyártóról kapunk egy kis leírást :) Helyes

(#4) fezlergabor


fezlergabor
(PH! kedvence)

Volt (van) egy-két jó telefonjuk, az biztos :) De azért az Arena szerintem egy szörnyű készülék volt, a specifikációja ellenére.. El se hinné az ember, hogy így el lehet rontani egy ilyen jó telót, a gagyi szoftverrel..

(#5) .noxwill


.noxwill
(PH! kedvence)

Egy fontos cím amit az Apple nem tudhat magénak. A világ első érintőképernyős telefonja. 3 hónapon múlt. Pech....

Nekem viszont már megvolt az KE970, GD880, KU990 is és mind nagyon profi, jól szuperáló telók egytől egyig. :))

[ Szerkesztve ]

All→M8

(#6) tjb007


tjb007
(PH! félisten)

Az első (és egyben utolsó) LG -m egy 510w volt, abban az időben jó kis telefon volt.
A legtöbb telefonjuk ronda volt, összesen 3 telefonjukra tudom azt mondani, hogy jól néztek ki, ez a GD880, a BL20 és BL40 volt.

(#7) Pantal


Pantal
(senior tag)

Tetszenek ezek a történelem órák! :)

Amúgy az Lg Arena közel sem volt olyan jó telefon, mint a tesztből akkoriban lejött. Akkoriban 2G-s Ipod Touchom volt, el is adtam azért, hogy teljen egy Arena-ra. Zenei téren talán hozta a Touch szintjét, de a mindennapi használat során nagyon felbosszantott. A lassúságát még elviseltem a Touchoz képest, akkoriban még nem volt Android, Iphonera meg nem tellett.. =/ De előjöttek olyan hibák, hogy zeneszám váltás több (5-10) mp-be is beletellett, meg olyanra is volt példa, hogy elindult a lejátszás, de hang nemvolt (sokszor nem is tudtam, hogy most még gondolkozik a következő számon, vagy már elindult, csak nem adja a hangot..? :DDD). Az "i"-re az tette fel a pontot, hogy párszor befagyott hívás közben, vagy letenni, vagy felvenni nem tudtam, csak az aksi eltávolítása segített. Azután eladtam, és vettem egy 3G-s Iphonet. Most ismét házon belül vagyok egy LG E900-al, nagyon szeretem, beta Mango van rajta, kényelemben felér az Iphoneal, jó kamera, villanófény, és viszonylag olcsón, nekem ez most nagyon bejött. :) Szóval hajrá Lg csak így tovább! :)

[ Szerkesztve ]

(#8) .noxwill válasza tjb007 (#6) üzenetére


.noxwill
(PH! kedvence)

A GD880-nek tényleg komoly külseje volt. Mintha egy baltával készült volt. Csak azt is elb@szták az S-Class-al. Mert ugyan a sebességgel nem volt gond,de azért az mégis egy zárt op. rendszer volt....

All→M8

(#9) Karma válasza .noxwill (#5) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

"3 hónapon múlt. Pech...."

</OFF>

Én meg a B1200-zal találkoztam először, öcsémnek vettük még a hősidőkben, sok jót nem lehet róla mondani, igazi jó minőségű termék volt, igazi LG :) Bár az animációk aranyosak voltak.

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#10) GML


GML
(őstag)

A cikk jó, de csak nekem tűnt fel, a link hiba. Pl gd910 helyett 510 jön be...

(#11) dz1989


dz1989
(senior tag)

A mosógép, Tv, DVD lejátszó az jobbanál neki mint a mobiltelefonok.

Remélhetőleg Nagyon durva harc lessz! Panasonic CM1 vs Nokia 808 vs Nokia 1020.(ehhez még egy kis idő kell) Légy bátor mint az oroszlán, de jámbor mint a dúká. Siemens mobilokat megveszek. Ha van eladó írj privátott.

(#12) .noxwill válasza Karma (#9) üzenetére


.noxwill
(PH! kedvence)

az a kép :Y :DDD

All→M8

(#13) HXY


HXY
(PH! addikt)

Az első Mo-n is forgalmazott LG a B1200 volt:

Mi a nagymamánknak vettünk ilyet, de pár hónap után kuka...
Utána egy Nokia 3410-et vettünk, ami eredeti akkujával kb. 8 évig teljesített, és a lecserélésekor is jó volt, csak azért került rá sor, mert szeretett volna a nagyi egy színes, kinyitható telefont.

Egy másik vélemény: [link]

SoundMAGIC ES20BT Bluetooth In-Ear fülhallgató headset Fekete új, bontatlan, garanciális, Budapesten eladó 5500Ft

(#14) samgab


samgab
(újonc)

Nekem 2002 decemberében ez volt az első telefonom. Jópofa telefon volt, polifónikus csengőhanggal, animációkkal. Nagyon szerettem.
A doboza még mindig megvan :)

(#15) SWiNEBoY


SWiNEBoY
(tag)

Nekem csak egy KG800-am volt. Nem szerettem mert nagyon kényes volt, leraktam az asztalra és máris karcolódott a hátlap. A sebessége sem volt valami nagy durranás, az érintő gombokról már ne is beszéljünk, egy csomószor nem vette a lapot. :U

(#16) dz1989 válasza HXY (#13) üzenetére


dz1989
(senior tag)

Ezt a telefont szettem szét és a kijlezö szalag kábelje hozzá volt forraztva az alaplaphoz, borzasztó. Az Lg nek azért volt népszerű (Szerintem), mert olcsó volt. Dehát ebből is látszik hogy olcsó húsnak híg a leve.

Remélhetőleg Nagyon durva harc lessz! Panasonic CM1 vs Nokia 808 vs Nokia 1020.(ehhez még egy kis idő kell) Légy bátor mint az oroszlán, de jámbor mint a dúká. Siemens mobilokat megveszek. Ha van eladó írj privátott.

(#17) HXY válasza dz1989 (#16) üzenetére


HXY
(PH! addikt)

Igen, abban az időben (2002) ha minőséget akart az ember, akkor Nokia-t vett.
Alcatel, Sagem, LG, Trium, mind silány termékek voltak.

[ Szerkesztve ]

SoundMAGIC ES20BT Bluetooth In-Ear fülhallgató headset Fekete új, bontatlan, garanciális, Budapesten eladó 5500Ft

(#18) bobace válasza HXY (#13) üzenetére


bobace
(őstag)

A jó öreg B1200.. ezzel alapozta meg az LG a " jó hírnevét", amelyet sok fejből még most sem sikerült kimosni, pedig a GT540 és az Optimus 7 is jó teló volt, amiket birtokoltam. Tény hogy android frissítésben lassúak mint a lajhár, de a többi terület mára rendben van szerintem.

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#19) dz1989 válasza HXY (#17) üzenetére


dz1989
(senior tag)

Az Alcatel, Sagem azért félfokkal jobb volt.

Remélhetőleg Nagyon durva harc lessz! Panasonic CM1 vs Nokia 808 vs Nokia 1020.(ehhez még egy kis idő kell) Légy bátor mint az oroszlán, de jámbor mint a dúká. Siemens mobilokat megveszek. Ha van eladó írj privátott.

(#20) len0423


len0423
(újonc)

Én egy Motorola L7-ről (off-topic: az de jó kis telefon volt) váltottam LG KE800-ra (Chocolate Premium), mert ugye akkoriban volt a béka segge alatt a Motorola. A KE800-at imádtam! Gyönyörű volt és habár csak 2 megapxieles volt a kamerája, de véleményem szerint a mai napig az egyik legjobb mobilkamera, de tényleg, hibátlan képeket lőttem vele, a zenelejátszó is egy álom volt, remekül szólt, jó fülest kaptam hozzá, amin léptető gombok is voltak, így emellé semmilyen plusz zenelejátszóra nem volt szükségem, plusz a készülék is gyönyörű volt és mivel hivatalosan itthon nem került forgalomba, így igazi ritkaságnak is számított, akkor annyira megszerettem az LG-t, hogy életreszóló márkahűséget fogadtam. A KE800-al azonban a zug GSM-ek átka vetett véget a kapcsolatomnak: vételi hibák jelentkeztek, és a nagyszerű szervízből, ahol körül-belül 2-3 hónapot (!) töltött a készülék, változatlan állapotban, 1-2 kisebb karccal tért vissza...

Így mikor megérett a csere immár szolgáltatótól egy LG KF750 Secret-re váltottam, bár mindenki ettől is elájult, hogy milyen szép, engem már nem fogott meg annyira, mint a KE800, ráadásul hábr nőtt a kamera felbontása a képminőség sokat romlott a KE800-hoz képest, ráadásul szerintem én ebből is hibás darabot kaptam, az autofocus sosem működött rendesen, így a makróképek értékelhetetlenek lettek, pedig sokszor szükségem lett volna rá, a zenelejátszó sem volt annyira jó, mint a KE800-nál, ráadásul a gyári füles is gagyi volt, így ez a készülék nem nőtt annyira a szivemhez és a márkahűségben is elbizonytalaított, ráadásul ekkortájt támadt fel a másik nagy kedvenc, a Motorola is, így ezt a telefont féléve egy Motorola Milestone 2 váltotta le, és nem hinném, hogy a közeljövőben LG-re váltok vissza, a 2X tetszik, de ilyen árban vannak jobb alternatívák szerintem (Desire S, Xperia Arc, Atrix), az Optimus 3D pedig szerintem borzalmas parasztvakító irány, remélem nem lépnek erre az ösvényre, az egész 3D-s dolog engem leginkább a Secret-ben debütált tessék-lássék, ízelítő érintőképernyős menüpontra emlékeztet, ahol a multimédiás menüt lehetett érintéssel vezérelni, borzalmasan...

(#21) csibor válasza HXY (#13) üzenetére


csibor
(PH! addikt)

Anyósomnak vettünk ilyet, a garancia után 2 nappal döglött be :) Addig szerette

(#22) Vasinger!


Vasinger!
(PH! nagyúr)

Igazán jó cikk volt.

Annyit tennék hozzá, hogy valóban az LG híres az innovációs törekvéseiről, de szerintem nagyon kapkodósak pont azért mert elsők. Eléggé sok baj van/volt a 2X-szel, mikor kijött, különböző szoftverekkel megőrült.

a szinte tökéletesre sikerült KM900 Arena juttatja eszünkbe; nem hiába adtuk oda nevünk felét
Ez tetszett :D

I'm Mr. Meeseeks, look at me! #Wubalubadubdub#

(#23) HXY válasza bobace (#18) üzenetére


HXY
(PH! addikt)

Nekünk egy KU990 Viewty-ünk van már 3-4 éve, és a rezisztiv kijelzőt leszámítva szuper!
De akkoriban még nem volt kapacitiv, csak az USA-ban a borzasztó kamerás iPhone.

(#19) dz1989: Igazad van, fél fokkal. :D
Francia gyártók voltak, mára azok is a kínaik markában vannak.
Az Acatel új Android-os készülékei viszont nagyon jók.
Nekem is van egy (T-Mobile Move) pár hete, és csak jó tudok róla mondani.

SoundMAGIC ES20BT Bluetooth In-Ear fülhallgató headset Fekete új, bontatlan, garanciális, Budapesten eladó 5500Ft

(#24) Lajdzsi


Lajdzsi
(tag)

LG a monogrammom és 1996-ban születtem.
Számmisztika rulez. "a cég 1996-ban kezdte a telefongyártást" (egyáltalán nem pontos idézet, de azért de :) )

(#25) khron78


khron78
(senior tag)

Klassz cikk! Tömör és velős!

(#26) Wictor


Wictor
(senior tag)

A legelső mobilom nekem is pont egy B1200 volt. Örültem neki, de rendkívül bugos cucc volt, kódoltan kapott meg szinte minden üzenetet, térerő elszállt, akku kuka. Aztán lecseréltem egy Siemens C55-re. Azóta volt már Viewty (szerettem, csak bosszantott, hogy halk volt és csak trükközéssel lehetett zenehallgatásnál hangosítani, valamint a kamera sem volt tökéletes), aztán KC550 (az egyik legolcsóbb 5 megapixeles - szerintem ez is sikeresnek mondható, csak ennek is volt hibája bőven), majd Arena (3 is, mindet szerettem, de voltak furcsaságai - képernyőre "beragadó feliratok", átállíthatatlan hangzásképek, fókuszálás közben befagyó szoftver). Aztán az Optimus sem volt rossz, csak 1 hónapon belül 2x járt szervizben. Jelenleg egy Secretet használok, ami szerintem szebb a Shine-nál, valamint minőségibb is, viszont szoftveresen ez sem tökéletes, de egyébként imádni való. Az LG jó telefonokat gyártott, csak eddig szinte minden mobiljuk szoftveresen vérzett több sebből.

Viszont azt nem bántam meg, hogy anno órákig hezitáltam az üzletben, hogy KG800-at, vagy az E900-as Samsungot vegyem és utóbbi mellett döntöttem. ;]

[ Szerkesztve ]

(#27) draco31


draco31
(PH! addikt)

Tetszik a cikk. Egy észrevételem lenne:
A GD900-nak nem a gombsora áttetsző?

Xiaomi Redmi Note 4 ( B20 ) 3/32 ASUS VivoBook S14 S410U

(#28) fezlergabor válasza Vasinger! (#22) üzenetére


fezlergabor
(PH! kedvence)

Na igen, gondolom nem csak én (mint volt arena tulajdonos) akadtam ki ezen kicsit :D

(#29) nincsisbéla


nincsisbéla
(fanatikus tag)

Hááát, nem mondhatom hogy a kedvenc márkám, és ennek köszönhetően még nem volt LG telefonom, viszont akiknek volt, azok mindig dicsérték, tehát lehet hogy legközelebb benevezek egyre :)
A cikk jó, várom a többit is (első sorban a Nokiásat :DDD )

Mentalita'

(#30) sutszi


sutszi
(PH! addikt)

A 3. képnél olyan érzésem van mintha a gsmarena.com-ról lenne kivágva... :U

Ettől függetlenül érdekes kis írás...

A régi LG telefonoktól kiráz/kirázott a hideg. Hol a szoftver döglött meg. hol az egész úgy ahogy van.

Környezetemben történt még régen:
Az akksi meghalt és kifolyt. A garancia semmit nem ért, mert az szervíz azt mondta valami belefolyt...igen az akksi tartalma...de ez nekik nem jelentett semmit gari ugrott.

Amúgy a mostani telefonjaikon viszont látszik, hogy nem tétlenkedtek az évek során.

[ Szerkesztve ]

"Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#31) HunWarrior19


HunWarrior19
(fanatikus tag)

A km900-ról annyit, hogy mai napid nem hallottam olyan jól szóló telefont fülessel! Az a Dolby mobile nagyon ütött. De maga a telefon szoftverileg egy 0!

(#32) róland


róland
(PH! nagyúr)

LG-féle offroad naviról valami hír?

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#33) domi007


domi007
(őstag)

áttetsző kijelzős GD900-at

Talán inkább áttetsző billentyűzetes :))

"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik

(#34) papirzsepi93


papirzsepi93
(tag)

ilyet a Samsungokkal kapcsolatban is olvasnék nem tom hogy írtatok-e már samusat ha igen akkor csak én vagyok a vaksi hogy nem találom :D

(#35) RaveForce válasza HunWarrior19 (#31) üzenetére


RaveForce
(PH! kedvence)

Az a Dolby mobile nagyon ütött

annyira,h kb 2percet volt összesen bekapcsolva amig megvolt az arena :D

„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law

(#36) pumpedlix


pumpedlix
(tag)

Ha jól emlékszem márpedig jól emlékszem az LG csak egy megújulása a régi Goldstar márkának melynek középkategóriás Tv, videókészülékeit a 90-es években Magyarországon is előszeretettel forgalmazták. Majd jött egy új logó és maradt ugyanaz a minőség.

(#37) Pantal válasza RaveForce (#35) üzenetére


Pantal
(senior tag)

Nálam is kb így volt, nekem inkább sima térhatásnak tűnt az egész ami előtte pl az SE K660 is benne volt. Én többnyire az egyik mély hangzást használtam a 3(:F) közül.

Szerk.:

Jajj az az Arena ma is elgondolkoztat. Szerintem gyönyörű telefon volt! Jó kamerával, szép hangzással! Kellene a mobiltelefonok világában is olyan, mint pl az egyedi motorok. Lg Arena házba beletömni valami izmos hardvert, és megtolni valami értelmes os-el, megtartva a kamera és a hangzása jó tulajdonságait. Tuti vevő lennék egyre! :K

[ Szerkesztve ]

(#38) HXY válasza pumpedlix (#36) üzenetére


HXY
(PH! addikt)

Jól emlékszel. A 90-es években Lucky Goldstar néven futott, majd az ezredforduló után jött a Life's Good.

SoundMAGIC ES20BT Bluetooth In-Ear fülhallgató headset Fekete új, bontatlan, garanciális, Budapesten eladó 5500Ft

(#39) RaveForce válasza HXY (#38) üzenetére


RaveForce
(PH! kedvence)

csak a sima goldstar-t használták akkoriban ;)

[ Szerkesztve ]

„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law

(#40) HXY válasza RaveForce (#39) üzenetére


HXY
(PH! addikt)

Régebben igen, de amikor bejött az LG, akkor ki is volt írva, hogy Lucky Goldstar.
Én legalábbis így emlékszem...

SoundMAGIC ES20BT Bluetooth In-Ear fülhallgató headset Fekete új, bontatlan, garanciális, Budapesten eladó 5500Ft

(#41) HunWarrior19 válasza RaveForce (#35) üzenetére


HunWarrior19
(fanatikus tag)

Elfelejtettem szólni, .FLAC-t hallgattam! Ha nem próbáltad, és még van lehetőséged rá, próbáld ki! Hidd el nem a levegőbe beszélek!

(#42) kerelo


kerelo
(senior tag)

Köszi az írást.Nekem is volt LG telóm és nagyon megvoltam vele elégedve.Szerintem ez volt az LG első nagy dobása.Mégpedig a KU990 :R

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#43) RaveForce válasza kerelo (#42) üzenetére


RaveForce
(PH! kedvence)

a chocolate volt az elsö nagy dobás :)

„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law

(#44) montyx


montyx
(fanatikus tag)

Mindig fennakadok azon, hogy az LG adta ki a vilag elso 3D telojat! En ugy tudom, hogy a Sharp jott ki vele hamarabb...

Aláírás

(#45) RaveForce válasza montyx (#44) üzenetére


RaveForce
(PH! kedvence)

gondolom az nem nemzetközi modell

„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law

(#46) spurika válasza RaveForce (#45) üzenetére


spurika
(senior tag)

Énis a sharpra emlékszem,addig csak elektromos fogkefében ismertem a márkát.

[ Szerkesztve ]

Symbian For Ever topik:http://prohardver.hu/tema/symbian_for_ever_olvasd_el_az_elso_hozzaszolast/friss.html#msg26

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.