Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • OldAkita

    aktív tag

    Meglehetős riadalommal olvasom Energomatt és Sasos fórumtársak kommentjeit mert nekem is most okt. 2.-áig igérve fogják bekötni a Digit. Eddig azt gondoltam végre kihajíthatom a Telekomos Cisco-t, de úgy néz ki csöbörből vödörbe fogok esni. Szóval örömmel venném ha rájönnétek a megoldásra és leírnátok sikerült e beállítani az ftp-t.
    Éppen azon agyalok, hogy ha kötik be a digit-t, kérni fogom a szerelőket hogy olyan ONT-ot telepítsenek amin azonnal működik az ftp elérés távolról, vagy akár el se kezdjék a bekötést ha nem tud működni a kívánalmamnak megfelelően. Ehhez annyit tennék még hozzá, hogy amikor csütörtökön aláírtam a szerződést, szóba hoztam hogy ha nem megy a no-ip, akkor kifizetem a havi 3000Ft-ot a fix IP címért mire legnagyobb megdöbbenésemre azt a választ kaptam hogy megszűnt a fix IP címre való fizetés lehetősége. Nyeltem egyet és azt gondoltam majd csak sikerül valahogy a no-ip. De ha nem megy, akkor fájdalom nem kell a Digi sem.

    Közben rákészültem és regisztráltam a no-ip-nél. Gondoltam addig is próbálgatom a Telekomos nettel amíg átállok Digire. Viszont a ddns táblán sárgával ír olyan figyelmeztetést ami szerint nem fog menni nekem mert multi nat környezetben vagyok. Mit tehetek most?

Új hozzászólás Aktív témák