-
Mobilarena
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy olyan kérdésem,hogy zárolási képernyőre hogyan tudnék órát rakni?Mióta lecseréltem a gyári időjárás appot azóta nincsen óra. -
kaosz86
aktív tag
válasz zolya1973 #8503 üzenetére
Ha jól emlékszem natív módon csak ICS-től kitkat-ig lehetett ezt megoldani.
Sajnos a gyári időjárás app kell az óra jelenlétéhez, ami kissé nonszensz...Már jó ideje jeleztem én is a supportnak, de le se sz@rják az önálló óra widget felvetését..főleg hogy egy pontatlan fos a gyári weather app és tulajdonképp csak felvisz az accuweather oldalára.
itt talán van pár app ami segíthet: http://www.alltechflix.com/customize-lock-screen-apps-marshmallow/
-
Edi77
őstag
válasz kaosz86 #8504 üzenetére
Miért fos a gyári időjárás? Nekem semmi bajom vele, nincs (sok) eltérés a valósághoz képest,ha el is tér egy kicsit. Persze, az igaz, hogy működhete az óra wiget magában is.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
zool1
őstag
Nekem gyari MM 6.0.1 van fent es nagyon jol teszi a dolgat!!!! Antutu normal mod: 57400 , teljesitmeny mod:66500. En elegedett vagyok vele lag vs ilyesmivel nem nagyon talalkozom. Like
-
obligat
senior tag
válasz Dr.FantastiK #8502 üzenetére
a nugát miatt nincs még xposed, az mindegy, hogy stock vagy főtt rom.
--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
petyus80
tag
OTA-n nem jönnek már frissítések? Nálam hónapok óta semmi, ha rákeresek sem talál semmit...
-
obligat
senior tag
válasz Dr.FantastiK #8510 üzenetére
arra valóban van, de cm-mm romokra is
-
lovi27
addikt
válasz obligat #8511 üzenetére
Persze, mert az xposed nem ROM, hanem Android verzió függő. És ez a baj, dude. Ahogy, úgymond egyre biztonságosabbá teszi a Google az Androidot, úgy lehetetlenül el (legalább is ebben a formájában) az xposed "igazítása", kompatibilissé tétele az új verzióhoz. Már az MM-nél is vért izzadtak, de végül találtak megoldást. Most nagyon úgy látszik a régi út véget ért. (...véget ért?) Van aki szerint új megoldást keresnek (lehet, messze vagyunk a tűztől). De nincs sok idejük, nemsokára jön az új Android verzió. Lehet, hogy jobb ha készülünk az xposed nélküli életre.
Ez csak egy gondolat, nem tényekre támaszkodik...
[ Szerkesztve ]
-
crixtm
tag
Sziasztok, pár napja csatlakoztam a táborhoz.
A flip cover zseniális. -
Söri0127
tag
Sziasztok!
Lehet off topic, de félek hogy nem az alkalmazás, esetleg inkább az INTEL Soc hibája lesz.
Az NFL Mobile alkalmazás harmadik frissítés óta nem működik, el sem indul, pedig törléssel/újratelepítéssel is próbálkoztam.
A telefon teljesen gyári állapotú, legújabb MM fut rajta.
Más is találkozott hasonló problémával? Esetleg valaki lenne oly kedves és rászánna pár percet, hogy kipróbálja.Köszi!
Oneplus Nord3 5G <-- Oneplus 6 <-- ASUS Zenfone 2
-
lovi27
addikt
Kijött az Official Nightly Lineage OS LA14.1 ROM a mobilunkhoz (Z00A), ami Android 7.1.1 alapú.
Egy első vélemény róla: "Yep, battery life is good. I get 6h OST with doze mode"
-
shift+ő
senior tag
Elkezdett csikososdni a ZF-em kijelzője. Nem tudom eldönteni, hogy szoftveres vagy hardveres gondról van-e szó.
Csak fekete vagy sötét képnél csinálja, hogy a kijelző alső fele késve hibákkal jelenik meg, villódzik vagy csíkos.
Több fórumon írták, hogy szoftveres, de az ottani megoldások még nem hoztak eredményt.Ez elég tömeges lehet, mert több fórum is foglalkozik vele.
Van valakinek tapasztalata, tanácsa mit érdemes tenni?
Esetleg hol cserélnek korrekt áron kijelzőt. -
lovi27
addikt
Ma végre a sok türelmetlenkedésre előbújt odújából a srác, az xposed fejlesztője. Heti 5 óra, sok munka, türelem, türelem, türelem, fog szólni. link
-
e-newsee
addikt
-
e-newsee
addikt
Annyira nem keresem, igazából már letettem róla, csak amikor eszembe jut, akkor bekérdezek, hátha lemaradtam valamiről.
Igazából pont a gari, amit nem akarok elveszíteni, mert miután 10 hónaposan volt egy kijelzőhalálom, azóta úgy döntöttem, inkább megvárom a gari végét az ilyenekkel.
Visszatérve az örök témához, hála eszemnek, hogy akkor nem Kínából rendeltem óccsóé."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
lovi27
addikt
Olvassák a fórumunkat! Ez még nem újság, mert azért van, de hogy a valamit is magára adó, nagy androidos hírportálok is átvegyenek híreket, az már nem semmi.
Két napja adtam nektek új hírt az xposed-ről. Ma meg már ők is ezt teszik. -
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Nemrég rászántam magam a frissítésre és feltettem az M-t (4.21.40.223).
Mivel alapvetően jól működött, ezért lustaságból eddig nem csináltam FR-t. Amit viszont észrevettem, hogy néha elfelejtet szinkronizálni Google fiókban. Pl. alkalmazásadatokat szinte soha, hacsak én kézzel el nem indítom. A másik, ami nagyon feltűnő, az a naptár. Sokszor alig akarja észrevenni, amit számítógépen módosítottam. És itt órákról van szó.
(Az már csak hab a tortán, hogy Google naptár nélkül a gyári Asus naptár sem megy, mert nincs naptárszinkronizálás a fiók beállításoknál olyankor.)Találkozott már valaki ilyennel? Van esetleg ötlet vagy kénytelen leszek FR-t csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
kayman
senior tag
Sziasztok.
Napokban tervezem egy ilyen teló beszerzését.
A kiválasztottam egy Deluxe kék verzió, 4/32Gb kivitelben.
Kínából 157 dolláros áron küldenék, szokásos ingyen postával. Vett már valaki így a jelenlévők közül?Nekem a kijelző mérete fontos, de a 4GB is meggyőzött.
Kicsit félek a "csak" 4 magos procitól, de az akár 2.3Ghz elég meggyőző.
A 32Gb azért szerintem elég mindenre. Fontos volt a dupla antennás két sim kezelés. Talán ez volt az elsődleges a kiválasztásnál.Nem szerettem volna végignyálazni nyolcezer posztot, így valaki mondna egy általános összefoglalót, hogy utól érjem magam? Vannak olyan dolgok, amivel zavarba lehet hozni a telót? Érdemes még ilyet venni?
GPS nekem napi dolog, Waze napi 8 órában biztosan megy.
A normál GPS mellett van a Glonass, valóban jobb vele? Nekem jelenleg csak A-GPS van, az el-el dobálja a jelet néha.Android 5-el kapom, de néztem tesztet, hogy meg fogja magától kapni a frissítést 6-ra.
Olvasom, hogy már folyik a fejlesztés 7re. Ki melyik rendszerre szavaz? Nekem a 6 a leg szimpatikusabb jelenleg.Nem lesz rajta hardverigényes játék, alapból cégesként használom. Tehát normál a felhasználás.
Fotók-videók minősége az olvasott tesztek alapján nekem elegendőnek tűnik.
HyperTransport az úr!
-
obligat
senior tag
Melózok, ilyenkor nagyon nincs idő.
No, hát olyan, mint a cm14.1. Mármint a lineageOS.
Persze vágom miértSzeretem a nugátot na! Nekem eddig best of bests. Olyan kis "feszesen" megy a gépen. Minden pattan, gyors, nincs lag. Eddig elég jó kis rendszer, persze nem láttam még gyári nugátot semmin, nem sok összehasonlítási alapom van, MM-et is csak AOSP-félét láttam, nem tudom az hogy viszonyul a stockhoz. Szóval gyakorlatilag vakon szerelmesedtem bele
Az xposed, csak az ami hiányzik. Meg egy tisztességes fm-rádió app. az mondjuk az elejétől
[ Szerkesztve ]
-
obligat
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest